Aveda Institute Canada

Introducere

Citește Descrierea Oficială

steag

ÎNVĂȚA. CREȘTE. DEVENI

Vino cu un vis. Las cu o cariera.

Să ne dezvolta talentul tău natural ...

"Misiunea noastră este de la aveda să aibă grijă de lumea în care trăim, din produsele pe care le facem la modul în care ne dau înapoi societății. La Aveda, ne străduim să dăm un exemplu pentru conducerea și responsabilitatea față de mediu, nu doar în lumea frumuseții, ci și în întreaga lume. " - Horst Rechelbacher, Fondator

wt5

4 Puncte de Diferență

Aveda Brand

Aveda este prima companie de frumusețe de fabricare a produselor cu alternative ecologice, pe bază de plante la produse chimice de sinteză și de ambalare cu energie eoliană certificate 100%.

Curriculum-ul de taiere Edge

Aveda este singurul brand de frumusete la nivel mondial, care are un sistem de învățământ complet cu programe dedicate atât profesionale, cât și de dezvoltare salon pentru a vă asigura că sunteți mereu pe partea de sus a jocului în această industrie.

Oportunitățile nelimitate

Cu rata noastră de locuri de muncă de 95% de plasare și rețeaua aveda de peste 7.000 salon / spa-uri, institute si magazine la nivel mondial, poti merge oriunde talentul tău te duce.

Industria din Inovatorii

Să fie inspirat de inovatori din industria frumuseții care fac apel Aveda acasă. Învață de la acești artiști la nivel mondial de renume mondial la ateliere speciale, evenimente din industrie și clase aveda Academy Advanced.

Acești artiști globali numesc aveda acasă și preda ateliere speciale, să livreze prelegeri clienților și să ia timp din lumina reflectoarelor pentru a inspira viitori profesioniști noștri.

wt4

Misiunea noastră Verde

La Aveda, încurajăm studenții noștri să fie schimbarea. Ei devin ambasadori devenind lideri și educarea comunităților lor cu privire la modul de a trăi un stil de viață eco-friendly.

Este de așteptat industria salon să crească cu 31% in urmatorul deceniu, din ce în ce printre cele mai fiabile, creative și avantajoase cariere internaționale.

Cu numele aveda in spatele tau posibilitatile sunt nelimitate. Aveda poate conduce la oportunități de carieră, atât în ​​interiorul cât și în afara rețelei aveda la nivel mondial.

Aveda este una dintre rețelele de cea mai rapidă creștere la nivel mondial salon in industrie. Absolvenții noștri merg pe a face parte din echipele creative care călătoresc lumea inspiră alți profesioniști din industria frumuseții.

banner2

Locații

Calgary

Address
225 - 8TH Avenue SW

T2P 1B7 Calgary, Alberta, Canada

Winnipeg

Address
80 Rorie Street

R3B 3L6 Winnipeg, Manitoba, Canada

Toronto

Address
125 King Street East

M5C 1G6 Toronto, Ontario, Canada

Vancouver

Address
101 - 111 Water Street

V6B 1A7 Vancouver, British Columbia, Canada