Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studiu la CES

La CES, recunoaștem că învățarea unui alt limbaj necesită mai mult decât un manual și o prelegere. Clasele noastre ESL pentru adulți sunt orientate spre obiectiv, folosind o abordare comunicativă a învățării limbilor străine. Îmbogățim viețile studenților cu oportunități culturale și culturale din lumea reală. Instruim elevii folosind metode moderne care le pun pe elev pe primul loc. Inspirăm elevii să-și realizeze obiectivele și să-și extindă orizonturile.

Învață limba engleză în Toronto

Clasat ca unul dintre cele mai sigure orașe din America de Nord, Toronto este un oraș în care oamenii se pot simți în siguranță și confortabil. Este votat în mod constant unul dintre cele mai bune locuri pentru a trăi și a vizita. Acest lucru se datorează în mare măsură modului în care oamenii din Toronto celebrează și îmbrățișează diversitatea. Este un oraș distinct de clasă mondială care sărbătorește o dragoste și respect pentru numeroasele culturi care se dezvoltă aici.

Activități sociale

CES oferă multe oportunități de a experimenta atracțiile și sunetele din Toronto. Check out unele dintre activitățile noastre cele mai populare!

Lideri de activitate: Majoritatea activităților noastre sunt organizate și conduse de Coordonatorul nostru de activități, care îi ajută, de asemenea, pe elevii cu teme esențiale de rutină pentru viață în Toronto. În plus, pe lângă introducerea practicilor din lumea reală și a lecțiilor exploratorii în clasele lor, profesorii conduc activități extra-curriculare de două ori pe lună. Consilierii noștri studenți se alătură, de asemenea, distracției și ajută studenții să se adapteze la viața din Toronto.

Având o abundență de atracții turistice, arhitectură uimitoare, restaurante încântătoare și viață de noapte vibrantă, Toronto are multe de oferit vizitatorilor la orice buget! Există, de asemenea, numeroase activități și experiențe interesante pentru a fi avut gratuit.

Locație

Situat în cel mai mare și mai diversificat oraș din Canada, Capital English Solutions este o destinație primordială pentru studenții dornici să se scufunde în limba engleză și cultura canadiană. Clasele ESL pentru adulți sunt situate convenabil chiar în inima centrului orașului Toronto de pe străzile Yonge și Wellesley Street, veți fi înconjurate de numeroase magazine locale, cafenele, baruri, restaurante și magazine de specialitate. Stația de metrou Wellesley este la câțiva pași și este la doar o scurtă plimbare pentru a ajunge la miezul central al acestui frumos oraș și lacul Ontario.

Marturii

"Una dintre cele mai bune școli din Toronto! Personalul și studenții sunt atât de buni și toți profesorii sunt foarte experimentați. Am ajuns în Toronto, fără să știu nimic despre engleza, dar toată lumea ma ajutat să mă îmbunătățesc. Sunt foarte fericit să aleg CES. "

- Nadia, Mexic

"Când am venit la CES, eram la o răscruce de drum în viața mea. Dar, cu ajutorul școlii, am îmbunătățit nu numai limba engleză, dar și-am dezvoltat viața personală. Am întâlnit o mulțime de oameni care au fost și vor fi de mare ajutor pentru mine și sunt mândru de creșterea mea. "

- Serdar, Turcia

"Mi-am făcut prieteni și am vorbit cu mulți oameni din diferite țări la CES, așa că am putut să îmi îmbunătățesc competențele în limba engleză într-un timp scurt. Mi-a plăcut foarte mult lecțiile și acum sunt un vorbitor de engleză încrezător. Aceasta a fost o experiență valoroasă pentru mine. "

- Kazuki, Japonia

"Sunt sigur că cea mai bună școală ESL din Toronto este CES! Mi-au dat educație, o viață în Toronto și un sentiment de independență și dezvoltare. Consilierii școlii sunt uimitori și toată lumea este atât de prietenoasă! "

- Jinpyo, Coreea

Locații

Toronto

Address
543 Yonge Street, Second Floor
M4Y 1Y5 Toronto, Ontario, Canada