Citește Descrierea Oficială

Studiu la CES

La CES, recunoaștem că învățarea unui alt limbaj necesită mai mult decât un manual și o prelegere. Clasele noastre ESL pentru adulți sunt orientate spre obiectiv, folosind o abordare comunicativă a învățării limbilor străine. Îmbogățim viețile studenților cu oportunități culturale și culturale din lumea reală. Instruim elevii folosind metode moderne care le pun pe elev pe primul loc. Inspirăm elevii să-și realizeze obiectivele și să-și extindă orizonturile.

Învață limba engleză în Toronto

Clasat ca unul dintre cele mai sigure orașe din America de Nord, Toronto este un oraș în care oamenii se pot simți în siguranță și confortabil. Este votat în mod constant unul dintre cele mai bune locuri pentru a trăi și a vizita. Acest lucru se datorează în mare măsură modului în care oamenii din Toronto celebrează și îmbrățișează diversitatea. Este un oraș distinct de clasă mondială care sărbătorește o dragoste și respect pentru numeroasele culturi care se dezvoltă aici.

Activități sociale

CES oferă multe oportunități de a experimenta atracțiile și sunetele din Toronto. Check out unele dintre activitățile noastre cele mai populare!

Lideri de activitate: Majoritatea activităților noastre sunt organizate și conduse de Coordonatorul nostru de activități, care îi ajută, de asemenea, pe elevii cu teme esențiale de rutină pentru viață în Toronto. În plus, pe lângă introducerea practicilor din lumea reală și a lecțiilor exploratorii în clasele lor, profesorii conduc activități extra-curriculare de două ori pe lună. Consilierii noștri studenți se alătură, de asemenea, distracției și ajută studenții să se adapteze la viața din Toronto.

Având o abundență de atracții turistice, arhitectură uimitoare, restaurante încântătoare și viață de noapte vibrantă, Toronto are multe de oferit vizitatorilor la orice buget! Există, de asemenea, numeroase activități și experiențe interesante pentru a fi avut gratuit.

Locație

Situat în cel mai mare și mai diversificat oraș din Canada, Capital English Solutions este o destinație primordială pentru studenții dornici să se scufunde în limba engleză și cultura canadiană. Clasele ESL pentru adulți sunt situate convenabil chiar în inima centrului orașului Toronto de pe străzile Yonge și Wellesley Street, veți fi înconjurate de numeroase magazine locale, cafenele, baruri, restaurante și magazine de specialitate. Stația de metrou Wellesley este la câțiva pași și este la doar o scurtă plimbare pentru a ajunge la miezul central al acestui frumos oraș și lacul Ontario.

Marturii

"Una dintre cele mai bune școli din Toronto! Personalul și studenții sunt atât de buni și toți profesorii sunt foarte experimentați. Am ajuns în Toronto, fără să știu nimic despre engleza, dar toată lumea ma ajutat să mă îmbunătățesc. Sunt foarte fericit să aleg CES. "

- Nadia, Mexic

"Când am venit la CES, eram la o răscruce de drum în viața mea. Dar, cu ajutorul școlii, am îmbunătățit nu numai limba engleză, dar și-am dezvoltat viața personală. Am întâlnit o mulțime de oameni care au fost și vor fi de mare ajutor pentru mine și sunt mândru de creșterea mea. "

- Serdar, Turcia

"Mi-am făcut prieteni și am vorbit cu mulți oameni din diferite țări la CES, așa că am putut să îmi îmbunătățesc competențele în limba engleză într-un timp scurt. Mi-a plăcut foarte mult lecțiile și acum sunt un vorbitor de engleză încrezător. Aceasta a fost o experiență valoroasă pentru mine. "

- Kazuki, Japonia

"Sunt sigur că cea mai bună școală ESL din Toronto este CES! Mi-au dat educație, o viață în Toronto și un sentiment de independență și dezvoltare. Consilierii școlii sunt uimitori și toată lumea este atât de prietenoasă! "

- Jinpyo, Coreea

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Cursurile de engleză generală ale CES Toronto sunt structurate astfel încât să învățați rapid cum să aplicați gramatica corectă în scris și formularea corectă în engleza ... [+]

Lecții de engleză: Cursuri de limba engleză

Cursurile de engleză generală ale CES Toronto sunt structurate astfel încât să învățați rapid cum să aplicați gramatica corectă în scris și formularea corectă în engleza conversațională. Fiecare curs este predat în clasă și cu dimensiuni de clasă mică în campusul nostru convenabil situat, la o plimbare de 1 minut de stația de metrou Wellesley.

Odată ce ați terminat cursurile de mai jos, aveți opțiunea de a continua cursurile de specializare ale CES Toronto, care oferă o pregătire mai aprofundată în limba engleză.

Vrei să-l încerci? Vă oferim clase de eșantioane în care puteți să participați la o clasă și să vedeți dacă abordarea noastră este opțiunea potrivită pentru a vă duce limba engleză la nivelul următor!... [-]

Canada Toronto
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Pentru cursanții mai avansați, CES Toronto oferă cursuri de limba engleză în campusul nostru din centrul orașului Toronto. Mulți studenți absolvă la acest nivel de la lim ... [+]

Cursuri de limba engleză - engleză specializată

Pentru cursanții mai avansați, CES Toronto oferă cursuri de limba engleză în campusul nostru din centrul orașului Toronto. Mulți studenți absolvesc la acest nivel de la limba engleză sau vin să-și îmbunătățească limba engleză, să se pregătească pentru locul de muncă.

Engleza de afaceri

Un curs ideal pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească comunicarea în mediile de afaceri vorbite în limba engleză. Elevii din acest curs vor învăța vocabularul de afaceri și formele de limbă, abilitățile de cercetare și prezentare și problemele de afaceri globale. Elevii vor pregăti, de asemenea, proiecte săptămânale tematice folosind materiale de ascultare / lectură luate din diverse surse relevante.... [-]

Canada Toronto
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Capital English Solutions - Learn English in Toronto

Nu numai că CES Toronto oferă cursuri ESL pentru adulți, oferim de asemenea programe Pathway destinate studenților interesați să participe la unul dintre colegii sau univ ... [+]

Cursurile ESL pentru adulți: programul de Pathway

Nu numai că CES Toronto oferă cursuri ESL pentru adulți, oferim de asemenea programe Pathway destinate studenților interesați să participe la unul dintre colegii sau universitățile noastre partenere canadiene sau internaționale. Intrarea la una din colegiile noastre partenere necesită absolvirea cu succes a nivelurilor superioare și superioare de limba engleză ale CES.

CES este un partener mândru de:

Pentru studenții care doresc să avanseze pregătirea pentru învățământul superior, vă recomandăm unul dintre cursurile noastre cele mai populare, Colegiul de pregătire universitară.

CUPC: Curs de pregătire pentru colegiu și universitate... [-]
Canada Toronto
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Capital English Solutions - Learn English in Toronto