Camber College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

convexitate Colegiul este unul dintre centrele cele mai inovatoare și dinamice de limbă din Canada. Infiintata in anul 2003, Camber Colegiul a fost furnizarea de studenți cu pregătire în limba engleză de înaltă calitate, timp de 12 ani.

La Camber College, vom preda limba engleză în mai multe moduri diferite, pentru că noi știm că toți elevii sunt unice, să învețe în mod diferit și au obiective diferite. Programele noastre unice, atât în ​​și în afara sălii de clasă, maximiza aventura educațională a fiecărui student.

Anii de experiență ne-au învățat că învățarea optimă are loc atunci când elevii știu că valorile și opiniile lor contează cu adevărat, și că acestea nu sunt pur și simplu un alt număr pe o listă de clasă.

In fiecare zi, noi vă învață abilități practice de comunicare cu o mulțime de feedback detaliat de la profesorul dvs., astfel încât să fie pregătite cu mai multă încredere pentru a gestiona și controla situațiile reale de viață care vă provocare.

De ce noi Există mai multe moduri diferite de a învăța limba engleză, dar noi credem cu tărie nu există nici o modalitate mai bună decât de învățare față-în-față. Noi credem ca cea mai buna metoda este te inconjoara cu cultura sa nativă și oameni.

Avem 12 ani de experiență în predarea limbii engleze și oferindu-le studenților cu studii de limbă de clasă mondială.

Noi sărbătorim toate culturile și să învețe de diversitate. Noi găsim modalități de a comunica patrimoniul nostru cultural. Suntem deschisi la minte, reflectorizant si grija despre toate culturile. clase inovatoare și prietenos, atmosfera de familie.

Programul de activitate socială convexitate College: să ia parte la programele de activitate organizate de noi pentru a îmbunătăți nivelul de limba engleza in afara mediului de clasă. Programele de pregătire de examinare cuprinzătoare și eficiente.

Toți profesorii Colegiului Camber sunt foarte educați, cu experiență și certificate pentru a preda engleza ca a doua limbă (ESL).

Convexitate Colegiul oferă un full-service, program de putere de rezistentă de înaltă calitate, cu transfer de la aeroport disponibil la cerere.

Powell River se bucură de o climă blândă coasta de vest. Rareori este prea cald sau prea rece. Zăpadă este extrem de rară.

convexitate Colegiul este acreditat și afiliat cu toate nivelurile de guvernare și industrii. Următoarele recunosc Camber Colegiul pentru standardele sale ridicate din industrie.

Locații

Râul Powell

Address
4750 Joyce Avenue, Powell River British Columbia PC: V8A 3B6 Canada

Râul Powell, British Columbia, Canada