Canadian College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Situat în centrul orașului Vancouver, CCEL se află pe strada Alberni, alături de comercianții cu amănuntul de înaltă calitate, restaurante de top și hoteluri celebre. Campusul nostru include săli de clasă, eh! restaurant, birouri și o terasă însorită pe acoperiș. De asemenea, avem o reședință de studenți în afara campusului la distanță de mers pe jos.

Clădire

Sunt situate la sălile de clasă etajul 2, 3 si 4, cu birouri la etajul 4 și o grădină pe acoperiș mare, la etajul 5.

Classrooms

Sălile noastre moderne de clasă, fiecare echipate cu internet de mare viteză, centrale electrice pentru dispozitivele elevilor și un ecran de înaltă definiție, sunt concepute pentru a facilita învățarea centrată pe student.

eh! Restaurant

Cu mâncare grozavă și o atmosferă prietenoasă, Eh! este un loc perfect pentru a mânca, bea și socializa după curs. Eh! oferă planuri de masă reduse pentru studenți și, de asemenea, găzduiește un club gratuit de conversație în fiecare săptămână.

birouri

La etajul al patrulea, în cadrul biroului nostru de dimensiuni mari, personalul nostru primitoare vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta în timpul sejurului dumneavoastră.

Terasă pe terasă

Terasa pe acoperiș este un spațiu în aer liber, unde studenții pot mânca masa de prânz și pot participa la mai multe activități, cum ar fi grătare de vară, ping pong, lecții de yoga și dans.

Student Residence

Situat în centrul orașului Vancouver, reședința elevilor se află la câțiva pași de parcul Stanley, aproape de numeroase restaurante și baruri accesibile și la o scurtă plimbare de CCEL.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Diploma in Business Management and Co-op

Campus Cu normă întreagă 6 semestre September 2019 Canada Vancouver

[+]

Beneficiile programului Cerințele de admitere Co-op Oportunități de carieră

Oportunități de carieră extinde în continuare, în aproape fiecare industrie, precum piața globală continuă să se dezvolte.

[-]

Diploma in Hospitality Management and Co-op

Campus Cu normă întreagă 8 semestre September 2019 Canada Vancouver

[+]

Cerințele de admitere

HMD Co-op este o componentă integrantă a programului Diploma Hospitality Management cu Co-op, deoarece oferă studenților cu o experiență esențială de muncă lumea reală într-un mediu de afaceri canadian vorbind engleza. Co-op este proiectat pentru a oferi studenților cu două semestre de studii solide în intrarea lor inițială la colegiu.

[-]

Diploma in Information Technology and Co-op

Campus Cu normă întreagă 8 semestre September 2019 Canada Vancouver

[+]

Red Hat certificat de administrator de sistem

IT Co-op este o componentă integrantă a programului Tehnologiei Informatiei Diploma cu Co-op, deoarece oferă studenților cu o experiență esențială de muncă lumea reală într-un mediu de afaceri canadian vorbind engleza. Co-op este proiectat pentru a oferi studenților cu două semestre de studii solide în intrarea lor inițială la colegiu.

Acest program a fost de design pentru a oferi studenților cu abilități de management eficiente de lucru, care este necesar pentru locul de muncă 21 secol.

Oportunități de carieră Administrator retea [-]

Diploma in in Project Management and Co-op

Campus Cu normă întreagă 8 semestre September 2019 Canada Vancouver

[+]

Cerințele de admitere Oportunități de carieră

Oportunități de carieră extinde în continuare, în aproape fiecare industrie, precum piața globală continuă să se dezvolte.

[-]

Diploma in Social Media Marketing and Co-op

Campus Cu normă întreagă 8 semestre September 2019 Canada Vancouver

[+]

Pe măsură ce elevii se întoarcă în țara lor de origine, combinația unei diplome canadian de Vest și Co-op nu este doar un avantaj competitiv, dar, de asemenea, permite studenților posibilitatea de a înțelege și de a experimenta nuanțele culturale și de afaceri, care pot fi obținute numai de la un mâini prelungite experienţa -on. Acest program a fost de design pentru a oferi studenților cu abilități de management eficiente de lucru, care este necesar pentru locul de muncă 21 secol.

Oportunități de carieră [-]

Diplomă în comerțul internațional și cooperare

Campus Cu normă întreagă 8 semestre September 2019 Canada Vancouver

Prin utilizarea de materiale FITT recunoscute pe plan internațional, acest program indeplineste etapele inițiale de a deveni un Certified International Trade Professional (CITP). [+]

Prin utilizarea de materiale FITT recunoscute pe plan internațional, acest program indeplineste etapele inițiale de a deveni un Certified International Trade Professional (CITP).

Beneficiile programului Parteneriat cu FITT

Canadian College a incheiat un parteneriat cu FITT pentru a oferi programul FITTskills. FITT (Forum pentru Training comerț internațional) este un training de comerț internațional și organism de certificare profesională. Ca singura organizație de acest gen din lume, FITT stabilește standardele și proiectează programele de formare care conduc la desemnarea Certified International Trade Professional (CITP).

[-]