Centennial College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Centennial College este primul acreditate de guvern College în Ontario, Canada. Centennial College este un premiat instituție canadian!

• # 1 College alegere pentru International Students in Canada! • 2,015 Biroul canadian pentru Educație Internațională Award (CBIE) Președintele pentru Distinsi Leadership in International Education • Locul pentru elevii Inginerie în 2015 Național de Luna Inginerie! • Premiul pentru Inovare în cercetarea aplicată în Canada (Cican 2,015 Exellence Award) • premii de top la 2015 canadian Awards Relații Publice societate! • Ontario Ziar Asociația Obștească (OCNA) 2015 premiul pentru cel mai bun Colegiul / Universitatea Ziar site-ul! • Primul loc în Asociația Ontario pentru Științe Aplicate de arhitectură (OAAAS) Premii Student • lider în domeniul educației International cu CBIE și Cican Internationalizare Exellence Awards.

Absolvenții sunt eligibile pentru un permis de muncă post-absolvire canadian pentru 1-3 ani! Alegeți "hands on" profită de educație practică la Centennial College: 94% din aceste angajare grade Centennial sunt mulțumiți sau foarte mulțumiți de angajari lor.

programe

Centennial College oferă peste 150 de programe post-secundar, post-universitare și rapide în afaceri, tehnologie Inginerie si Stiinte Aplicate, Communications, Media și Design, Sănătate și comunitare studii, Hospitality, Turism și Cultură, Transport precum limba engleză de învățare (ELL) și programe de fundații pentru colegiu și pregătire universitară.

Beneficiile de a studia la Colegiul Centennial - Toronto, Canada

Obține de înaltă calitate Certificare academic canadian; Ontario College Diploma, Diploma avansată, de ieri sau Post-Graduate Certificate. Certificat De Absolvent și Fast-Track programe sunt rentabile, mai scurt, și cel mai important de muncă concentrat, în comparație cu cercetarea tradițională concentrat studii postuniversitare urmărite în universitare de masterat sau doctorat programe. Obține experiență de lucru canadian cu co-op sau stagiu stagii Devin eligibile pentru Canada Post-Universitar permis de muncă pentru 1-3 ani Multe programe oferă eligibilitate pentru denumirilor de asociațiile profesionale canadiene Peste 150 + acorduri de transfer de credite cu partenerii Centennial lui University din Canada și din întreaga lume oferă oportunități de licență și de masterat finalizare. .

Termenele de aplicare

Studenții internaționali trebuie să se aplice cel puțin 2-3 luni înainte de așteptat să înceapă să vă asigurați că aveți suficient timp pentru a aplica pentru un permis de studiu de la biroul Visa canadian, care servește regiunea dumneavoastră. Probleme Centennial Colegiul oferă scrisorile pe o bază continuă.

Aplica acum! Timpul de procesare cerere este de aproximativ 2 săptămâni. Nu este setat termen pentru toate programele, cu toate acestea un termen va apărea ca alegerea dvs. de program devine complet pentru data de începere destinate.

Începeți Date

Centennial Colegiul programe sunt oferite in toamna (septembrie), Winter (ianuarie), și Summer.

Procesului de admitere Puteți aplica la Centennial College on-line și nu există nici o taxă de cerere.

Durata programului

Centennial College Programele sunt 1-3 ani. Peste 150 + cai cu partenerii Universitatea oferă posibilitatea de licență și masterat de finalizare.

Cost

Taxele de școlarizare canadian sunt printre cele mai scăzute din țările vorbitoare de limba engleza. Taxele de Centennial Colegiul sunt semnificativ mai mici decât școli și programe comparabile din Statele Unite și Marea Britanie.

Informații burse

Studenții internaționali nu sunt eligibile pentru ajutor financiar Ontario, sau burse de intrare Centennial College. Cu toate acestea, odată ce participa Centennial College ca actualii studenți, Burse de Merit bazate pe performanța academică, premii pentru conducere și activități extrașcolare, și Burse de finanțare experiențe globale oferă oportunități de ajutor financiar care sprijină succesul academic, personal și profesional.

Centennial Colegiul oferă unele dintre oportunitățile cele mai distinctive de ajutor financiar din Canada! De la lansarea Programului Global Experiența în 2011, mai mult de 600 Centennial studenti au primit burse financiare pentru a finanța participarea studenților la stagii de internship internaționale, schimburi de semestru, învățarea limbii și culturii, studii de teren, proiecte internaționale de cercetare comune și participarea la dezvoltarea internațională activități.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome Avansate » Vedea Certificate de Absolvire » Vedea Diplome » Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat de Absolvire

Certificat Licențiat în Publicitate - Managementul Contului

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Canada Toronto India Bengaluru Italia Milan + 4 mai mult

Programul de gestionare a contului de publicitate vă pregătește pentru o carieră de succes în domeniul serviciilor clienților din industria de publicitate, marketing și comunicații. [+]

Prezentare generală a programului

Programul de gestionare a contului de publicitate vă pregătește pentru o carieră de succes în domeniul serviciilor clienților din industria de publicitate, marketing și comunicații.

Dacă vă place să creați, să planificați, să gestionați și să lucrați în echipe colaborative, atunci acest program de comunicare și mass-media este pentru dvs. Deoarece industria de publicitate are nevoie de manageri de specialitate care înțeleg domeniul de aplicare al industriei. Cursurile din această ofertă acoperă domenii precum:

reclamăPlatforme media digitale, mobile și socialeMarketing de evenimenteMarketing directGestionarea planurilor de comunicații integrate de la inițiere până la producția finală... [-]

Certificat Licențiat în Relații Publice - Corporate Communications

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Canada Toronto

Programul Relații Publice - Corporate Communications durează doar două semestre și este unul dintre cele mai apreciate programe de relații publice (PR) din Toronto. [+]

Prezentare generală a programului

Programul Relații Publice - Corporate Communications durează doar două semestre și este unul dintre cele mai apreciate programe de relații publice (PR) din Toronto.

Cursurile din acest program de certificat de absolvire a relațiilor publice, care se bazează în campusul Story Arts Center, reflectă gândirea că două zile în PR nu sunt similare. Experții din industrie care predau cursurile vă asigură:

Învățați să studiați, să scrieți, să planificați, să editați, să proiectați și să implementați totul, de la planurile strategice de comunicare și buletinele de știri ale angajaților până la mese de gală pentru sute de oameni.Obțineți o înțelegere a modului în care strategiile de comunicare influențează atitudinile angajaților, schimbă opiniile părților interesate și spun povestea organizației către mass-media.Conectează-te cu industria PR.... [-]

Management de proiect

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Canada Toronto

Acest program post-universitar este potrivit pentru colegiu și universitare absolvenți de la orice disciplina care doresc să crească șansele de angajare de lucru spre o certificare recunoscută la nivel mondial în managementul de proiect. [+]

Acest program post-universitar este potrivit pentru colegiu și universitare absolvenți de la orice disciplina care doresc să crească șansele de angajare de lucru spre o certificare recunoscută la nivel mondial în management de proiect. Elevii prospera în clasele mici, care folosesc instrumente de management de proiect de vârf, tehnologii și practici hands-on. Un opțional full-time, de 12 săptămâni oportunitate de învățare experiențială (plasament câmp), cu o organizație participantă va permite să câștige experiență valoroasă de muncă canadian in domeniul tau.

Prezentare generală a programului

Program de management de proiect Centennial College vă va oferi cu cunoștințe fundamentale solide pentru a gestiona proiecte în timp util și eficient.... [-]


Managementul afacerilor la nivel mondial

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Canada Toronto

Acest program va instrui să conducă în mod eficient în mediul de afaceri la nivel mondial. Tu va studia subiecte de afaceri de bază, cum ar fi de management de proiect și de afaceri prezentări să vă asigurați că puteți naviga orice mediu de afaceri. [+]

Nivel: Post-Universitar (2 ani, 4 semestre)

Acest program va instrui să conducă în mod eficient în mediul de afaceri la nivel mondial. Tu va studia subiecte de afaceri de bază, cum ar fi de management de proiect și de afaceri prezentări să vă asigurați că puteți naviga orice mediu de afaceri. Printre subiectele de specialitate de afaceri la nivel mondial va acoperi include: Marketing, Management și leadership, finanțe International, responsabilitatea socială a întreprinderilor. Programul va provocam sa crească și face conexiuni în timpul unei echipe integrate de proiect Capstone semestru finală pentru un client de afaceri în zona Greater Toronto.

Programul pregătește absolvenți pentru cariera de export coordonatorilor / import, brokeri vamali, reprezentanți comerciali, ofițeri Logistics Support, International Marketing sau reprezentanți comerciali, ofițerii Banca Comercială în cadrul organizațiilor internaționale sau organizații neguvernamentale, sau pentru continuarea studiilor într-un program de MBA. 
... [-]


Paralegal

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Canada Toronto

Societatea de Drept din Upper Canada (LSUC) acreditează acest program. La finalizarea, veți fi eligibil pentru a scrie examenul obligatoriu de licențiere LSUC care este necesară pentru a practica ca un paralegal în Ontario. [+]

Societatea de Drept din Upper Canada (LSUC) acreditează acest program. La finalizarea, veți fi eligibil pentru a scrie examenul obligatoriu de licențiere LSUC care este necesară pentru a practica ca un paralegal în Ontario.

În timpul dumneavoastră în acest program de Scoala de Business, veți câștiga experiență teoretică și practică, practica si concurente în tribunale simulate. În plus, ultima semestru programul Notari va fi dedicată în întregime o destinație de plasare de două zile-pe-săptămână de lucru care vă va oferi un total de 210 de ore de timp de plasament. Această lungime este dublu cerința de învățare experiențială de Law Society.

În domeniu, va fi o parte integrantă a sistemului juridic - de la prima întâlnire client până la rezolvarea caz. Vei avea distincția de a fi lăsat să reprezinte clienții în infracțiuni de cod, încălcări de trafic, infracțiuni municipale, și diverse panouri, agenții, comisii, și tribunale, precum și mici instanță creanțe.... [-]


Cursuri

învățarea limbii engleză (ELL)

Campus Cu normă întreagă 5 semestre September 2019 Canada Toronto

O Limba engleză Learning (ELL) Programul este o de cinci semestru, cu cinci niveluri, program intensiv, full-time pentru studenții care vorbesc engleza ca a doua limbă. Acest program poate ajuta la construirea abilităților de limba engleza pentru succesul în colegiu, universitate, și o carieră. Limba engleză Learning este disponibil atat la progresul Campus și învățare Site Eglinton. [+]

Invata limba engleza si crearea de noi oportunități

O Limba engleză Learning (ELL) Programul este o de cinci semestru, cu cinci niveluri, program intensiv, full-time pentru studenții care vorbesc engleza ca a doua limbă. Acest program poate ajuta la construirea abilităților de limba engleza pentru succesul în colegiu, universitate, și o carieră. Limba engleză Learning este disponibil atat la progresul Campus și învățare Site Eglinton.

Începe la fiecare 3 săptămâni ... oferite pe tot parcursul anului!

Cu datele de admisie continuă și începe, puteți începe imediat, sau atunci când se potriveste programul. Veți fi plasat într-un nivel bazat pe un test de plasare diagnostic. Fiecare nivel este format din cinci module "" diferite și fiecare "module" ruleaza timp de trei săptămâni.... [-]


Diploma

Contabilitate

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Canada Toronto

În doar doi ani, veti invata elementele de bază de contabilitate printr-un curriculum riguros care se concentrează pe extinderea aptitudinilor utilizabili. În timp ce acest School of Business ofertă include caracteristicile de calitate ale tuturor programelor de contabilitate Centennial College, se va concentra pe construirea de competență în contabilitate financiară și managerială, precum și pe promovarea cunoștințe aprofundate de programe de contabilitate. De comunicare și analitice abilități vor fi, de asemenea, subliniat, deoarece acestea sunt esențiale pentru succesul în carieră. [+]

În doar doi ani, veti invata elementele de bază de contabilitate printr-un curriculum riguros care se concentrează pe extinderea aptitudinilor utilizabili. În timp ce acest School of Business ofertă include caracteristicile de calitate ale tuturor programelor de contabilitate Centennial College, se va concentra pe construirea de competență în contabilitate financiară și managerială, precum și pe promovarea cunoștințe aprofundate de programe de contabilitate. De comunicare și analitice abilități vor fi, de asemenea, subliniat, deoarece acestea sunt esențiale pentru succesul în carieră.

Universitare Caile

Începeți cu o diplomă, capăt cu un grad! Absolvenți de succes din acest program vor avea posibilitatea de a aplica creditele către continuarea studiilor la nivel de grad. ... [-]


Diplomă în Hospitality - Hotel Operations Management

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Canada Toronto

Programul Hospitality - Hotel Operations Management vă oferă abilitățile de afaceri și competența de a lucra într-o gamă largă de domenii din cadrul acestei industrii multilaterale. [+]

Prezentare generală a programului

Programul Hospitality - Hotel Operations Management vă oferă abilitățile de afaceri și competența de a lucra într-o gamă largă de domenii din cadrul acestei industrii multilaterale. Aceste domenii includ managementul recepției, operațiunile de menaj, managementul alimentației și băuturilor și planificarea resurselor umane.

Profesioniștii din industrie vor conduce cursurile de Management Hotel Operations în apartamentele hotelului din campus, precum și într-un centru de evenimente și un restaurant. În plus față de cursurile hands-on, veți participa de asemenea la o plasare de câmp de 14 săptămâni, care vă permite să obțineți experiență în lumea reală. Această caracteristică a programului de diplomă de ospitalitate colegiu asigură că sunteți cu adevărat căutat după angajare după absolvire.... [-]


Educație Timpurie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Canada Toronto

Ca un student al Educație Timpurie (La Progresul Campus) programul, prima prioritate va fi să învețe cum să ofere standarde ridicate de ingrijire de calitate pentru copii si familiile lor. [+]

Ca un student al Educație Timpurie (La Progresul Campus) programul, prima prioritate va fi să învețe cum să ofere standarde ridicate de ingrijire de calitate pentru copii si familiile lor.

Acest Școala comunitare și Studii de sanatate este foarte respectat, deoarece vă va învăța să își asume responsabilitatea pentru respectarea nevoilor fiecărui copil în parte și grupuri de copii, și de a crea programe de bine planificate și stimularea adaptate la nevoile fiecărui copil. Vei veni pentru a înțelege nevoile de învățare ale copiilor, copii mici, preșcolari și copii de vârstă școlară.

Facilitat de Campus Progress, programul educație timpurie copilarie este o jertfă hands-on care va include experiență a lumii reale la două centre de educație timpurie Centennial College. Folosit ca școlile de laborator, aceste centre, situate in estul York și la Camps Progress, vă va permite să experimenteze și să înțeleagă de îngrijire a copiilor de înaltă calitate.... [-]


Tehnician aviație - de întreținere a aeronavelor

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Canada Toronto

Dacă sunteți mai interesat în planul decât excursie, Aviație Tehnician - de întreținere a aeronavei program este pentru tine. Acesta vă va oferi posibilitatea de a stăpâni abilități mecanice, electrice, electronice și alte științe legate de întreținere a aeronavelor. [+]

Dacă sunteți mai interesat în planul decât excursie, Aviation Tehnician - de întreținere a aeronavei program este pentru tine. Acesta vă va oferi posibilitatea de a stăpâni abilități mecanice, electrice, electronice și alte științe legate de întreținere a aeronavelor.

O mare parte a acestei Scoala de Transport ofertă va sublinia practici de întreținere aviație, procedurile și cerințele de reglementare în domeniul aviației canadiene prin hands-on practică. Odată ce ați completat tehnicianul aviație - antrenament de întreținere a aeronavelor, va fi pregătit să lucreze ca un tehnician de întreținere a aeronavelor. Rolul veți avea nevoie pentru a lucra cu o gamă largă de sectoare de aviație și aerospațială pentru a păstra în siguranță a aeronavelor și de navigabilitate.... [-]


Tehnician inginerie electro-mecanica - de automatizare si robotica

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Canada Toronto

O Electro-Mechanical Engineering Tehnician - Automatică și robotică Programul se va concentra pe sisteme automatizate, care se află în centrul de industrii de fabricație aproape toate avansate. [+]

O Electro-Mechanical Engineering Tehnician - Automatică și robotică Programul se va concentra pe sisteme automatizate, care se află în centrul de industrii de fabricație aproape toate avansate.

Scoala de Tehnologie Inginerie si Stiinte Aplicate întreprindere va oferi o înțelegere aprofundată a teoriei, impreuna cu practic, hands-on experiență de laborator. Acesta va plasa un accent pe tehnologia de bază pentru construirea și operarea sistemelor industriale automate: Controlere logice programabile (PLC), hidraulice, pneumatice, electronice și robotică.

În timp ce va fi pregătit după doi ani de studiu pentru a construi o cariera plina de recompense în domeniul Automatică și robotică, Electro-Mechanical Engineering Tehnician - Automatică și robotică programul vă va oferi, de asemenea, o opțiune pentru continuarea studiilor. Ați putea completa studiu suplimentar in Automation trei ani și a programului Robotica Tehnologie, care va explora domeniul controalelor de precizie și integrarea electronică totală a sistemelor moderne, complexe automatizate prin stagii de teren de top din industrie.... [-]


Diplomă Avansată

Design Grafic

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Canada Toronto

Cu o rată a ocupării forței de muncă absolvent care depășește 80%, Centennial College Programul Design grafic vă va pregăti pentru o carieră de design multi-disciplinare. Facilitat la Centrul Story Arte, Scoala Centennial Colegiul de Comunicații, mass-media și Design - vei invata de lucru hands-on într-un mediu de studio intim, mai degrabă decât să stai pasiv în săli mari de lectură. Cu dimensiuni de clasa mica va avea o mulțime de oportunități de a lucra unu-la-unu cu profesorii tăi. [+]

Cu o rată a ocupării forței de muncă absolvent care depășește 80%, Centennial College Programul Design grafic vă va pregăti pentru o carieră de design multi-disciplinare. Facilitat la Centrul Story Arte, Scoala Centennial Colegiul de Comunicații, mass-media și Design - vei invata de lucru hands-on într-un mediu de studio intim, mai degrabă decât să stai pasiv în săli mari de lectură. Cu dimensiuni de clasa mica va avea o mulțime de oportunități de a lucra unu-la-unu cu profesorii tăi.

În acest program veți:

Adobe standard industrial maestru, inclusiv Photoshop, Illustrator, InDesign și Aflați rezolvarea problemelor creative și de gândire de proiectare Design pentru print, inclusiv reclame, reviste, carti, si ambalaje Proiectare site-uri sensibile, aplicații mobile, și de a crea grafică în mișcare interesante Exploreaza desen, fotografie, ilustratie, și tip de proiect Învață abilități profesionale practice sa aterizeze un loc de muncă mare sau de a începe propria afacere de design Contribui cu ceva unic și inovator pentru comunitatea de design în cursul nostru tezei Aflați la locul de muncă și de a lua credit curs printr-un plasament domeniul industriei în semestrul final Interacționa cu profesioniști din industrie Deveniti un membru student al inregistrati grafic designeri (RGD) Ontario Învață de la profesori care sunt actuale și profesional activ in industria de proiectare [-]

Diploma avansată în joc - programare

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Canada Toronto

Jocul de la Centennial College - Oferta de programare vă vede că ați absolvit cu o diplomă avansată și știți cum să lansați o carieră în industria de jocuri software. [+]

Jocul de la Centennial College - Oferta de programare vă vede că ați absolvit cu o diplomă avansată și știți cum să lansați o carieră în industria de jocuri software.

Indiferent dacă vă plac jocurile clasice sau jocurile avansate tehnologic de astăzi, aceste cursuri interactive de jocuri de noroc au participat la diferite etape ale dezvoltării jocurilor, cum ar fi:

Design-ul joculuiProgramare grafică tridimensionalăSimularea designuluiProgramare multiplayer online de jocuri

Acest program avansat de tehnologie de diplomă pune, de asemenea, accentul pe metodologiile de proiectare orientate pe obiecte și pe designul interfeței orientate spre utilizator, pe testarea software-ului și pe QA, C #, Java, grafică avansată, programare pe jocuri web, HTML5 / JavaScript, Unity3D, și design de simulare și mai mult.... [-]


Diplomă avansată în biotehnologie - Avansat

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Canada Toronto

Programul nostru Biotehnologie - Avansat vă pregătește cu principiile, tehnicile și abilitățile științifice necesare în domeniul microbiologiei și chimiei industriale. În acest program științific aplicat, veți studia, de asemenea, aplicațiile biotehnologiei, biochimia, genetica microbiană și microbiologia clinică și de mediu. [+]

Prezentare generală a programului

Programul nostru Biotehnologie - Avansat vă pregătește cu principiile, tehnicile și abilitățile științifice necesare în domeniul microbiologiei și chimiei industriale. În acest program științific aplicat, veți studia, de asemenea, aplicațiile biotehnologiei, biochimia, genetica microbiană și microbiologia clinică și de mediu.

În biotehnologie - cursuri avansate, veți învăța să:

Izolați, enumerați și identificați microorganismele din mai multe tipuri de mostre.Calibrați cu precizie și utilizați instrumente cum ar fi contoare de pH și BOD, cromatografe de gaz, spectrofotometre, HPLC, centrifuge, termociclete PCR și echipamente de electroforeză pe gel.Se prepară medii și reactivi pentru microbii patogeni de cultură.Proiectați și efectuați experimente avansate de microbiologie și genetică microbiană.Izolați ADN-ul și efectuați electroforeza în gel și reacția în lanț a polimerazei (PCR) pe eșantioane.Companii care oferă locuri de muncă... [-]

Diplomă avansată în tehnician mecanic de inginerie mecanică - proiectare

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Canada Toronto

Centennial College Tehnologia Inginerie Mecanică - Programul de design oferă cursuri care combină teoria inginerie și practica, concentrându-se pe proiectarea și dezvoltarea de diferite dispozitive mecanice și echipamente. [+]

Centennial College Tehnologia Inginerie Mecanică - Programul de design oferă cursuri care combină teoria inginerie și practica, concentrându-se pe proiectarea și dezvoltarea de diferite dispozitive mecanice și echipamente. Obțineți o pregătire temeinică în domeniul științelor și abilităților de inginerie, inclusiv proiectarea și fabricarea asistată de calculator (CAD / CAM), așa cum este folosită în industrie.

Aproximativ un sfert din acest program de inginerie avansată este cheltuit pentru lucrul cu proiectul. Proiectele simulează misiunile la locul de muncă în timp ce relaționează teoria claselor cu proiectarea, fabricarea și testarea efectivă a proiectelor.... [-]


Sisteme de calculator tehnologia de rețea rapide

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Canada Toronto

Programul, care se încadrează în Școala de Tehnologie Inginerie si Stiinte Aplicate umbrelă, se mândrește cu oferirea unui echilibru ideal între hands-on experiență și teorie. Ca atare, pentru a dezvolta o bază solidă în design și testare a rețelei, precum și management de proiect, veți învăța cu ajutorul de stat-of-the-art de testare și echipamente de măsurare în laboratoarele scop-construit. [+]

Programul, care se încadrează în Școala de Tehnologie Inginerie si Stiinte Aplicate umbrelă, se mândrește cu oferirea unui echilibru ideal între hands-on experiență și teorie. Ca atare, pentru a dezvolta o bază solidă în design și testare a rețelei, precum și management de proiect, veți învăța cu ajutorul de stat-of-the-art de testare și echipamente de măsurare în laboratoarele scop-construit.

Hands-on activități vor include intrand in interiorul PC hardware și să învețe complexitatea sistemelor de operare; explorarea sistemelor informatice actuale și tehnologii de rețele; și montarea și întreținerea sistemelor care vor imputernici utilizatori în activitățile de comunicare creative, de afaceri și.... [-]


Tehnologia arhitectural

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Canada Toronto

O Tehnologie de arhitectura Programul vă va pregăti pentru o varietate de cariere în industria construcțiilor de construcție. [+]

O Tehnologie de arhitectura Programul vă va pregăti pentru o varietate de cariere în industria construcțiilor de construcție. În laboratoare moderne de calculatoare, special amenajate pentru Scoala de programe Tehnologie Inginerie si Stiinte Aplicate, veți învăța despre:

Materiale de construcții Metode de construcție Design structural Servicii mecanice și electrice Codurile din construcții Contracte Specificații Mediului de afaceri pentru furnizarea de servicii de proiectare și construcție

Folosind tehnologia de calculator de stat-of-the-art, veți învăța să pregătească proiecte, desene de construcție, specificații și rapoarte necesare pentru a comunica cu clientii, profesionisti de construcții și autorităților de omologare.... [-]


Tehnologia stiinta alimentelor

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Canada Toronto

Centenarul College Food Science Technology Programul va examina multe procese care alimente suferă așa cum se deplasează de la câmp pentru a furculita ta. [+]

Centenarul College Food Science Technology Programul va examina multe procese care alimente suferă așa cum se deplasează de la câmp pentru a furculita ta.

În acest program, care este facilitată de către Școala de Tehnologie Inginerie si Stiinte Aplicate, veți obține de formare teoretică, tehnică și practică în cele trei discipline fundamentale de biologie, chimie și știința alimente.

Programul Food Science Technology vă va învăța să integreze și să aplice cunoștințele în cadrul disciplinelor de chimie, inginerie, biologie și nutriție pentru a păstra, proces, ambalaj, și distribui alimente care sunt sănătoase, la prețuri accesibile, de dorit și în condiții de siguranță să mănânce.... [-]


Tehnologie de inginerie a sistemelor energetice

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Canada Toronto

Programul Energy Systems Engineering Tehnologie vă va pune în fruntea sectoarelor de utilitate și de construcție, care sunt în curs de o transformare din cauza opiniile schimbare societății privind energia și mediul înconjurător. [+]

Nivel: la nivel post-secundar și post-universitare

Programul Energy Systems Engineering Tehnologie vă va pune în fruntea sectoarelor de utilitate și de construcție, care sunt în curs de o transformare din cauza opiniile schimbare societății privind energia și mediul înconjurător. Un lărgirea deficit de calificare a forței de muncă și tehnologie avansează rapid în sectorul energetic creează cerere mare pentru tehnicieni care posedă o latime de cunoștințe în domeniul energiei din surse regenerabile; inclusiv eoliană, solară și geotermală, precum și energia convențională, inclusiv hidro, turbine cu gaz și nucleare. Veți învăța, de asemenea, despre automatizarea clădirilor și rețelelor inteligente.... [-]


Videoclipuri

Centennial College: IMPACT International Students

Contactează

Centennial College

Adresă, linia 1 941 Progress Avene Toronto, ON M1G 3V4
M1K 5E9 Toronto, Ontario, Canada
website http://www.centennialcollege.ca/
Telefon +1 416-289-5300