Citește Descrierea Oficială

106802_rsz_106798_cll_vue_aerienne.jpg

Cégep de Lévis-Lauzon (CLL) este o instituție publică de învățământ superior care oferă 31 de programe de înaltă calitate, atât preuniversitare, cât și tehnice.

Studierea la CLL înseamnă accesul la numeroase activități sportive, socio-culturale și internaționale și mai multe servicii pentru a ajuta studenții să reușească. Are acces la reședințe din campus pentru a avea o experiență studențească în stil american.

Pentru a studia la LLL este să vă construiți proiectul de studiu înconjurat de o echipă de profesori accesibili, care sunt dedicați succesului studenților și care îi însoțesc pe tot parcursul carierei.

Studiul la CLL vizează trecerea într-un mediu sigur și stimulant, care îmbină beneficiile vieții urbane cu proximitatea ruralului.

Studiul la CLL deschide o mulțime de uși pentru o carieră extrem de provocatoare într-un oraș și într-o regiune cu una dintre cele mai scăzute rate de șomaj din Canada.

Programe predate în:
  • French (Canada)

Această școală oferă și:

Program Asociat

Cégep de Lévis-Lauzon

Ajutarea oamenilor: Acesta este motivul pentru serviciile de asigurare și financiare. Agenții în amonte, brokeri, agenți și planificatori care oferă consultanță cliențilo ... [+]

Ajutarea oamenilor: Acesta este motivul pentru serviciile de asigurare și financiare.

Agenții în amonte, brokeri , agenți și planificatori care oferă consultanță clienților prin oferirea de produse adaptate situației financiare și familiale pentru a le ajuta să își atingă obiectivele financiare sau pentru a obține protecție impecabilă în caz de dificultăți. Pe teren, revendicatorii care se îndreaptă spre scena tragediei, iau lucrurile în propriile lor mâini și conduc investigația . În spatele lor, abonații , care stăpânează statisticile , studiază fișierele și acționează ca o resursă pentru colegii lor.

În centrul tuturor: clienților. Familii, întreprinderi, școli de yoga, restaurante, festivaluri; o diversitate fenomenală. Imposibil de plictisit!... [-]

Canada Levis
Septembrie 2020
French (Canada)
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cégep de Lévis-Lauzon

Tehnologii de biotehnologie specializați în activitatea de laborator în diferite domenii ale chimiei și biologiei. ... [+]

Calea de specializare în biotehnologii

Tehnologii de biotehnologie specializați în activitatea de laborator în diferite domenii ale chimiei și biologiei.

Formarea lor de laborator le permite să dobândească tehnici de manipulare cu dispozitive specializate găsite în locurile de muncă legate de biotehnologie. Tehnologii sunt instruiți să lucreze într-o varietate de domenii. Ceea ce îi interesează cel mai mult este organismul viu . Ei manipulează microorganismele , cresc bacterii , celule clonate și ADN secvențializat. Aceștia pot participa la dezvoltarea de produse și tehnologii în agricultură, produse alimentare, farmaceutice și în mediul înconjurător.

... [-]

Canada Levis
Septembrie 2020
French (Canada)
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cégep de Lévis-Lauzon

Tehnologii de întreținere industrială au un singur scop: echipamentul funcționează la maximum. Aceștia lucrează în amonte, adică intervin pentru a preveni problemele prin ... [+]

Tehnologii de întreținere industrială au un singur scop: echipamentul funcționează la maximum. Aceștia lucrează în amonte, adică intervin pentru a preveni problemele prin înființarea de ghiduri de întreținere și control, ajută la instruirea altor angajați, sunt valori valoroase în timpul formării. proiectarea și instalarea echipamentelor și căutând mereu oportunități de îmbunătățire a performanțelor materiale.

Desigur, aceștia pot oferi și diagnostice pentru pauze sau defecțiuni deoarece sunt extrem de versatile , dar după aceea vor asigura strategii de consiliere și de îmbunătățire. Și versatilitatea lor nu are nici o limită: hidraulică, pneumatică, lubrifiere, automatizare, mecanică, electricitate, calculatoare, robotică ... nimic nu este testat!... [-]

Canada Levis
Septembrie 2020
French (Canada)
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză