Via Mundo

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Via Mundo principal

Despre noi

Via Mundo este o organizație braziliană specializată în călătorii și programe educaționale și de lucru culturale. Are sediul în São Luís, Maranhão, Brazilia, și a fost înființată în 1999 din necesitatea intensificării activității schimbului intercultural, precum și promovării Braziliei și regiunii sale de Nord-Est ca destinații educaționale și turistice.

Organizația noastră și-a construit reputația de agenție de pionierat în regiunile de nord și de nord-est ale țării pentru conexiunile directe cu organizațiile internaționale, pentru creativitatea și profesionalismul său în lucrul cu educația internațională și pentru buna calitate a programelor și serviciilor sale.

De la început, pe lângă parteneriatele cu organizațiile internaționale, Via Mundo a dezvoltat parteneriate locale cu școli elementare și secundare, școli de limbi străine, precum și cu colegii și universități private și publice.

În 2001, Via Mundo și-a început programul intitulat "Programul liceal în Brazilia" (Programa de Intercambio Cultural no Brasil), transformând Maranhao și regiunea de nord-est a Braziliei în destinații culturale pentru studenții străini de liceu.

Începând cu anul 2006, am plasat, de asemenea, studenți la colegii și universități private braziliene, cu scopul de a promova schimbul educațional la un nivel mai înalt.

Toate aceste programe de intrare promovează cultura braziliană și limba portugheză la nivel internațional și oferă lumii potențialul educațional și turistic brazilian.

O altă realizare a fost dezvoltarea parteneriatelor cu organizațiile din alte state braziliene, precum și faptul că, pe lângă studenții și profesioniștii din statul nostru, tot mai mulți călători din alte locuri din Brazilia și din străinătate au ales Via Mundo ca Organizarea schimburilor interculturale.

Via Mundo Intercâmbio e Turismo se mândrește cu faptul că este o organizație locală și, în același timp, globală, contribuind la extinderea orizontului studenților și profesioniștilor prin programe educaționale de calitate în străinătate și în Brazilia.

Misiunea noastră

Îmbunătățirea calității vieții studenților și a profesioniștilor prin intermediul educației culturale și a excursiilor și programelor de lucru, capabile să ofere experiențe de creștere îmbogățite.

Viziunea noastra

Fiind o organizație inovatoare și actualizată, specializată în călătorii și programe educaționale și de lucru culturale în străinătate și în Brazilia, precum și o referință pentru excelență în servicii și calitate.

Via Mundo si-a construit reputatia de una dintre agentiile de pionierat din regiunile Northeastem din tara pentru conexiunile directe cu organizatiile internationale, pentru creativitatea si profesionalismul sau.

Locații

São Luís

Address
São Luís (headquarters)
Rua do Ipês, Qd.50, Casa 07
Renascença I - São Luís, Maranhão - Brasil
CEP: 65075-200

São Luís, Statul Maranhão, Brazilia