Citește Descrierea Oficială

Incorporată în 1980, Cornerstone este o colegiu privat acreditat, specializat în dezvoltarea aplicațiilor mobile, managementul ospitalității, publicitatea și designul grafic și limba engleză ca cursuri de limbă secundară.

Caracterul distinctiv al piatra de temelie se află în planul său de învățământ. Fiecare program este învățat pentru a oferi o abordare practică față de învățarea manualului. Dimensiunile reduse ale clasei noastre permit o atmosferă interactivă de învățare, unde instructorii asigură cea mai mare atenție personală.

Datele noastre flexibile de pornire și rata de școlarizare competitivă atrag indivizi din întreaga lume, creând astfel un mediu multicultural de învățare.

Vorbim spaniolă, mandarină, portugheză, turcă, japoneză, italiană, hindi, cantoneză, franceză, coreeană și, desigur, engleză.

115196_115193_ciccc-group-picture.jpg

Misiune

Misiunea Cornerstone International Community College of Canada (CICCC) este de a implica activ studenții în studii riguroase academice și experiențe practice de lucru oferind în același timp programe actualizate și relevante. Ne străduim să oferim studenților o bază de cunoștințe și oportunități de învățare pentru a le ajuta să devină cursanți pe tot parcursul vieții și ne asigurăm că fiecare student absolvent al CICCC este echipat cu abilitățile și experiența pregătite pentru a îndeplini standardele industriale exigente de astăzi.

Piatra de temelie este dedicată cultivării și sprijinirii studenților într-un campus divers și a unui mediu de îmbunătățire continuă, unde studenții sunt expuși la entuziasmul descoperirii. Căutăm să dezvoltăm în fiecare membru al comunității de lucru și învățare Cornerstone capacitatea și pasiunea de a lucra cu înțelepciune, creativitate și eficacitate pentru îmbunătățirea omenirii.

De ce să ne alegeți?

Cu mai mult de un sfert de secol de experiență în furnizarea de educație de înaltă calitate, iată câteva dintre modalitățile în care Cornerstone vă va ajuta cu primii pași către succes:

  • Student Manual.
  • Curriculum-ul avansat pentru a oferi studenților competențe și pregătire relevante în carieră.
  • Atenție personală. Dimensiunile noastre mici de clasă vă vor permite să obțineți atenția de care aveți nevoie.
  • Date flexibile de începere a programului, deci nu este nevoie să așteptați până în septembrie sau ianuarie.
  • Ca student potențial, consultanții noștri de carieră vă pot ajuta să alegeți cel mai bun program pentru a obține abilitățile necesare pentru a vă angaja în cariera aleasă.
  • Locații convenabile în centrul orașului Vancouver.
  • Oferim o bogată varietate de activități academice și culturale care adaugă noi dimensiuni experienței dvs. educaționale și vă pot ajuta să vă dezvoltați rețeaua profesională și să vă faceți prieteni.

Partenerii noștri

Cornerstone College colaborează cu aceste instituții din întreaga lume pentru a oferi studenților noștri cele mai bune oportunități.

115197_logo03.jpg115198_Logo04.jpg

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Cornerstone International Community College of Canada

Cursurile noastre de cursuri de limba engleza se angajeaza sa-i ajute pe studenti sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare si cunostintele in limba engleza printr-u ... [+]

Cursurile noastre de cursuri de limba engleza se angajeaza sa-i ajute pe studenti sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare si cunostintele in limba engleza printr-un mediu dinamic si distractiv al clasei, care exploreaza o gama larga de subiecte relevante, locale si in timp. Cornerstone oferă cursuri de engleză ESL care sunt abordabile, profesionale și adaptate nevoilor specifice ale studenților.

După absolvirea acestui curs, studentul va avea o înțelegere a fonologiei engleze, a stării silice și a tezei, a temelor gramaticale, inclusiv a tuturor timpurilor de verb, a condițiilor, a modalităților, a gerundurilor, a infinitivelor, a prepozițiilor, a întrebărilor și a altora. În plus, elevul va putea să citească și să înțeleagă texte din mai multe surse, inclusiv grupuri și paragrafe scurte cu tematică ESL și paragrafe, articole scurte de ziare, articole de presă, eseuri și povestiri scurte. Studentul va putea, de asemenea, să-și scrie propriile texte cu o durată variată, variind de la scrierea unor subiecte simple și a unor articole de opinie la o înțelegere a eseurilor adecvate în stil academic. După terminarea acestui curs, studentul va fi dezvoltat abilități de prezentare și comunicare. Studentul va putea să prezinte prezentări orale solo pe o varietate de subiecte, de la simplu la exotic și va fi capabil să discute subiecte și probleme într-un format de masă rotundă. Studentul va înțelege componentele cheie atât pentru a oferi o bună prezentare, cât și pentru a contribui la gruparea discuțiilor într-o manieră semnificativă.... [-]

Canada Vancouver
Iunie 2019
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cornerstone International Community College of Canada

Programul nostru intensiv de limba engleză se angajează să-i ajute pe elevi să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și cunoștințele în limba engleză printr-un medi ... [+]

Programul nostru intensiv de limba engleză se angajează să-i ajute pe elevi să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și cunoștințele în limba engleză printr-un mediu dinamic și amuzant, care explorează o gamă largă de subiecte relevante, locale și în timp util. Cornerstone oferă cursuri ESL care sunt abordabile, profesionale și adaptate nevoilor specifice ale studenților. Oferim douăsprezece nivele de clasă care permit fiecărui elev să înceapă învățarea de la nivelul actual de competență în limba engleză.

După absolvirea acestui curs, studentul va avea o înțelegere a fonologiei engleze, a stării silice și a tezei, a temelor gramaticale, inclusiv a tuturor timpurilor de verb, a condițiilor, a modalităților, a gerundurilor, a infinitivelor, a prepozițiilor, a întrebărilor și a altora. În plus, elevul va putea să citească și să înțeleagă texte din mai multe surse, inclusiv grupuri și paragrafe scurte cu tematică ESL și paragrafe, articole scurte de ziare, articole de presă, eseuri și povestiri scurte. Studentul va putea, de asemenea, să-și scrie propriile texte cu o durată variată, variind de la scrierea unor subiecte simple și a unor articole de opinie la o înțelegere a eseurilor adecvate în stil academic.... [-]

Canada Vancouver
Iunie 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Cornerstone International Community College of Canada

Diploma internațională de management al afacerilor este una dintre cele mai provocatoare activități cu care vă puteți confrunta. În acest curs, vă punem la dispoziție tot ... [+]

Diploma internațională de management al afacerilor este una dintre cele mai provocatoare activități cu care vă puteți confrunta. În acest curs, vă punem la dispoziție tot ce trebuie să știți cum să răspundeți cerințelor pieței.

Elevii construiesc abilități esențiale pentru relațiile de afaceri, construind încrederea pentru a prezenta informații clare și concise în mediile de afaceri. Programul este conceput pentru studenții internaționali de limbă engleză să se pregătească pentru poziții pe piețele de locuri de muncă asociate cu managementul afacerilor.

Elevii stăpânește abilitățile utilizate în parteneriatele tradiționale la locul de muncă, negocierile, vânzările, relațiile de afaceri , comerțul electronic și economia internațională .... [-]

Canada Vancouver
Iulie 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cornerstone International Community College of Canada

În pozițiile de marketing digital, caracteristicile definitorii ale secolului XXI au accelerat schimbările. Noile sisteme și aplicații avansează rapid, pe măsură ce lumea ... [+]

În pozițiile de marketing digital, caracteristicile definitorii ale secolului XXI au accelerat schimbările. Noile sisteme și aplicații avansează rapid, pe măsură ce lumea afacerilor evoluează. Acest program se concentrează pe domeniile cele mai critice ale marketingului pe internet și este actualizat în mod regulat pentru a rămâne relevant în schimbarea rapidă a pieței online de astăzi.

Digital Marketing Specialist Co-op Diploma acoperă resurse tehnologice, cum ar fi analiza web, publicitate pe YouTube, microblogging, marketing B2B, afișe de publicitate socială și afișări online cu abordări de afaceri pentru motoarele de căutare.

6 luni de educație academică 6 luni de co-op plătite... [-]

Canada Vancouver
Iulie 2019
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cornerstone International Community College of Canada

Programele de Diplomă pentru Managementul Ospitalității introduc cele mai relevante aspecte ale industriei turismului și ospitalității esențiale pentru cei care doresc să ... [+]

Programele de Diplomă pentru Managementul Ospitalității introduc cele mai relevante aspecte ale industriei turismului și ospitalității esențiale pentru cei care doresc să se mute în funcții de supraveghere și management în cadrul acestei industrii.

Curriculum-ul nostru este conceput de specialiști în domeniul ospitalității cu o vastă experiență în domeniu și a fost certificat de către Hotel American

Oferim 3 durate de diplomă:

4 luni de studii academice 4 luni de Co-op plătit 6 luni de educație academică 6 luni de Co-op plătit 12 luni de studii academice 12 luni de Co-op plătit

Orice diplomă de management al ospitalității este o combinație de 50% din studiile la clasă și 50% din experiența de lucru în co-op . Ca student, veți învăța conceptele și tehnicile legate de operațiunile hoteliere și restaurante, marketingul internațional, pregătirea și servirea alimentelor, analiza financiară, contabilitatea, operațiunile din front și back office și dinamica echipei interculturale.... [-]

Canada Vancouver
Iunie 2019
La zi
8 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cornerstone International Community College of Canada

Programul de diplomă de specialitate pentru rețele și sisteme este dezvoltat pentru a răspunde cererii actuale din industrie pentru administratorii de sistem, tehnicienii ... [+]

Programul de diplomă de specialitate pentru rețele și sisteme este dezvoltat pentru a răspunde cererii actuale din industrie pentru administratorii de sistem, tehnicienii de rețea și inginerii de calculatoare, cu context, concept, tehnologie și abilități practice. Clasele se concentrează pe aceste domenii de studiu și pun accentul pe abilități importante precum designul și arhitectura, dezvoltarea și implementarea, abilitățile de întreținere și depanare.

Programul se concentrează pe învățarea competențelor necesare pentru serviciile de infrastructură IT. Elevii, prin cursuri progresive intensive, vor obține cunoștințe despre tehnologiile de bază de calcul, teoriile hardware și software și comunicațiile în rețea. Prin virtualizare și simulare cu relevanță ridicată pentru prezentarea domeniului, elevii primesc practici practice pentru a aplica arhitectura și principiile de proiectare, software-ul sistemului de operare pentru computer și rețea, componentele infrastructurii, managementul Datacenter, cloud computing și consolidarea.... [-]

Canada Vancouver
Iunie 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cornerstone International Community College of Canada

Customer Relationship Specialist Programul Co-op predă principiile și implementarea abilităților necesare pentru a oferi servicii eficiente de relații cu clienții într-o ... [+]

Customer Relationship Specialist Programul Co-op predă principiile și implementarea abilităților necesare pentru a oferi servicii eficiente de relații cu clienții într-o varietate de medii corporative și de retail.

La finalizarea acestui curs, studentul de succes va fi demonstrat în mod fiabil capacitatea de a:

Înțelegerea și implementarea principiilor și strategiilor de serviciu eficient pentru clienți .Utilizați eficient comunicarea verbală și non-verbală în relația cu clienții .Analizați piețele și segmentele de piață țintă și dezvoltați o strategie de marketing de bază pentru a ajunge la piețele țintă utilizând o înțelegere a ciclului de produs.Demonstrați abilitatea de a scrie și edita e-mailuri, scrisori și alte comunicări .Înțelegerea și aplicarea principiilor și strategiilor vânzării relațiilor.Demonstrarea aplicării diferitelor tehnici de vânzare .... [-]
Canada Vancouver
Iunie 2019
La zi
8 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cornerstone International Community College of Canada

Cornerstone International Community College of Canada (CICCC) este una dintre primele colegii private din Canada care oferă Programul de Dezvoltare a Aplicațiilor Web și ... [+]

Cornerstone International Community College of Canada (CICCC) este una dintre primele colegii private din Canada care oferă Programul de Dezvoltare a Aplicațiilor Web și Mobile. O diplomă de 24 de luni cuprinzând 9 cursuri și 12 luni de experiență de lucru cu co-op, programul este conceput pentru a pregăti cursanții pentru o carieră de dezvoltare a aplicațiilor mobile în sectoarele de activitate care oferă produse și servicii IT corporațiilor și instituțiilor de toate dimensiunile.

Programul de Dezvoltare a Aplicațiilor Web și Mobile este alcătuit din 9 cursuri menite să pregătească cursanții pentru o carieră în sectoarele de dezvoltare a aplicațiilor Web, precum și cu asociații care oferă diferite produse și servicii IT întreprinderilor mici, mijlocii și mari.... [-]

Canada Vancouver
Septembrie 2019
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to Cornerstone - Full Experience