College Boreal

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în Collège Boréal!

Din 1995, instituția noastră pregătește viitori lideri, ambasadori și antreprenorii noștri culturale. Intr-adevar, Collège Boréal lucrează cu sârguință pentru a cultiva bogăția și întregul potențial al fiecăruia. Obiectivul nostru este de a face experiența dvs. cu noi și îndeplinirea cu succes; ne propunem să vă oferim instrumentele necesare pentru a contribui în mod activ atât în ​​comunitate și a forței de muncă și să înceapă realizarea tuturor viselor tale.

Noastre 36 de centre situate în 27 de comunități din Ontario au permis Collège Boréal să devină un lider în domeniul educației postsecondary francofon. Desemnate în conformitate cu Legea franceză serviciile lingvistice, Collège Boréal conduce modul în comunitățile pe care le serveste, cu impact asupra peisajului social, cultural și economic. Într-adevăr, viziunea noastră cu scopul de a "cunoaștere parentală profesionistă și pentru a stimula cultura" merge mult dincolo de clasă.

instalațiile de calitate și personal cu înaltă calificare cu expertiză în ambele limbi oficiale permit Collège Boréal să vă ofere instruire și servicii bazate pe excelență, pregătirea absolvenților pentru o carieră internațională.

Reputația noastră de invidiat este direct legată de rezultatele noastre excepționale satisfacție absolvent printre cele 24 de colegii din Ontario. De asemenea, suntem mândri să știe că angajatorii au indicat în mod clar încrederea în Collège Boréal ca 96% dintre ei ar recomanda angajarea absolvenților noștri.

Pentru toate aceste motive, vă invităm călduros să devină un membru mândru al "familiei Boréal", astfel încât s-ar putea ajunge la potențialul maxim cu noi. Vă putem asigura că viziunea noastră, misiune, pasiune și tradiții cu adevărat motiva toate alegerile și acțiunile noastre. Acest angajament este cheia succesului nostru, după cum ne apropiem de 20 de ani noastre!

Vă mulțumesc pentru a crede în Collège Boréal!

Viziune

Recunoscute pentru calitatea, accesibilitatea și flexibilitatea formării și serviciile sale, Collège Boréal este prima alegere printre colegii de limbă franceză.

Misiune

Collège Boréal oferă un calibru mare educație personalizată pentru o conducere clientela și practici diverse pentru a promova dezvoltarea durabilă a comunității Francofone Ontario.

Motto

"Nourrir Le savoir et faire vibrer la cultură"

Valorile

Excelenta
Umanism
Includere
Inovaţie
Respect

Locații

Sudbury

Address
21, boulevard Lasalle
P3A 6B1 Sudbury, Ontario, Canada

Hearst

Address
Hearst, Ontario, Canada

Kapuskasing

Address
Kapuskasing, Ontario, Canada

Maluri Temiskaming

Address
Maluri Temiskaming, Ontario, Canada

Timmins

Address
Timmins, Ontario, Canada

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada

Windsor

Address
Windsor, Ontario, Canada

cascada Niagara

Address
cascada Niagara, Ontario, Canada

Temiscaming

Address
Temiscaming, Quebec, Canada

Golful de Nord

Address
Golful de Nord, Ontario, Canada