BITTS International Career College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

BITTS International Career College ( BITTS ) și-a început călătoria ca Institutul Tehnic Brampton, cu 400 de studenți înscriși în 11 programe tehnice diferite.

Odată cu extinderea instituției după un deceniu de la înființare, echipa de conducere a fost extinsă pentru diverse operațiuni în cadrul colegiului. Au fost introduse noi programe și noi secțiuni de administrare pentru continuarea lină a organizației.

După succesul predării studenților canadieni, BITTS International Career College decis să își extindă aria de acoperire și a deschis porțile pentru studenții internaționali care doresc să studieze în Canada. De acum înainte, studenții internaționali ar putea profita de obținerea de cunoștințe la una dintre instituțiile excepționale din Canada.

BITTS International Career College își extinde operațiunile și mai mult prin adăugarea de noi locuri de examen IELTS în diferite provincii din Canada. Mai mult, adăugăm noi cursuri și locații noi pentru a-și face simțită prezența în fiecare parte a Canadei.

Locații

Mississauga

Address
Airport Road,7420
L4T 4E5 Mississauga, Ontario, Canada

Brampton

Address
McLaughlin Road South,8975
L6Y 0Z6 Brampton, Ontario, Canada

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: