Centennial College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Centennial College este primul colegiu public din Ontario cu cinci campusuri în Toronto, Canada. Centennial oferă educație canadiană de înaltă calitate, care este orientată manual și orientată către ocuparea forței de muncă. Programele de la Centennial promovează învățarea experiențială cu instrucțiuni de laborator, educație cooperatistă și plasamente în industrie. Centenary se află în mod constant pe locul 1 în Toronto pentru satisfacția studenților! (KPI: 2016, 2017, 2018).

Cu șapte școli academice specializate, Centennial oferă peste 160 de programe în afaceri, tehnologie inginerească și știință aplicată, comunicații, media, arte și design, sănătate, ospitalitate, turism și arte culinare și transport. Centennial oferă programe postliceale și postuniversitare, precum și programe de învățare și învățare a limbii engleze pentru pregătirea colegiului și universității.

De ce studiați la Centennial College ?

  • Accesibil și rentabil
  • Nivel ridicat de educație
  • Co-op și conexiunile din industrie
  • Diversitate incredibilă
  • Oportunitate de a lucra în Canada
  • Oraș sigur și comunitate prietenoasă
  • Nivel ridicat de educație

Tu aparții aici! Centennial este alegerea colegiului # 1 pentru studenții internaționali din Canada! 25.000 de studenți cu normă întreagă includ peste 11.000 de studenți internaționali din 126 de țări!
Pe măsură ce vă bucurați de avantajele academice ale educației universitare canadiene, o gamă largă de perspective globale vă vor îmbogăți educația și experiența.

O instituție canadiană premiată
Centennial a primit medalia de aur pentru dezvoltarea leadershipului la Premiile de excelență ale Federației Mondiale a Colegiilor și Politehnicii (WFCP) din 2018. Centennial a primit, de asemenea, Medalia de Aur pentru Internaționalizarea de la Colegii și Instituții Canada (CICan).

Suntem lideri, inovatori și antreprenori
Lucrăm cu peste 800 de parteneri din industrie! Aveți acces la cele mai noi echipamente și tehnologie, facultate de lider din industrie și oportunități de cooperare pentru a vă pregăti pentru lucru la absolvire. Centennial ocupă locul trei în Canada pentru numărul de studenți angajați și plătite pentru cercetarea aplicată (Top 50 de colegii de cercetare din Canada)

Peste 1.000 de Pathways ! Centennial College programe oferă 367 de diplome Pathways si 40 Master Pathways cu universitățile partenere din Canada și în străinătate.

Căutați o experiență globală? Centennial oferă oportunități unice de învățare globală pentru studenți: stagii internaționale, schimburi semestriale, programe internaționale de conducere a facultăților, experiențe de învățare a cetățeniei globale și echitate, învățare de limbi și culturi și conferințe și competiții în străinătate. Site-ul nostru de învățare Suzhou Centennial College oferă educație canadiană în China, transfer de credit Pathways și schimburi semestriale cu campusurile noastre din Toronto, Canada.

Studiați, lucrați și trăiți în Canada

Centennial College vă întâmpină în urmărirea unei experiențe incredibile în educația internațională. Centennial are o reputație de succes al studenților și absolvenților și numeroase premii pentru Leadership International Education. Studenții internaționali își ating obiectivele de la Centennial și conduc provincia în rate de absolvire de succes! 92,3% dintre studenții internaționali care încep programele noastre de absolvire au absolvit cu succes.

Centennial College este o instituție guvernamentală aprobată pentru programele de studiu și de lucru din Canada! Studenții internaționali cu normă întreagă înscriși într-un program, diplomă sau certificat pot lucra cu normă parțială (20 de ore pe săptămână) în timp ce studiază și cu normă întreagă în timpul pauzelor programate.

Programul Permis de Muncă Post-Graduation permite studenților internaționali să obțină o experiență de muncă canadiană valoroasă după ce a absolvit Centennial College . Absolvenții sunt eligibili să solicite un permis de muncă post-absolvire de până la trei ani!

114206_Programsbanner.png

Termenele de aplicare

Studenții internaționali trebuie să depună o cerere cu cel puțin 2-3 luni înainte de începerea preconizată pentru a vă asigura că aveți suficient timp pentru a solicita un permis de studiu de la biroul canadian de viză care servește regiunea dvs. Problemele Centennial College oferă scrisori în mod continuu. Aplica acum! Timpul de procesare a cererii este de aproximativ 2 săptămâni. Nu este stabilit un termen limită pentru toate programele, cu toate acestea, va apărea un termen limită, deoarece alegerea programului devine completă pentru data de începere prevăzută.

Termenele de aplicare

Solicitanții sunt încurajați să se adreseze mai devreme. Permiteți aproximativ patru până la șase luni înainte de data de începere așteptată pentru a permite un timp suficient pentru admitere și pentru Permisul de studiu / procesarea vizelor. Cu toate acestea, cererile primite mai aproape de data de începere vor fi luate în considerare dacă există un spațiu disponibil în program. Centennial oferă trei prize în fiecare an:

Programele de vară 2020 încep: 6 mai 2020
Programele toamna 2020 încep: 3 septembrie 2020
Programele de iarnă 2021 încep programele: 6 ianuarie 2021

Aplicați online: www.centennialcollege.ca/International

Locații

Toronto

Centennial College

Address
941 Progress Avene
Toronto, ON M1G 3V4

M1K 5E9 Toronto, Ontario, Canada
Număr de telefon
+1 416-289-5300

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră