BLI Language Schools

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Există o modalitate mai bună de a învăța o limbă decât de a trăi? BLI nu crede asta. Acesta este motivul pentru care toate cursurile noastre de limba engleză și franceză au fost concepute pentru a răspunde nevoilor și intereselor studenților și se bazează pe o abordare dinamică și comunicativă care nu numai că îi va ajuta pe elevi să devină competenți într-o limbă, ci și îi va da instrumentele pentru a reuși la nivel global. BLI face cunoștințe lingvistice relevante pentru viața ta într-o varietate de aspecte benefice dincolo de imaginația ta. Extinderea opțiunilor dvs. și maximizarea succesului dvs. este ceea ce dorim noi la BLI.

BLI preia procesul de învățare a limbilor străine în afara sălii de clasă, oferind studenților o gamă largă de activități distractive și interesante și un program Homestay de calitate, care va permite elevilor să-și însușească experiența de învățare la un alt nivel, învățând în lumea reală. Un alt aspect al experienței de învățare BLI este adaptarea și personalizarea programelor care îi vor ajuta pe elevi să învețe în jurul intereselor lor personale, într-un mediu prietenos, cu posibilitatea de a se angaja cu alți studenți BLI din întreaga lume.

De peste treizeci și șase de ani, am ajutat mii de studenți din întreaga lume să-și îndeplinească visurile și să devină cetățeni globali. Fiecare dintre noi, educatori BLI, administratori și coordonatori, așteaptă cu nerăbdare să vă întâmpinăm la una din școlile noastre și să fim alături de dvs. în această experiență de viață: "învățarea unei limbi străine".

 • 40 de ani de experiență
 • Excelența în educație
 • Atenția studenților individuali
 • Programe personalizate
 • Curriculum de calitate superioară
 • O mare varietate de programe
 • Date flexibile de începere
 • Succes garantat
 • Clasele mici
 • Diversitate
 • Profesori calificați
 • Program de activitate incitant
 • Două locații în Canada
 • Programe BLI linguale

BLI ISTORIE

Studenți satisfăcuți din 1976

BLI (Bouchereau Lingua International) și-a deschis prima școală de limbi străine în 1976 în Montreal, Quebec. Obiectivul său a fost de a oferi formare profesională directorilor executivi și administratorilor în mai multe sectoare și domenii de expertiză. La scurt timp după aceea, BLI a început să primească studenții din întreaga lume pentru a participa la programele sale de imersiune franceză și engleză.

După ce și-a înființat reputația ca o companie care întruchipează expertiza, inovația și serviciul pentru clienți exemplar, școala a răspuns ulterior cererii în creștere de servicii lingvistice și a început să ofere servicii de traducere de cea mai bună calitate firmelor locale și internaționale din birourile sale acreditate de guvern .

Un personal didactic dedicat și pasionat, precum și o atmosferă prietenoasă și pozitivă, sunt semnătura BLI, care a dobândit cu succes un alt campus din capitala Quebec.

Campusul nostru din Quebec City deschide calea pentru formarea studenților străini în limba franceză.

De atunci, BLI își actualizează metodologia pentru a răspunde nevoilor și intereselor evolutive ale studenților. În prezent, BLI este una dintre cele mai recunoscute școli de limbi străine din lume și oferă diverse programe adaptate elevilor din diferite culturi și medii.

În domeniul serviciilor corporative, BLI nu numai că oferă instruire lingvistică personalizată, dar oferă și servicii lingvistice, cum ar fi traduceri, evaluări, ateliere etc. Clienții noștri corporate includ companii multinaționale precum Deloitte, Coca-Cola, Hydro Quebec etc.

BLI MONTREAL

Locul ideal de a învăța două limbi în același timp

Amplasat pe o insulă din râul St. Lawrence, Montreal este un oraș plin de contraste și originalitate, un oraș în care farmecul Vechiului Continent se încadrează până la sofisticarea Americii de Nord. Montreal este un oraș multicultural în care oamenii din diferite medii trăiesc în armonie.

Ca oraș în care se întâlnesc culturile franceză și engleză, este un loc ideal pentru a învăța ambele limbi.

BLI Montreal este situat în inima vechiului Montreal, o zonă plină de viață, în imediata apropiere a fiecărui sit important din Montreal. Situat convenabil la doar două minute de stația de metrou Place-d'Armes, într-o clădire de patrimoniu, aproape de faimoasa Bazilică Notre-Dame. Facilitățile noastre moderne oferă studenților o atmosferă confortabilă și plăcută, care face progresul învățării foarte plăcut și distractiv.

Acreditat de Limbi Canada, BLI este o școală de limbi străine cu o experiență de peste 40 de ani în industria de învățământ lingvistic și programe de imersiune de mare anvergură și de mare succes pentru toate nivelurile.

Folosim o abordare dinamică și comunicativă, care nu numai că îi va ajuta pe elevi să devină competenți într-o limbă, ci și le va oferi instrumentele necesare pentru a reuși la nivel global.

BLI QUEBEC

CULTURA LOCALĂ EXCELENTĂ LOCALĂ

Quebec este un frumos oraș patrimonial canadian. Inima culturii de limbă franceză din America de Nord. O bucată de Europa pe noul continent. Situat pe malurile maiestuoase ale râului St-Lawrence, orașul Quebec este unul dintre cele mai pitorești orașe din lume.

Cel mai mare oraș cu predare în limba franceză din Canada și capitala provinciei Quebec, Orașul Quebec este locul unde vă puteți îmbogăți în limba franceză, în timp ce vă bucurați de tot ceea ce Quebec vă poate oferi, de la vizionarea balenelor din Tadoussac, până la degustarea vinului în orașele din est .

BLI Quebec se întinde pe două etaje ale unei clădiri moderne din centrul orașului Quebec, ușor accesibil cu mijloacele de transport public și la câțiva pași de toate facilitățile și punctele de interes turistic.

BLI Quebec oferă nu numai un mediu de imersiune adevărat pentru a învăța limba franceză, ci și organizează diferite tipuri de activități pentru a ajuta studenții să exploreze orașul și să îmbrățișeze cultura unică franceză canadiană!

Locații

Montreal

Address
70, rue Notre-Dame O., suite 400
Montréal, QC, Canada, H2Y 1S6

H2Y 1S6 Montreal, Quebec, Canada

Québec City

Address
763, rue St-Joseph E., suite 104
Québec, QC, Canada, G1k 3C6

G1k 3C6 Québec City, Quebec, Canada