Balkan Heritage Field School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

HIPA

O Balkan Heritage Câmp SchoolBalkan Heritage Câmp School (BHFS, a început în 2003) este un program al BFundația Alkan Heritage (Publică bulgară, non-profit, non-guvernamentală) pentru educația practică în domeniul de arheologie, istorie și istoria artei din sud-estul Europei, precum și documentare, conservare și restaurare a artefacte istorice și monumente, predate în Englez, În prezent, în trei țări balcanice: Bulgaria, Muntenegru și Republica Macedonia. Programul a implicat o serie de instituții academice și de cercetare, muzee și specialiști în patrimoniu din Bulgaria, Republica Macedonia, Muntenegru, Statele Unite ale Americii, Canada, Germania și Japonia.

Trei universitati acorda credite academice studenților care participă la BHFS proiecte: Noua Universitate Bulgară, Bulgaria; Universitatea Queen, Canada și Universitatea din California, Los Angeles (UCLA) Extension, Prin Institutul de Cercetare Domeniul, Statele Unite ale Americii. Participanții care nu sunt interesați de credite academice nu sunt de așteptat nici să plătească nici o taxă de școlarizare și nici de a lua parte la activități legate de programa academice (examene, rapoarte academice etc.).

Începând cu anul 2003 BHFS a pus în aplicare 85 proiecte școlare domeniu / cursuri (Cu durate cuprinse între 1 și 8 săptămâni) la care au participat mai mult de 1500 de studenți din 55 de țări.

Misiunea noastră

BHFS nu este doar o școală, ci și o platformă de solidaritate socială în beneficiul patrimoniului cultural. Pe baza acestei, studenții noștri, specialiști în patrimoniu, instituții și comunități locale interacționează și de a ajuta reciproc pentru a obține rezultate pozitive pentru toți cei implicați și pentru patrimoniul cultural al Europei de Sud-Est.

Care sunt beneficiile pentru toată lumea?

  • studenți BHFS - Educație & Experiența & Oportunitatea de a lucra cu profesioniști într-un proiect real în curs de desfășurare a patrimoniului cultural și noi prieteni și contacte.
  • Specialistii de patrimoniu (arheologi, conservatori etc.) și instituții (muzee, institute) implicate cu BHFS - Finanțare suplimentară și suport pentru activitatea lor de a studia și de a păstra culturale situri de patrimoniu / monumente / artefacte.
  • comunitățile locale, în cazul în care proiectele BHFS / cursuri au loc - noi venituri si noi locuri de muncă și de perspectivă nouă și vedere asupra patrimoniului local și promovarea sporită a potențialului turistic local și experiența interculturală pentru localnici.

Având în vedere acest lucru, suntem întotdeauna bucuroși să informeze fiecare participant în oricare dintre proiectele noastre care unesc BHFS el / ea devine nu doar un student, dar, de asemenea:

  • voluntar în nici o cercetare științifică sau de un proiect de conservare-restaurare;
  • un sponsor al creșterii economice locale;
  • un Binefăcător la patrimoniul cultural local.

Locații

Sofia

Balkan Heritage Foundation & Field School

Address
ul. "Tulovo" 7
1504 Sofia, Provincia Sofia City, Bulgaria
Număr de telefon
+359 87 772 5052