Canadian College of English Language

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Situat în centrul orașului Vancouver, Canadian College se află pe strada Alberni alături de comercianții cu amănuntul de modă, restaurante de top și hoteluri renumite. Campusul nostru include 28 de săli de clasă, nu-i așa! restaurant, birouri și un patio însorit pe acoperiș. De asemenea, avem o reședință de studenți în afara campusului la câțiva pași.

clădire

Clasele sunt situate la etajul 2, 3 și 4, cu birouri la etajul 4 și o grădină mare pe acoperiș la etajul 5.

Săli de clasă

Clasele noastre moderne, fiecare dotată cu internet de mare viteză, centrale electrice pentru dispozitivele studenților și un ecran de înaltă definiție, sunt proiectate pentru a facilita învățarea centrată pe elev.

eh! Restaurant

Cu mâncare excelentă și o atmosferă prietenoasă, Eh! este un loc perfect pentru a mânca, a bea și a socializa după ore. Eh! oferă planuri de mese reduse pentru studenți și găzduiește, de asemenea, un club de conversație gratuit în fiecare săptămână.

birouri

La etajul al patrulea, în marele nostru birou deschis, personalul nostru primitor este disponibil pentru a vă ajuta în timpul sejurului dumneavoastră.

Terasă pe acoperiș

Terasa de pe acoperiș este un spațiu excelent în aer liber, unde elevii pot lua masa de prânz și pot participa la mai multe activități, cum ar fi grătare de vară, ping pong, yoga și lecții de dans.

Reședință studențească

Situată în centrul orașului Vancouver, reședința studențească se află la câțiva pași de Stanley Park, aproape de numeroase restaurante și baruri la prețuri accesibile și la o scurtă plimbare de Canadian College.

Locații

Vancouver

Address
1050 Alberni St #450
BC V6E 1A3 Vancouver, British Columbia, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră