Citește Descrierea Oficială

Alexander College

Colegiul despre Alexander

Misiune și obiective

Alexander Colegiul îi ajută tinerii să beneficieze de participarea la comunitatea de învățământ superior. Va punem la dispozitie primii doi ani de studii universitare care să conducă la un grad asociat și transfer de universitate într-un mediu centrat pe student și de susținere.

Obiective:

 • A oferi un mediu de învățare și de susținere serioasă în cazul în care elevii cu o varietate de medii culturale și lingvistice abilități pot începe studii universitare îmbunătățind în același timp în același timp abilitățile lor în limba engleză.
 • Oferă o pregătire academică, care este recunoscută de către alte instituții academice din America de Nord și în afara acesteia, și care oferă o bază pentru progresul cu succes prin mai multe studii avansate.
 • Stimula creșterea și dezvoltarea individuală prin sprijinirea realizării și a implicării academice a fiecărui student în viața comunității a Colegiului.
 • Să stabilească și să mențină o reputație pentru excelență în comunitatea academică în fiecare aspect al programelor Colegiului, activități și servicii.

Întrebări frecvente (FAQ)

Alexander College

Ce fel de documente am nevoie să-și prezinte cu cererea mea?

Următoarele documente sunt necesare pentru admitere:

 • Oficial transcriere de liceu, în limba engleză, sau cu o traducere oficială sau legalizată engleză, care prezintă rezultatele pentru ultimii trei ani de liceu. Studenții sunt încă în grad 12 se pot aplica înainte de absolvire, iar odată ce a absolvit sunt obligați să prezinte o transcriere oficială finală înainte de înregistrare, desigur.
 • certificat oficial de absolvire a liceului, în limba engleză, sau cu o traducere oficială sau legalizată în limba engleză.
 • Rezultate test de limba engleză (TOEFL, IELTS sau echivalent), dacă este cazul.
 • Toate celelalte post de funcționar transcrieri secundare din alte instituții canadiene, dacă este cazul.
 • Admiterea în formularul de documente neoficiale, dacă este cazul
 • Pașaport fotografie și pagina de informatii
 • carte de permis de studiu / viza de student / PR / cetățenie canadiană
 • acoperire de asigurare medicală

Sunt un student international. Am nevoie să-și prezinte orice documente speciale?

Da. Studenții internaționali necesită o serie de documente suplimentare.

 • Un permis de studiu este necesar, înainte de înregistrarea cursului.
 • O traducere engleză certificată este necesară pentru orice documente de cerere, care nu sunt în limba engleză.

Când este termenul limită de aplicare?

Admiterea rămâne deschisă până la sfârșitul celei de-a doua săptămână de cursuri într-un termen regulat, iar la sfârșitul primei săptămâni de cursuri în primăvara și vara termen intensiv. Această dată este numită add / picătură / termenul de schimbare. Unele cursuri pot umple rapid și încurajăm noii studenți să depună cereri cât mai curând posibil, în scopul de a avea cea mai mare curs de selecție.

Când începe să clase?

Anul universitar este împărțit în patru termeni: toamna (septembrie-decembrie), Winter (Jan-Apr), Spring (mai-iulie) și intensive de vară (iulie-august).

Sunt un student international de peste mări, și trebuie să se aplice pentru un permis de studiu pentru a veni în Canada. Cati bani am nevoie să plătească un depozit de școlarizare?

Depozitul de școlarizare este echivalentă cu taxele pentru 15 credite (1 termen / 5 cursuri). Această sumă este de $ 7,200.00

Cum pot aplica pentru ajutor financiar?

credite educaționale pentru studenți sunt disponibile pentru studenții interne de Alexander College din guvernul național al Canadei, precum și din provincia British Columbia.

universitatea de transfer

Alexander College

Admiterea la câștig University și Programul de alegerea ta

Transfer cu ajutorul Programului Universitar, studenții sunt capabili să exploreze interesele prin cursuri universitare de primul și al doilea an, care pot fi transferate într-un colegiu sau universitate în al doilea sau al treilea an de program.

diplome de licență sunt, de obicei de patru ani în durată, și sunt oferite de către toate universitățile publice și private majore din Canada. Aceste universități utilizează un sistem bazat pe credite, cu specializări (specializări) și programe de studii care necesită completarea unui număr de credite de curs. Programul de studii Un standard de licență necesită finalizarea a 120 de credite în total.

Este posibil ca elevii să intre la o universitate după finalizarea unor credite de curs la un colegiu. În British Columbia, majoritatea colegiilor și universităților publice și private acreditate permit studenților să transfere creditele lor post-secundar față de programul de studii de licență la alegerea lor în cadrul Consiliului British Columbia pentru admitere și sistemul de transfer (BCCAT). Studenții care intră o universitate printr-un colegiu (spre deosebire de a intra într-o universitate direct după terminarea liceului) se numesc elevi de transfer.

Pentru a obține admiterea la o universitate, transfer studenții trebuie să îndeplinească cerințele de admitere că universității. În plus, studenții ar putea fi necesar pentru a îndeplini cerințele programului pentru admiterea la anumite facultăți, departamente, sau școli.

Alexander College oferă o gamă largă de cursuri universitare de primul și al doilea an, care sunt transferabile în cadrul sistemului BCCAT și în afara acesteia. Acest lucru permite elevilor să primească credite pentru cursuri luate în Alexander College la Universitatea din alegerea lor.

Pentru a ajuta studenții în alegerea cursurilor, care le vor permite să transfere cu succes la universitate, Alexander Colegiul Academic oferă servicii pentru Avizarea tuturor studenților săi. Consilierii academice îi ajută pe elevi să înțeleagă cerințele de admitere facultate și de universitate și de a crea un plan de studiu pe care le-ar pune pe o cale de a îndeplini cerințele programului de studii de licență. În funcție de situația unică a fiecărui student, Academic Advisors ajuta studenții în evaluarea premizele și cursuri de colegiu anterioare, în scopul de a dezvolta un plan pentru o tranziție lină către o universitate la alegerea lor.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Asociat în Arte

Alexander College

Asociat de Arte (Business) Gradul este o diplomă de licență de doi ani oferit de mai multe instituții din provincia British Columbia si dincolo de aceasta. Programul asoc ... [+]

Asociat de Arte (Afaceri) Grad

Prezentare generală

Asociat de Arte (Business) Gradul este o diplomă de licență de doi ani oferit de mai multe instituții din provincia British Columbia si dincolo de aceasta. Programul asociat de ieri este conceput pentru a oferi cunoștințe și experiențe bazate pe scară largă în curs de pregătire pentru a intra în forța de muncă, sau ca o bază pentru studii de licență în continuare.

Studentii din cadrul Asociat de Arte (Business), programul de masterat vor dobândi cunoștințe multidisciplinare în facultățile de economie, management, contabilitate, marketing, și analiza statistică, și va dezvolta abilitățile de gândire și de cercetare critică. Programul include, de asemenea, o concentrare personalizabil în economie, care permite studenților să exploreze în continuare teoria economică și aplicații în combinație cu subiecte selectate legate de comerț Asociat de Arte (Business) Gradul este un grad fundamental care constă din 64 de credite în total, de obicei, completat de peste o perioadă de doi ani. Cerințele programului includ un minim de 24 de credite în economie și un minim de 12 credite în Commerce.... [-]

Canada Burnaby
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alexander College

Asociat de Arte (Economie) Gradul este o acreditare de doi ani oferit de mai multe instituții din provincia British Columbia si dincolo de aceasta. Programul asociat de i ... [+]

Asociat de Arte (Economie) Grad

Asociat de Arte (Economie) Gradul este o acreditare de doi ani oferit de mai multe instituții din provincia British Columbia si dincolo de aceasta. Programul asociat de ieri este conceput pentru a oferi cunoștințe și experiențe bazate pe scară largă în curs de pregătire pentru a intra în forța de muncă, sau ca o bază pentru studii de licență în continuare.

Studentii din cadrul Associate of Arts (Economie) Gradul vor dobândi cunoștințe multidisciplinare în domeniile economiei teoretice și aplicate, precum și comportamentul concurențial, politica economică și economia mondială. Elevii vor dobândi instrumentele necesare pentru a fi în măsură să analizeze producția, distribuția și consumul de bunuri și servicii.... [-]

Canada Burnaby
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alexander College

Asociat de Arte (Psihologie) Gradul este un grad de licență de doi ani oferit de mai multe instituții din provincia British Columbia si dincolo de aceasta. Programul asoc ... [+]

Asociat de Arte (Psihologie) Grad

Prezentare generală

Asociat de Arte (Psihologie) Gradul este un grad de licență de doi ani oferit de mai multe instituții din provincia British Columbia si dincolo de aceasta. Programul asociat de ieri este conceput pentru a oferi cunoștințe și experiențe bazate pe scară largă în curs de pregătire pentru a intra în forța de muncă, sau ca o bază pentru studii de licență în continuare.

Studenții de la Associate of Arts (Psihologie), gradul de program vor dobândi cunoștințe multidisciplinare în facultățile de arte, științe umaniste, și științele sociale, și de a dezvolta abilitățile lor de gândire și de cercetare critică. Programul include, de asemenea, o concentrare personalizabil în psihologie, care le permite elevilor să exploreze diferite domenii în psihologie, inclusiv cognitivă și psihologia anormală, analiza datelor, metodologia de cercetare, precum și baza științifică a comportamentului uman.... [-]

Canada Burnaby
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alexander College

Asociat de Arte Gradul este o diplomă de licență de doi ani oferit de mai multe instituții din provincia British Columbia si dincolo de aceasta. Programul asociat de ieri ... [+]

Asociat de Arte Grad

Prezentare generală

Asociat de Arte Gradul este o diplomă de licență de doi ani oferit de mai multe instituții din provincia British Columbia si dincolo de aceasta. Programul asociat de ieri este conceput pentru a oferi cunoștințe și experiențe bazate pe scară largă în curs de pregătire pentru a intra în forța de muncă, sau ca o bază pentru studii de licență în continuare.

Studentii din cadrul Associate of Arts grad va dobândi cunoștințe multidisciplinare în facultățile de arte, științe umaniste, științe sociale, și de a dezvolta abilitățile lor de gândire și de cercetare critică. Programul oferă o experiență de învățare cuprinzătoare, care permite, de asemenea, studenților de a personaliza cursuri lor, în scopul de a se concentra pe o zonă de interes personal.... [-]

Canada Burnaby
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Asociat în Științe

Alexander College

Asociat of Science este o diplomă de licență de doi ani oferit de mai multe instituții din provincia British Columbia si dincolo de aceasta. Programul asociat de ieri est ... [+]

Associate of Science ieri

Prezentare generală

Asociat of Science este o diplomă de licență de doi ani oferit de mai multe instituții din provincia British Columbia si dincolo de aceasta. Programul asociat de ieri este conceput pentru a oferi cunoștințe și experiențe bazate pe scară largă în curs de pregătire pentru a intra în forța de muncă, sau ca o bază pentru studii de licență în continuare.

Studentii din cadrul programului de asociat Science va dobândi cunoștințe multidisciplinare de științe naturale și aplicate, și de a dezvolta abilitățile lor de gândire și de cercetare critică. Programul oferă o experiență de învățare cuprinzătoare, care permite, de asemenea, elevii să personalizeze și să se concentreze cursuri lor într-o zonă de interes personal, cum ar fi biologie, chimie, informatică, matematică sau fizică. De asemenea, studenții pot îndeplini o parte semnificativă a cerințelor lor de lucru de curs pentru primele programe de anul inginerie si diploma de inginerie.... [-]

Canada Burnaby
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Alexander College

În limba engleză pentru scopuri academice Program este un program de pregătire conceput pentru a dezvolta abilități de bază de limba engleză într-un context post-secundar ... [+]

engleză pentru scopuri academice Număr curs de Titlul cursului University-Level Curs de eligibilitate ENGL 094 Fundatii English 1: Upper-Începător N / A ENGL 095 Fundatii English 2: Intermediarul de Jos N / A ENGL 096 Pregătirea academică: Intermediarul N / A ENGL 097 Academice Mod de preparare: Upper-Intermediate N / A ENGL 098 Academice Mod de preparare: Lower-Avansat Până la 2 cursuri la nivel universitar ENGL 099 Pregătirea academică: Avansat Până la 3 cursuri la nivel universitar fundatii ENGL 094 și 095 sunt concepute pentru studenții care au nevoie de construirea fundamentelor limbii engleze înainte de a trece la competențe ac... [-]
Canada Burnaby
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Alexander College - Your Road to University Starts Here