Citește Descrierea Oficială

Mesajul AAPS Dean

Sunt încântat să vă urez bun venit pe site-ul AAPS. Noi, la AAPS, să depună eforturi pentru a oferi oportunități de studenții noștri de a extinde experiența lor de învățare dincolo de sala de clasă oferindu-le o varietate de moduri de a explora interesele și pasiunile lor. AAPS sprijină, de asemenea studenților săi cu orientare și consiliere cu privire la oportunitățile academice și de carieră.

AAPS este un lider recunoscut în dezvoltarea profesională și formare în domeniul farmaceutic, biofarmaceutice dispozitiv, medical, cosmetice, și alimente. Având în vedere natura acestor industrii, AAPS are scopul de a se pune în prim-planul de dezvoltare profesională și de formare de evoluție continuă și extinderea programelor sale în încercarea de a răspunde în mod eficient la schimbare rapidă a tehnologiilor și a cererilor de forță de muncă. Acesta este cu această metodă care programele noastre vă va pregăti pentru viitorul tau.

Aici, elevii pot beneficia de oportunitățile de creștere intelectuale, personale, si profesionale. Elevii au posibilitatea de a modela viitorul lor cu fiecare program care au participat prin extinderea în continuare cunoștințele lor și cu facultatea noastră extraordinară și personalul, elevii pot Chart ușor cursul și de a crea mereu atât de important rețeaua industrie.

Noi oferim un program robust de consiliere academică prin axate întâlniri unu-la-unu cu mine, Dean. În plus, AAPS ofera un program de facultate, mentorat pentru a ajuta studenții în legătură cu profesorii și membrii facultății și de a explora interesele și interesele academice afara de setarea clasă. Avem, de asemenea program de peer-mentorat pentru a ajuta elevii construi o rețea valoroasă și comunitate de susținere în timp ce elevii participă AAPS.

La AAPS, elevii vor alătura un grup select de colegi. Cei care participa la AAPS sunt bărbați și femei din întreaga lume, cu medii diverse și capacitatea de conducere dovedită. Ele sunt persoane luminoase, realizat și ambițioase care doresc să îmbunătățească setul lor de calificare și perspectivele ocupării forței de muncă. AAPS este situat în Toronto, centrul financiar și cultural din Canada, si unul dintre marile orase ale lumii multiculturale. Acest lucru ne oferă acces la sediile multor organizații și ne-a permis să construiască legături puternice cu comunitatea farmaceutică și alimentară.

Dacă sunteți deja parte din comunitatea noastră sau sunt interesați alături de noi, sunteti invitati foarte călduros și sper că ne va vizita. Am mai ales invit să ia act de abilitatile noastre de a ajuta elev se plasat cu Pharma, alimente și industriile conexe. Pentru cei care au în vedere AAPS alătură, ia ceva timp pentru a explora informațiile despre program pe site-ul nostru, vizita campusul nostru, și să obțină o consultare carieră înainte de începerea termenului.

La AAPS suntem mereu interesati sa auzim de la studenții noștri potențiali. Adresați-ne o întrebare, spuneți-ne cum vă putem ajuta, sau vin în să ne vadă. Ne puteți trimite un email la info@aaps.ca, sau sunați-ne la 416-502-2277.

Aștept cu nerăbdare să cunoașterea fiecare dintre voi personal, vă rugăm să opriți de către!

Salutări,

Laleh Bighash

Decan al Afacerilor științific AAPS

AAPS Facilitati

Complet echipate laboratoare farmaceutice

Laboratorul farmaceutic spatios permite elevilor să câștige experiență hands-on de care au nevoie în stare de funcționare echipamente de laborator și de a efectua teste pe materii prime farmaceutice, în procesul de produse finite și materiale. Laboratorul este dotat cu aparatura de ultima audiovizual și HPLCs complet automatizate care rulează cu Empower și software Millenium precum Dizolvarea, IR, UV, Auto-Titratori, Karl Fisher, friabilitatea și Testeri Duritate.

Laboratorul permite suficient spațiu pentru ca elevii să maximizeze învățarea și de a efectua teste în mod independent pregătindu-i pentru ocuparea forței de muncă remunerată cu industria farmaceutica.

ANALIZĂ DE LABORATOR CHIMIE

Recent construit laboratorul de chimie analitică include zona de instruire, zona instrumente, spațiu de sprijin, și de depozitare cameră de pregătire. Tehnologia de ultimă oră încurajează hands-on experimente practice și motivează pe elevi să includă ceea ce au învățat în carieră și viața lor.

Caracteristici speciale în laborator modernizat va cuprinde stație eșantion preparat, umed chimie stație de testare, chimiei fizice stație de testare, HPLC, UV, IR, Autotitrators, m pH, .. Elevii vor fi capabili de a utiliza aceste echipamente în mod independent de a stăpâni analiza instrumentală și umed chimie.

Despre AAPS farmaceutice Training Center

AAPS este înregistrată ca un colegiu de carieră privat în privat colegii de carieră actul 2005 Dacă sunteți în căutarea pentru un colegiu care ofera programe provocatoare în domenii de mare cerere, cum ar fi Pharmal, Biopharma, asistență medicală, alimentare, dispozitive medicale, cosmetice și de mediu AAPS este locul ideal pentru tine. Nu așteptați pentru recompense vieții să vină în jurul valorii de - face sa se intample prin obtinerea educație aveți nevoie.

AAPS este premier canadian Life Sciences si farmaceutice de formare fotbal. Școala a fost înființată în anul 2003 pentru a aborda cererile în creștere de producători de asistență medicală pentru solicitanții practic instruiți mai bine pregătiți și mai mult. Ca răspuns adaptat, AAPS a fost proiectat și operaționalizat de către o echipă de experți din industrie cu mare experienta cu o misiune în minte; pentru a crea programe de dezvoltare a abilităților profesionale, care ar depăși standardele industriei-formare ".

Angajarea profesioniști numai de conducere din industrie, cu zeci de ani de experiență, AAPS este setarea standard pentru farmaceutice, produse alimentare și de formare medicală și de avansare în carieră. Acești experți dezvolta continuu și actualizarea programelor de diplomă și cursuri de certificat de la AAPS pentru a răspunde cerințelor riguroase ale industriei.

Trei state-of-the-art laboratoare și facilități de clasă moderne, combinate cu parteneriatele în derulare și consultări de dezvoltare, desigur, cu angajatorii și organismele de reglementare, au ajutat AAPS ajunge locul său unic și foarte apreciat în domeniul educației și formării profesionale.

AAPS este printre primele nominală și fotbal cel mai respectat în America de Nord. Aproape Relațiile industriale, laboratoare bine echipate, și facilitățile profesionale permit AAPS a proiecta și instrui programe care produc absolvenți bine calificati care sunt cu nerăbdare recrutați pentru ocuparea forței de muncă profesionale atât la intrare și niveluri avansate.

Absolvenți AAPS bucura cea mai mare rata de ocupare în industrie. Vino alături de noi astăzi!

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diploma

Academy Of Applied Pharmaceutical Sciences (AAPS)

Acest program inovator expune elevii la evoluțiile din lumea reală în industria alimentară, cosmetică și farmaceutică. ... [+]

Acest program inovator expune elevii la evoluțiile din lumea reală în industria alimentară, cosmetică și farmaceutică . Cursanții QA / RA obțin o înțelegere practică a sistemelor de calitate precum GMP, HACCP, BRC și SQF, precum și diferitele strategii de reglementare și procesul de depunere.

Cu o facultate extrasă din industrie, oportunitățile de rețea sunt enorme. Fiecare experiență în clasă colaborează cu experiențele indivizilor din mai multe aspecte ale industriei, inclusiv asigurarea și controlul calității, știința reglementării, cercetarea și dezvoltarea, fabricarea și validarea, dezvoltarea produselor, siguranța, sanitația, cercetarea clinică, afacerile medicale și farmacovigilența, biotehnologia și medicamentele generice, dispozitive medicale și produse combinate, marketing și vânzări.... [-]

Canada Toronto
Septembrie 2019
Engleză
La zi
46 săptămâni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Academy Of Applied Pharmaceutical Sciences (AAPS)

Tehnologia alimentară, siguranță și Programul Diploma de calitate este conceput pentru a ajuta pe elevi să dezvolte o abordare mână pe siguranța și calitatea alimentelor, ... [+]

Tehnologia produselor alimentare, siguranța și Diploma de calitate

Tehnologia alimentară, siguranță și Programul Diploma de calitate este conceput pentru a ajuta pe elevi să dezvolte o abordare mână pe siguranța și calitatea alimentelor, în timp ce permițându-le posibilitatea de a câștiga certificarea de siguranță alimentară. Programul cuprinde cunoștințele de specialitate și aptitudinile necesare pentru a pune în aplicare principiile fundamentale de asigurare a calității. În plus, programul este conceput pentru a fi la fel de utile pentru nivelul de intrare sau de dezvoltare a carierei în curs de desfășurare în industria alimentară și a băuturilor Acest program este la fel de benefic pentru cei care doresc să completeze competențele lor pre-existente și cunoștințe prin modernizarea. Abordare integrată AAPS a permite studenților cu fundație și cunoștințele pentru a dezvolta, implementa, și să mențină programul de siguranță alimentară folosind instrumente, cum ar fi MG și HACCP pentru a se asigura că produsele sunt conforme cu standardele naționale și internaționale de siguranță și de calitate.... [-]

Canada Toronto
Septembrie 2019
Engleză
La zi
46 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

AAPS Students Conducting Experiments in the GLP Laboratory

Academy Of Applied Pharmaceuticals Sciences (AAPS)
Address
200 Consumers Road, Suite 200 North York,
M2J 4R4 Toronto, Ontario, Canada
Website
Număr de telefon
+1 416-502-2277