APLUS Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Din 1996, Institutul APLUS a fost furnizarea de standard ridicat de educație carieră avansate, bazate pe tehnologie specializata in domeniul Tehnologiei Informatiei, Sănătate Information Management / Sănătate Informatica si de afaceri.

Institutul APLUS este o școală care să aibă grijă de tine ca individ, și este un loc minunat pentru a învăța și de a îndeplini visele tale.

Institutul APLUS vă va oferi o educație remarcabilă igiena dentara intr-un cadru accesibil și confortabil.

Instructori Institutului APLUS sunt profesionist, cordial și foarte abordabil.

Mai mult de 1400 de studenți au absolvit programe de formare Aplus în timpul șaisprezece ani de funcționare. Aceste absolvenți contribuie la forța de muncă, atât în ​​tehnologie și servicii de asistență medicală.

Institutul APLUS este:

Înregistrat ca un Cariera Colegiul Privat în cariera Colegii private Act, 2005. Deplin acreditat de către Comisie privind dentara Acreditare a Canadei (CDAC). Programul igienă dentară aprobat în cariera Colegii private Act, 2005. Membru al Asociației Ontario a Colegiilor Carieră (OACC) și Asociația Națională a colegiilor de carieră (NACC) și furnizor oficial de formare pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Canada.

Locații

Toronto

Address
4950 Yonge Street Concourse Level, Unit #15
Toronto, Ontario M2N 6K1

Toronto, Ontario, Canada

Programe

Această școală oferă și: