Canadian College Of Health, Science & Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul canadian de sănătate, știință și tehnologie ( CCHST ) este un colegiu de carieră privat, deținut local, situat în Windsor, Ontario. Este singurul colegiu de carieră din regiunea Southwestern Ontario, specializat exclusiv în asistență medicală, afaceri, tehnologia informației (IT) și programe de energie verde.

Scopul nostru este de a oferi studenților noștri o educație completă, care combină academicienii și formarea competențelor cu experiența din lumea reală. Această abordare cuprinzătoare a educației este un motiv cheie pentru care angajatorii ne caută absolvenții. Canadian College menține un raport scăzut elev-profesor pentru a se asigura că studenții noștri primesc atenția personalizată pe care o merită. Angajatorii știu că absolvenții noștri au abilitățile, pregătirea, experiența practică și cunoștințele pe care le caută la un angajat.

Locații

Windsor

Address
Walker Road,1737
N8W 3P2 Windsor, Ontario, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: