Canadian College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Situat în centrul orașului Vancouver, CCEL se află pe strada Alberni, alături de comercianții cu amănuntul de înaltă calitate, restaurante de top și hoteluri celebre. Campusul nostru include săli de clasă, eh! restaurant, birouri și o terasă însorită pe acoperiș. De asemenea, avem o reședință de studenți în afara campusului la distanță de mers pe jos.

Clădire

Sunt situate la sălile de clasă etajul 2, 3 si 4, cu birouri la etajul 4 și o grădină pe acoperiș mare, la etajul 5.

Classrooms

Sălile noastre moderne de clasă, fiecare echipate cu internet de mare viteză, centrale electrice pentru dispozitivele elevilor și un ecran de înaltă definiție, sunt concepute pentru a facilita învățarea centrată pe student.

eh! Restaurant

Cu mâncare grozavă și o atmosferă prietenoasă, Eh! este un loc perfect pentru a mânca, bea și socializa după curs. Eh! oferă planuri de masă reduse pentru studenți și, de asemenea, găzduiește un club gratuit de conversație în fiecare săptămână.

birouri

La etajul al patrulea, în cadrul biroului nostru de dimensiuni mari, personalul nostru primitoare vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta în timpul sejurului dumneavoastră.

Terasă pe terasă

Terasa pe acoperiș este un spațiu în aer liber, unde studenții pot mânca masa de prânz și pot participa la mai multe activități, cum ar fi grătare de vară, ping pong, lecții de yoga și dans.

Student Residence

Situat în centrul orașului Vancouver, reședința elevilor se află la câțiva pași de parcul Stanley, aproape de numeroase restaurante și baruri accesibile și la o scurtă plimbare de CCEL.

Locații

Vancouver

Address
1050 Alberni St #450
BC V6E 1A3 Vancouver, British Columbia, Canada