National Academy for Theatre and Film Arts - NATFA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

START "IN BULGARIA STUDYING cuceri lumea!"

II Ediția Națională, Academia Națională de campanie preventivă împotriva migrației intelectuală a tinerilor bulgari! Pentru al doilea an, profesori și studenți ai Academiei Naționale „Krastyo Sarafov“, a dedica autoritatea lor și activitatea sa la Academia de a sprijini prestigiul învățământului superior din Bulgaria. Proiectul a început deja cu un turneu național în Kiustendil (28, 29, 30 și 31 martie) și continuă în 12-etaj al orașelor din țară:

  • BEAM Papusi: Pazardzhik (25 aprilie), Stara Zagora (25 și 26 aprilie), Plovdiv (27 aprilie)
  • SOUTH BEAM: Stara Zagora (26 și 27 aprilie) Haskovo (27 și 28 aprilie) Burgas (2 și 3 mai) Yambol (3 și 4 mai), Sliven (4 și 5 mai)
  • NORTH RAY: Varna (24 și 25 aprilie), Silistra (25 și 26 aprilie) Veliko Tarnovo (26 și 27 aprilie), Gabrovo (27 și 28 aprilie), Pleven (28 și 29 aprilie)

locuitorii din mediul urban tinere, familiile și profesorii lor vor fi în măsură să evalueze rezultatele a patru ani de învățământ la Academia Națională, văzând performanțele absolvenților Prof .. Plamen Markov, prof. Dr. Ivaylo Christov, prof. Bonyo Lungov și Conf. Yasen Valchanov și filme diploma de absolvenți în cadrul Facultății de Arte „Screen“ al Academiei de Teatru.

În Varna, Silistra, Veliko Tarnovo, clasa Gabrovo și Plevna prof. Plamen Markov va prezenta spectacole: "Bai Balcho amintire" în Balcho Neykov, director prof. Plamen Markov; „TRI“ de Walter Uayks, stadializarea Elitsa Yovcheva (absolvent în „Regie pentru teatru“ profesorului. Plamen Markov) și "Ei - jam session".

Absolvenții de prof. Dr. Ivaylo Hristov va vizita St. Zagora, Haskovo, Burgas, Iambol și Sliven să prezinte "comedie a erorilor" de Uilyam Shekspir, regia Martin Kisselov. În Pazardzhik, Stara. Zagora și Plovdiv tineri păpușari din clasa prof. Bonyo Lungov va prezenta spectacolul „Marea fantezie“ și studenții Assoc. Yasen Valchanov vor demonstra realizările lor în „Teatrul de mișcare - teatru dans“ pentru publicul tânăr din Plovdiv.

Pe lângă spectacolele de diplomă și filme studenților Academiei Naționale, tineri locuitorii din mediul urban pot vizita întâlniri cu profesori de conducere ale Academiei care le va familiariza cu condițiile de specialități ale mobilității europene, pregătirea și procedura de aplicare în cursul anului universitar 2017/2018.

întâlniri consultative va avea loc la „Intrare gratuită“ în teatrele de orașe care găzduiesc „învață în Bulgaria, peste tot în lume“.

Pentru toți participanții la întâlnirile sunt furnizate materiale de acces gratuit Prep ghiduri și vouchere de 10% reducere la participarea la consultări universitare de grup de intrare în Sofia (iunie și august).

Pentru campania completă, Academia Națională se bazează pe sprijinul și cooperarea tuturor sfaturilor atât gratuite, ajunge să beneficieze și cea mai largă gamă de tineri bulgari. Putem împreună putem oferi copiilor o alternativă decentă să rămână și să dezvolte profesioniști cât mai complete și personalități în propria lor țară? „A studiat în Bulgaria, cuceri lumea!“ Este implementat de parteneriat național mass-media BNT si BNR si parteneriatul media al Darik.

Locații

Sofia

Address
Sofia 1000
108A, G. S. Rakovski St.
PO Box 100

Sofia, Provincia Sofia City, Bulgaria