HRC Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la HRC culinare Academia

School01

Școala culinară premier în Bulgaria!

Academia HRC oferă program de 2 ani în Arta Culinară și program de 3 semestru în F & B Management, dezvoltat de lideri de învățământ și industrie. Programul este complet predate în limba engleză de către instructori internaționali Chef. Facilitatea noastră este echipat cu state-of-the-art echipamente în laboratoarele noastre de bucătărie, teatru demo, crama și talentele restaurant de predare.

School02

În timpul programului de studiu, elevii au o sansa de a experimenta Bulgaria, Europa de Vest și Statele Unite ale Americii, la o dată !! toate Nostru stagii plătite în jurul lumii să aibă loc la unele dintre cele mai bune hoteluri si restaurante pentru a pregăti studenții pentru o carieră cu adevărat internațional ca un Chef.

Educația în HRC Academia culinare este recunoscută de către Federația Culinară Acreditare Comisiei americane ca îndeplinind standardele internaționale de doi ani de educație culinară.

School04

Programul nostru de burse oferă burse de pana la 1.000 de euro pe an și ajută sprijini studiile.

Cererile sunt acceptate pe tot parcursul anului și de studenți din toate colțurile lumii se pot aplica. Urmatoarea datele de începere academice sunt martie și septembrie 2016. Așteptăm cu nerăbdare vă invita la școala noastră culinare din Sofia, Bulgaria, astfel încât să puteți experimenta cum am "educe cu demnitate și excelență".

School03

Locații

Sofia

Address
9 Petar Beron Street (near NDK),
Sofia 1142,
Bulgaria

1142 Sofia, Provincia Sofia City, Bulgaria