Citește Descrierea Oficială

Alexander College

Colegiul despre Alexander

Misiune și obiective

Alexander Colegiul îi ajută tinerii să beneficieze de participarea la comunitatea de învățământ superior. Va punem la dispozitie primii doi ani de studii universitare care să conducă la un grad asociat și transfer de universitate într-un mediu centrat pe student și de susținere.

Obiective:

 • A oferi un mediu de învățare și de susținere serioasă în cazul în care elevii cu o varietate de medii culturale și lingvistice abilități pot începe studii universitare îmbunătățind în același timp în același timp abilitățile lor în limba engleză.
 • Oferă o pregătire academică, care este recunoscută de către alte instituții academice din America de Nord și în afara acesteia, și care oferă o bază pentru progresul cu succes prin mai multe studii avansate.
 • Stimula creșterea și dezvoltarea individuală prin sprijinirea realizării și a implicării academice a fiecărui student în viața comunității a Colegiului.
 • Să stabilească și să mențină o reputație pentru excelență în comunitatea academică în fiecare aspect al programelor Colegiului, activități și servicii.

Întrebări frecvente (FAQ)

Alexander College

Ce fel de documente am nevoie să-și prezinte cu cererea mea?

Următoarele documente sunt necesare pentru admitere:

 • Oficial transcriere de liceu, în limba engleză, sau cu o traducere oficială sau legalizată engleză, care prezintă rezultatele pentru ultimii trei ani de liceu. Studenții sunt încă în grad 12 se pot aplica înainte de absolvire, iar odată ce a absolvit sunt obligați să prezinte o transcriere oficială finală înainte de înregistrare, desigur.
 • certificat oficial de absolvire a liceului, în limba engleză, sau cu o traducere oficială sau legalizată în limba engleză.
 • Rezultate test de limba engleză (TOEFL, IELTS sau echivalent), dacă este cazul.
 • Toate celelalte post de funcționar transcrieri secundare din alte instituții canadiene, dacă este cazul.
 • Admiterea în formularul de documente neoficiale, dacă este cazul
 • Pașaport fotografie și pagina de informatii
 • carte de permis de studiu / viza de student / PR / cetățenie canadiană
 • acoperire de asigurare medicală

Sunt un student international. Am nevoie să-și prezinte orice documente speciale?

Da. Studenții internaționali necesită o serie de documente suplimentare.

 • Un permis de studiu este necesar, înainte de înregistrarea cursului.
 • O traducere engleză certificată este necesară pentru orice documente de cerere, care nu sunt în limba engleză.

Când este termenul limită de aplicare?

Admiterea rămâne deschisă până la sfârșitul celei de-a doua săptămână de cursuri într-un termen regulat, iar la sfârșitul primei săptămâni de cursuri în primăvara și vara termen intensiv. Această dată este numită add / picătură / termenul de schimbare. Unele cursuri pot umple rapid și încurajăm noii studenți să depună cereri cât mai curând posibil, în scopul de a avea cea mai mare curs de selecție.

Când începe să clase?

Anul universitar este împărțit în patru termeni: toamna (septembrie-decembrie), Winter (Jan-Apr), Spring (mai-iulie) și intensive de vară (iulie-august).

Sunt un student international de peste mări, și trebuie să se aplice pentru un permis de studiu pentru a veni în Canada. Cati bani am nevoie să plătească un depozit de școlarizare?

Depozitul de școlarizare este echivalentă cu taxele pentru 15 credite (1 termen / 5 cursuri). Această sumă este de $ 7,200.00

Cum pot aplica pentru ajutor financiar?

credite educaționale pentru studenți sunt disponibile pentru studenții interne de Alexander College din guvernul național al Canadei, precum și din provincia British Columbia.

universitatea de transfer

Alexander College

Admiterea la câștig University și Programul de alegerea ta

Transfer cu ajutorul Programului Universitar, studenții sunt capabili să exploreze interesele prin cursuri universitare de primul și al doilea an, care pot fi transferate într-un colegiu sau universitate în al doilea sau al treilea an de program.

diplome de licență sunt, de obicei de patru ani în durată, și sunt oferite de către toate universitățile publice și private majore din Canada. Aceste universități utilizează un sistem bazat pe credite, cu specializări (specializări) și programe de studii care necesită completarea unui număr de credite de curs. Programul de studii Un standard de licență necesită finalizarea a 120 de credite în total.

Este posibil ca elevii să intre la o universitate după finalizarea unor credite de curs la un colegiu. În British Columbia, majoritatea colegiilor și universităților publice și private acreditate permit studenților să transfere creditele lor post-secundar față de programul de studii de licență la alegerea lor în cadrul Consiliului British Columbia pentru admitere și sistemul de transfer (BCCAT). Studenții care intră o universitate printr-un colegiu (spre deosebire de a intra într-o universitate direct după terminarea liceului) se numesc elevi de transfer.

Pentru a obține admiterea la o universitate, transfer studenții trebuie să îndeplinească cerințele de admitere că universității. În plus, studenții ar putea fi necesar pentru a îndeplini cerințele programului pentru admiterea la anumite facultăți, departamente, sau școli.

Alexander College oferă o gamă largă de cursuri universitare de primul și al doilea an, care sunt transferabile în cadrul sistemului BCCAT și în afara acesteia. Acest lucru permite elevilor să primească credite pentru cursuri luate în Alexander College la Universitatea din alegerea lor.

Pentru a ajuta studenții în alegerea cursurilor, care le vor permite să transfere cu succes la universitate, Alexander Colegiul Academic oferă servicii pentru Avizarea tuturor studenților săi. Consilierii academice îi ajută pe elevi să înțeleagă cerințele de admitere facultate și de universitate și de a crea un plan de studiu pe care le-ar pune pe o cale de a îndeplini cerințele programului de studii de licență. În funcție de situația unică a fiecărui student, Academic Advisors ajuta studenții în evaluarea premizele și cursuri de colegiu anterioare, în scopul de a dezvolta un plan pentru o tranziție lină către o universitate la alegerea lor.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Asociat în Arte

Alexander College

Gradul Asociat de Arte (Afaceri) este o diplomă de doi ani de licență oferită de multe instituții din provincia Columbia Britanică și nu numai. Programul de asociat este ... [+]

Gradul Asociat de Arte (Afaceri) este o diplomă de doi ani de licență oferită de multe instituții din provincia Columbia Britanică și nu numai. Programul de asociat este conceput pentru a oferi cunoștințe și experiențe bazate pe pregătire pentru intrarea în forța de muncă sau ca fundament pentru studiile universitare.

Descrierea programului

Studenții din cadrul Programului de Asociatie a Artelor (Business) vor dobândi cunoștințe multi-disciplinare la facultățile de economie, management, contabilitate, marketing și analize statistice și își vor dezvolta abilitățile de gândire critică și de cercetare. Programul include, de asemenea, o concentrare personalizabilă în economie, care permite studenților să exploreze în continuare teoria economică și aplicațiile în legătură cu subiecte selectate legate de comerț... [-]

Canada Vancouver Burnaby
Aprilie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alexander College

Diploma Asociatiei de Arte (Economie) este o credință de doi ani oferită de multe instituții din provincia Columbia Britanică și nu numai. Programul de asociat este conce ... [+]

Diploma Asociatiei de Arte (Economie) este o credință de doi ani oferită de multe instituții din provincia Columbia Britanică și nu numai. Programul de asociat este conceput pentru a oferi cunoștințe și experiențe bazate pe pregătire pentru intrarea în forța de muncă sau ca fundament pentru studiile universitare.

Descrierea programului

Studenții din cadrul programului Asociația Artelor (Economie) vor dobândi cunoștințe multidisciplinare în domeniile economiei teoretice și aplicate, precum și comportament competitiv, politică economică și economia globală. Studenții vor achiziționa instrumentele pentru a putea analiza producția, distribuția și consumul de bunuri și servicii.... [-]

Canada Vancouver Burnaby
Aprilie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alexander College

Gradul de Asociatie de Arte (Psihologie) este o diplomă de doi ani de licență oferită de multe instituții din provincia Columbia Britanică și nu numai. Programul de asoci ... [+]

Gradul de Asociatie de Arte (Psihologie) este o diplomă de doi ani de licență oferită de multe instituții din provincia Columbia Britanică și nu numai. Programul de asociat este conceput pentru a oferi cunoștințe și experiențe bazate pe pregătire pentru intrarea în forța de muncă sau ca fundament pentru studiile universitare.

Descrierea programului

Studenții programului de asociere de arte (psihologie) vor dobândi cunoștințe multi-disciplinare în facultățile de arte, științe umane și științe sociale și își vor dezvolta abilitățile de gândire critică și de cercetare. Programul include, de asemenea, o concentrare personalizabilă în psihologie, care permite studenților să exploreze diferite domenii în psihologie, inclusiv psihologia cognitivă și anormală, analiza datelor, metodologia de cercetare și baza științifică a comportamentului uman.... [-]

Canada Vancouver Burnaby
Aprilie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alexander College

Associate of Arts Degree este o diplomă de doi ani de licență oferită de multe instituții din provincia Columbia Britanică și nu numai. Programul de asociat este conceput ... [+]

Associate of Arts Degree este o diplomă de doi ani de licență oferită de multe instituții din provincia Columbia Britanică și nu numai. Programul de asociat este conceput pentru a oferi cunoștințe și experiențe bazate pe pregătire pentru intrarea în forța de muncă sau ca fundament pentru studiile universitare.

Descrierea programului

Studenții din cadrul programului Asociat de Arte, vor dobândi cunoștințe multi-disciplinare în facultățile de arte, științe umaniste și științe sociale și își vor dezvolta abilitățile de gândire critică și de cercetare. Programul oferă o experiență de învățare cuprinzătoare, care permite, de asemenea, studenților să își personalizeze cursurile pentru a se concentra pe o zonă de interes personal.... [-]

Canada Vancouver Burnaby
Aprilie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Asociat în Științe

Alexander College

Associate of Science Science este o diplomă de licență de doi ani oferită de multe instituții din provincia Columbia Britanică și nu numai. Programul de asociat este conc ... [+]

Associate of Science Science este o diplomă de licență de doi ani oferită de multe instituții din provincia Columbia Britanică și nu numai. Programul de asociat este conceput pentru a oferi cunoștințe și experiențe bazate pe pregătire pentru intrarea în forța de muncă sau ca fundament pentru studiile universitare.

Descrierea programului

Studenții din cadrul programului Asociat de Știință vor dobândi cunoștințe multi-disciplinare de științe naturale și aplicate și își vor dezvolta gândirea critică și abilitățile de cercetare. Programul oferă o experiență de învățare cuprinzătoare, care permite, de asemenea, studenților să personalizeze și să își concentreze cursurile într-o zonă de interes personal, cum ar fi biologie, chimie, informatică, matematică sau fizică. Studenții pot îndeplini, de asemenea, o parte semnificativă din cerințele lor de lucru pentru cursuri pentru programele de inginerie și diploma de inginerie.... [-]

Canada Vancouver Burnaby
Aprilie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Alexander College

Programul engleză pentru scopuri academice este un program pregătitor care dezvoltă abilități de bază în limba engleză într-un context post-secundar. Acest lucru permite ... [+]

Programul engleză pentru scopuri academice este un program pregătitor care dezvoltă abilități de bază în limba engleză într-un context post-secundar. Acest lucru permite studenților să se apropie de studiile Colegiului / Universității cu competențele de bază în limba engleză necesare.

Programul de engleză pentru scopuri academice (EAP) este format din 6 niveluri. Fiecare dintre acestea se concentrează pe învățarea limbilor străine în contextul unor discipline academice precum:

ŞtiinţăEconomiePsihologieSociologieLiteraturăFilozofie

Acestea sunt concepute special pentru a dezvolta studenții noștri abilități de studiu și de participare, îmbunătățind în același timp limba lor la un nivel care le va asigura succesul în lucrările universitare suplimentare. Cele 6 cursuri sunt împărțite în 3 categorii: tematică, pregătire academică intermediară și pregătire academică avansată.... [-]

Canada Vancouver Burnaby
Aprilie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alexander College

Folosind Programul de transfer universitar, studenții sunt capabili să își exploreze interesele prin cursuri universitare din primul și al doilea an care pot fi transfera ... [+]

Obțineți admitere la universitate și programul la alegere.

Care este programul de transfer universitar în Canada?

Știați că există două rute pe care le puteți lua pentru a intra într-o Universitate Columbia Britanică?

Calea directă: îndreptați-vă la universitate imediat după absolvirea liceuluiModul alternativ: Studenții își încep cariera academică în facultate și se transferă în al doilea / al treilea an al unui program de licență

Această rută alternativă reprezintă U n iversity T P rogram axele pe transfer.

Pentru ajutor cu cererea de program de transfer universitar și cerințele de program, vă rugăm să contactați consilierul nostru academic, Camila Miranda.... [-]

Canada Burnaby Vancouver
Aprilie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Alexander College - Your Road to University Starts Here

Location address
#101 - 4603 Kingsway
Burnaby, BC, Canada V5H 4M4

Burnaby, British Columbia, CA
Social Media
Location address
#100 - 602 West Hastings Street
Vancouver, BC, Canada V6B 1P2

Vancouver, British Columbia, CA
Social Media