Centre for Arts and Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Veți absorbi procesul de învățare pentru Centre for Arts and Technology .

Aici veți fi înconjurați de alți oameni creativi și creativi - la fel ca dumneavoastră. Veți lucra pe cont propriu, veți colabora cu o echipă și, în același timp, vă veți face reciproc cât mai bine. Vei simți că aparții aici.

În tot acest timp, mentorii și instructorii dvs. vor include experți care s-au dovedit deja în domeniile lor și care vă vor spune toate lucrurile corecte și greșite de făcut pentru a reuși.

Avem două campusuri care să vă servească, Kelowna BC și Surrey BC. Cele două campusuri noastre împărtășesc câteva trăsături, însă își mențin propriul simț al identității. Kelowna este campusul nostru pilot, cu două studiouri de înregistrare audio, laboratoare animate dedicate și sală de artă, fotografie digitală și studio de producție de filme digitale, laboratorul de design interior și multe altele. Un centru plin de creativitate și învățare, vizitatorii vor fi întâmpinați la recepția noastră și vor vedea imediat o gamă largă de lucrări pe pereți, un grup strâns de angajați și studenți și un sentiment de tinerețe și ingeniozitate. Noul nostru campus din Surrey este modern, elegant și de care suntem foarte mândri.

Situat central în Surrey, acest spațiu modern, recent renovat este mai mic decât campusul nostru Kelowna, dar își împachetează propriul pumn. Dispunând de imagini de la podea până la plafon, finisaje elegante și culori luminoase, nu se poate ajuta decât să vă simțiți inspirați în acest spațiu.

Campusul din Surrey găzduiește un laborator de animație și o sală de artă, laboratorul de mac, studio de fotografie și un personal dedicat, care vă ajută să vă atingeți obiectivele educaționale.

Locații

Kelowna

Centre for Arts and Technology Kelowna

Address
Centre for Arts and Technology
100-1632 Dickson Avenue
Kelowna, BC

V1Y 7T2 Kelowna, British Columbia, Canada
Număr de telefon
+1 250-860-2787

Surrey

Address
Surrey, British Columbia, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră