Bow Valley College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Tu va crește la Bow Valley College

Am ajuns la nivelul de sus al școlilor de doi ani in America de Nord de a ajuta studenții să contribuie la întreaga gamă de capacitatea lor, devenind cel mai bine că pot fi.

O extindere semnificativă în 2013 ne top colegiu comunitar cuprinzător Calgary făcut. Cele peste $ 290.000.000 transformarea creat unul dintre cele mai importante instituții de învățământ de Vest Canada, care servesc elevii over14,000 pe trei campusuri și 20 de centre regionale în Alberta.

Peste 1.000 de elevi internaționali în fiecare an 115 - Țări reprezentate de către studenți la BVC 93% - Rata de ocupare a absolvenților în termen de 6 luni de la grad

Elevii Triumph Aici

La BVC, veți obține o educație excelentă, care se potriveste stilului de învățare - în orice moment, orice loc, orice cale, și orice ritm - asigurarea puteți depăși orice obstacole în calea unei cariere implinita.

Vă absolvent cu o educatie de muncă gata într-un an pentru un certificat sau doi ani pentru o diplomă, în domeniile vitale ale afacerii, de îngrijire a sănătății, justiția, servicii umane, sau de administrare.

Absolvenți certificat vor fi eligibile pentru a aplica pentru un 1 an post-universitare permis de muncă. Absolvenți diplomă vor fi eligibile pentru a aplica pentru un permis de muncă post-universitare de 2 sau 3 ani.

Aptitudinile pe care le obține, veți face un absolvent în cerere, exact ceea ce angajatorii la nivel mondial sunt în căutarea pentru, oferindu-va posibilitatea de a începe călătoria dumneavoastră la un viitor de succes.

Pentru că noi facem mai mult decât a vă ajuta să facă o viață - vă ajutăm să faceți o viață.

O Mare City pentru a invata in

Există o serie de motive excelente de ce revista Economist pe locul Calgary ca numărul cinci pe lista sa de cele mai bune locuri de a trăi pe pământ.

Oportunitate - a doua cea mai mare concentrație de sediul în Canada. Strong - înfloritoare economie și șomaj redus. Frumoasa - Munții Stâncoși și Parcul Național Banff forma un fundal magnific de viață în Calgary. În condiții de siguranță - Topuri lista de la ca fiind unul dintre cele mai sigure și mai sănătoase mari orase din Canada. Young - cea mai tânără populație din Canada ne ține vibrantă. Cerul albastru - Mai multe ore de soare decat orice alt oras important din Canada.

O țară mare de a învăța într

Canada este un loc minunat pentru a obține o educație, deschiderea ușilor pentru tine din întreaga lume.

Affordable - Canada oferă cele mai mici rate de școlarizare pentru studenții străini, comparativ cu Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă și Statele Unite ale Americii. World Class Educație - Una dintre cele mai avansate, și cele mai respectate, sistemele de educație din lume. Mediu primitor - Canada este o țară de imigranți și a diversității multiculturale, astfel încât toate sunt binevenite aici. Standard ridicat de trai - Toate beneficiile de unul dintre națiuni din lume cele mai dezvoltate; în condiții de siguranță, sistem, securizat extins de ingrijire a sanatatii si reteaua de securitate socială.

Burse pentru studenții internaționali

La Bow Valley College, vom elimina orice barieră posibil pentru succesul tau, inclusiv financiar.

Ca un student international, sunteți eligibil pentru un număr de studenți Burse internaționale Există, de asemenea mai multe premii de recunoaștere pentru artiștii interpreți sau executanți de top în timpul termenului de școală.

Locații

Calgary

Bow Valley College

Address
International Education Department,

Bow Valley College
,
South Campus
,
2nd Floor, Office 2030,

345 - 6 Ave S.E
,
Calgary

Calgary, Alberta, Canada
Număr de telefon
1-403-410-3476