Citește Descrierea Oficială

START "IN BULGARIA STUDYING cuceri lumea!"

II Ediția Națională, Academia Națională de campanie preventivă împotriva migrației intelectuală a tinerilor bulgari! Pentru al doilea an, profesori și studenți ai Academiei Naționale „Krastyo Sarafov“, a dedica autoritatea lor și activitatea sa la Academia de a sprijini prestigiul învățământului superior din Bulgaria. Proiectul a început deja cu un turneu național în Kiustendil (28, 29, 30 și 31 martie) și continuă în 12-etaj al orașelor din țară:

  • BEAM Papusi: Pazardzhik (25 aprilie), Stara Zagora (25 și 26 aprilie), Plovdiv (27 aprilie)
  • SOUTH BEAM: Stara Zagora (26 și 27 aprilie) Haskovo (27 și 28 aprilie) Burgas (2 și 3 mai) Yambol (3 și 4 mai), Sliven (4 și 5 mai)
  • NORTH RAY: Varna (24 și 25 aprilie), Silistra (25 și 26 aprilie) Veliko Tarnovo (26 și 27 aprilie), Gabrovo (27 și 28 aprilie), Pleven (28 și 29 aprilie)

locuitorii din mediul urban tinere, familiile și profesorii lor vor fi în măsură să evalueze rezultatele a patru ani de învățământ la Academia Națională, văzând performanțele absolvenților Prof .. Plamen Markov, prof. Dr. Ivaylo Christov, prof. Bonyo Lungov și Conf. Yasen Valchanov și filme diploma de absolvenți în cadrul Facultății de Arte „Screen“ al Academiei de Teatru.

În Varna, Silistra, Veliko Tarnovo, clasa Gabrovo și Plevna prof. Plamen Markov va prezenta spectacole: "Bai Balcho amintire" în Balcho Neykov, director prof. Plamen Markov; „TRI“ de Walter Uayks, stadializarea Elitsa Yovcheva (absolvent în „Regie pentru teatru“ profesorului. Plamen Markov) și "Ei - jam session".

Absolvenții de prof. Dr. Ivaylo Hristov va vizita St. Zagora, Haskovo, Burgas, Iambol și Sliven să prezinte "comedie a erorilor" de Uilyam Shekspir, regia Martin Kisselov. În Pazardzhik, Stara. Zagora și Plovdiv tineri păpușari din clasa prof. Bonyo Lungov va prezenta spectacolul „Marea fantezie“ și studenții Assoc. Yasen Valchanov vor demonstra realizările lor în „Teatrul de mișcare - teatru dans“ pentru publicul tânăr din Plovdiv.

Pe lângă spectacolele de diplomă și filme studenților Academiei Naționale, tineri locuitorii din mediul urban pot vizita întâlniri cu profesori de conducere ale Academiei care le va familiariza cu condițiile de specialități ale mobilității europene, pregătirea și procedura de aplicare în cursul anului universitar 2017/2018.

întâlniri consultative va avea loc la „Intrare gratuită“ în teatrele de orașe care găzduiesc „învață în Bulgaria, peste tot în lume“.

Pentru toți participanții la întâlnirile sunt furnizate materiale de acces gratuit Prep ghiduri și vouchere de 10% reducere la participarea la consultări universitare de grup de intrare în Sofia (iunie și august).

Pentru campania completă, Academia Națională se bazează pe sprijinul și cooperarea tuturor sfaturilor atât gratuite, ajunge să beneficieze și cea mai largă gamă de tineri bulgari. Putem împreună putem oferi copiilor o alternativă decentă să rămână și să dezvolte profesioniști cât mai complete și personalități în propria lor țară? „A studiat în Bulgaria, cuceri lumea!“ Este implementat de parteneriat național mass-media BNT si BNR si parteneriatul media al Darik.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Bulgară

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

National Academy for Theatre and Film Arts - NATFA

ACADEMIA DE VARĂ INTERNAȚIONALĂ "ROCK THE BOAT! Antreprenoriat și conducere în artele spectacolului și în industria creativă: tendințe internaționale și specificitate loc ... [+]

ACADEMIA DE VARĂ INTERNAȚIONALĂ "ROCK THE BOAT! Antreprenoriat și conducere în artele spectacolului și în industria creativă: tendințe internaționale și specificitate locală "ACADEMIA NAȚIONALĂ PENTRU TEATRUL ȘI ARTA FILMULUI (NATFA), Sofia, Bulgaria: 12 - 16 iunie 2017 Înregistrarea este acum deschisă!

NATFA este încântată să anunțe prima ediție Academia Internațională de Vară "ROCK THE BOAT! Antreprenoriat și Leadership în Artele Spectacolului și Industriile Creative: Tendințe Internaționale și Specificitate Locală ", care are loc la Sofia, Bulgaria, 12-16 iunie 2017.

Obiectivele academiei de vară Creșterea gradului de conștientizare a participanților cu privire la importanța inovațiilor și antreprenoriatului în sectorul cultural Pentru a crește capacitatea participanților de a fi lideri de proiecte și organizații culturale într-un context strategic și internațional Pentru a spori capacitatea participanților de a aplica modele de afaceri, de a crea climatul intrapreneurial într-o organizație culturală și de a învăța diverse metode de finanțare și de strângere de fonduri Pentru a conecta discursurile teoretice cu practicile culturale bulgare și internaționale tematică Ziua 1: Inovare în Arte Ziua 2: Leadershipul cultural: tendințe și nevoi. Predarea managementului cultural și conducerii în secolul XXI Ziua 3: Antreprenorii culturali: de la ideea creativă la modelul de afaceri Ziua 4: Cooperarea culturală europeană, crearea de rețele și politici Ziua 5: Economie, Marketing, Finanțare și strângere de fonduri pentru o idee creativă Ziua 6-7: Opțional: Opțiuni pentru excursii în afara orașului Sofia Metodologie Academia de vară constă în prezentări interactive de către profesioniști recunoscuți în domeniu, urmată de discuții și activități interactive în grupuri mai... [-]
Bulgaria Sofia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză