CampusCanada

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un program de orientare pentru studenții internaționali

CampusCanada oferă studenților internaționali de intrare, cu o introducere în Canada și fundamentul succesului academic la o universitate din Canada sau colegiu. Acest program integrat curs online și pe-campus oferă un curriculum interdisciplinar axat pe înțelegerea culturii canadiene și a societății, adaptarea la un nou mediu, precum și dezvoltarea de abilități care conduc la succesul academic;

Accesul la instrumente personalizate concepute pentru a sprijini studenții internaționali (de exemplu, suport academic, resurse de bibliotecă, cursuri de limbi străine, de orientare în carieră); Practice "cum să" sfaturi privind viața de zi cu zi, în Canada (siguranță, servicii bancare, transport, etc.) prieteniile rapide construite pe rețele extinse programului și activități sociale. Cel mai important, CampusCanada oferă studenților internaționali , cu un avantaj competitiv in atingerea succesului cu eforturile lor academice în Canada, asigurându -se că sunt pregătite să realizeze cea mai mare potențial de universitate sau colegiu experiență.

Avantajul de capital

Ottawa este al patrulea cel mai mare oras din Canada si centrul politic si tehnologic al țării. Orașul este frumos și curat, are un nivel ridicat de trai, si este recunoscut in mai multe muzee naționale sale, galerii, parcuri si performante centre de arta. Ottawa este printre cele mai sigure orașe din Canada. Oamenii din Ottawa, sunt extrem de educat, cu mai mult de jumătate din populație care are studiilor superioare sau grade, iar concentrația cea mai mare pe cap de locuitor de ingineri, oameni de știință, și doctoratelor în Canada. Carleton University, gazda CampusCanada, Este o universitate cuprinzătoare foarte clasate situat în Ottawa.

De la 1 august - 13, 2016, veți avea șansa de a experimenta orașul capitala Canadei în timpul cel mai frumos moment al anului. Summers din Ottawa au un număr generos de zile calde și însorite, cu temperaturi medii de 26 ° C (80 ° F). Pe parcursul acestei perioade, veți găsi multe activități pentru amatorii de muzică, în aer liber, muzeu, artă și cultură. Orașul este vibrant și o destinație excelentă pentru introducerea dvs. în Canada.

Ottawa este situat în sud-estul țării de lângă Gatineau, Quebec care formează National Capital Region a țării. Deservite de marile companii aeriene, VIA feroviar, iar autobuzele Greyhound, veți putea vizita și alte orașe mari, cum ar fi Montreal, Toronto si Quebec destul de ușor.

De ce să se alăture CampusCanada

Adaptarea la universitate sau colegiu de viață într-o țară necunoscută poate fi o provocare copleșitoare. CampusCanada oferă un "soft-aterizare" pentru studenții internaționali pentru a oferi o distracție, oportunitate de colaborare si interactiv pentru a experimenta viata in campus si a descoperi Canada, în inima capitalei națiunii. Motive pentru a se alătura CampusCanada:

Simțiți-vă încrezător în prima ta zi de clase. Vă vom învăța ce resurse va trebui să mergeți prin orice universitate din Canada sau colegiu. Exploreaza capitala Canadei. Ottawa este cunoscut pentru numeroasele muzee naționale sale, galerii, parcuri si performante centre de arta. Te confortabil într-o sală de clasă din Canada. Aflați mai multe despre stilul de predare canadian și structura academică. Trăiesc în campus. În două săptămâni, veți stăpâni viața de student și regimul de viata într-o reședință pe-campus. Culturale să înțeleagă ciudateniile canadian. Aflați mai multe despre obiceiurile și obiceiurile unice ale Canadei. A face prieteni noi. Vei întâlni alți studenți internaționali care sunt noi în Canada. Imaginați-vă, puteți avea un prieten în fiecare provincie, până la sfârșitul programului!

Taxe

Taxa de program de CAD $ 4.500 de (+ HST) include:

Canada 101: un curs on - line de introducere a studenților internaționali în Canada; Campus 101: zece zile de programare interactivă în campus și de-a lungul Ottawa și regiunea națională de capital; Instrucțiuni de calificare facultate Universitatea Carleton cu expertiză în Studii canadiene; Locuințe în campus, la Universitatea Carleton de la 1 august - 13; Micul dejun, prânz și cină oferite de Fresh Food Company Accesul la o gamă largă de facilități academice și de agrement; excursii off-campus instituții naționale, precum și sportiv, site-uri culturale și de recreere în aer liber

Cum să vă înregistrați

Vă puteți înregistra CampusCanada prin completarea formularului de înregistrare găsite la https://forms.carleton.ca/globalacademy/CampusCanada/ Vom solicita datele dvs. de contact, informații despre universitate sau colegiu ați fost acceptat la și scorurile test de limba engleza. Noi nu vă cere să prezinte orice documente în acest moment.

După ce ați completat formularul de înregistrare, veți fi direcționat către un site terță parte securizat, în cazul în care ați finalizat plata. După ce plata a fost procesată, sunteți înregistrat pentru CampusCanada.

Locații

Ottawa

Global Academy (Carleton University)

Address
1125 Colonel By Drive
K1S 5B6 Ottawa, Ontario, Canada
Număr de telefon
+1 613-520-2600