Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la HRC culinare Academia

School01

Școala culinară premier în Bulgaria!

Academia HRC oferă program de 2 ani în Arta Culinară și program de 3 semestru în F & B Management, dezvoltat de lideri de învățământ și industrie. Programul este complet predate în limba engleză de către instructori internaționali Chef. Facilitatea noastră este echipat cu state-of-the-art echipamente în laboratoarele noastre de bucătărie, teatru demo, crama și talentele restaurant de predare.

School02

În timpul programului de studiu, elevii au o sansa de a experimenta Bulgaria, Europa de Vest și Statele Unite ale Americii, la o dată !! toate Nostru stagii plătite în jurul lumii să aibă loc la unele dintre cele mai bune hoteluri si restaurante pentru a pregăti studenții pentru o carieră cu adevărat internațional ca un Chef.

Educația în HRC Academia culinare este recunoscută de către Federația Culinară Acreditare Comisiei americane ca îndeplinind standardele internaționale de doi ani de educație culinară.

School04

Programul nostru de burse oferă burse de pana la 1.000 de euro pe an și ajută sprijini studiile.

Cererile sunt acceptate pe tot parcursul anului și de studenți din toate colțurile lumii se pot aplica. Urmatoarea datele de începere academice sunt martie și septembrie 2016. Așteptăm cu nerăbdare vă invita la școala noastră culinare din Sofia, Bulgaria, astfel încât să puteți experimenta cum am "educe cu demnitate și excelență".

School03
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diploma

HRC Academy

HRC Academia Culinară oferă un program integrat de 2 ani de studii într-un culinare design modular, creat de bucătari internaționale de top și cele mai bune educatori com ... [+]

HRC Academia Culinară oferă un program integrat de 2 ani de studii într-un culinare design modular, creat de bucătari internaționale de top și cele mai bune educatori.

Totale noastre imersiune hands-on de instruire transforma elevii la un nivel de calificare profesională în cel mai scurt timp. Veti dezvolta o comandă de ambele metode și tehnici culinare clasice și contemporane, create de HRC într-o serie unică de cursuri hands-on. Vă va pregăti și de a înțelege mai multe bucătării globale care conduce industria de astăzi.

Dar de gătit nu este tot ceea ce este nevoie pentru a deveni un mare bucatar: Veți extinde orizontul de învățare noi abilități de afaceri, cum ar fi în timpul orelor de management și leadership, controlul costurilor, fotografie produse alimentare, nutriție și siguranța alimentelor.... [-]

Bulgaria Sofia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
HRC Academy

Deveni un manager creativ și antreprenorial în lumea alimentare si bauturi. Gata de a excela și de a dezvolta abilitățile manageriale în ospitalitate primi. F & B Pro ... [+]

Deveni un manager creativ și antreprenorial în lumea alimentare si bauturi. Gata de a excela și de a dezvolta abilitățile manageriale în ospitalitate primi. F & B Programul nostru de management include 2 semestre de la campusul nostru Sofia și un stagiu final plătit în SUA.

Inoveze Tendințe în Produse alimentare si bauturi ... La Academia HRC, ne oferi studenților cu o înțelegere în profunzime de Afaceri Internaționale în F & B management, managementul restaurant, cunoștințe culinare, competențe și creativitatea, astfel că sunteți în măsură să demonstreze ideile tale inovatoare într-o cadru de afaceri.

Programul F & B Managementul este parte a unui inovatoare dinamică pedagogice care încurajează creativitatea managerială. În fiecare an, îndrumat de proiecte (! Reale) industrie permite dezvoltarea metodologiei de management de proiect, dinamica de grup, leadership și creativitatea. Această metodă de predare încurajează elevii să lucreze în echipă, și să demonstreze capacitatea de a gândi rapid într-un context de fezabilitate operațional și managerial, precum și realism financiar.... [-]

Bulgaria Sofia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză