Citește Descrierea Oficială

Via Mundo principal

Despre noi

Via Mundo este o organizație braziliană specializată în călătorii și programe educaționale și de lucru culturale. Are sediul în São Luís, Maranhão, Brazilia, și a fost înființată în 1999 din necesitatea intensificării activității schimbului intercultural, precum și promovării Braziliei și regiunii sale de Nord-Est ca destinații educaționale și turistice.

Organizația noastră și-a construit reputația de agenție de pionierat în regiunile de nord și de nord-est ale țării pentru conexiunile directe cu organizațiile internaționale, pentru creativitatea și profesionalismul său în lucrul cu educația internațională și pentru buna calitate a programelor și serviciilor sale.

De la început, pe lângă parteneriatele cu organizațiile internaționale, Via Mundo a dezvoltat parteneriate locale cu școli elementare și secundare, școli de limbi străine, precum și cu colegii și universități private și publice.

În 2001, Via Mundo și-a început programul intitulat "Programul liceal în Brazilia" (Programa de Intercambio Cultural no Brasil), transformând Maranhao și regiunea de nord-est a Braziliei în destinații culturale pentru studenții străini de liceu.

Începând cu anul 2006, am plasat, de asemenea, studenți la colegii și universități private braziliene, cu scopul de a promova schimbul educațional la un nivel mai înalt.

Toate aceste programe de intrare promovează cultura braziliană și limba portugheză la nivel internațional și oferă lumii potențialul educațional și turistic brazilian.

O altă realizare a fost dezvoltarea parteneriatelor cu organizațiile din alte state braziliene, precum și faptul că, pe lângă studenții și profesioniștii din statul nostru, tot mai mulți călători din alte locuri din Brazilia și din străinătate au ales Via Mundo ca Organizarea schimburilor interculturale.

Via Mundo Intercâmbio e Turismo se mândrește cu faptul că este o organizație locală și, în același timp, globală, contribuind la extinderea orizontului studenților și profesioniștilor prin programe educaționale de calitate în străinătate și în Brazilia.

Misiunea noastră

Îmbunătățirea calității vieții studenților și a profesioniștilor prin intermediul educației culturale și a excursiilor și programelor de lucru, capabile să ofere experiențe de creștere îmbogățite.

Viziunea noastra

Fiind o organizație inovatoare și actualizată, specializată în călătorii și programe educaționale și de lucru culturale în străinătate și în Brazilia, precum și o referință pentru excelență în servicii și calitate.

Via Mundo si-a construit reputatia de una dintre agentiile de pionierat din regiunile Northeastem din tara pentru conexiunile directe cu organizatiile internationale, pentru creativitatea si profesionalismul sau.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Cursuri

Via Mundo

Studiați și învățați limba portugheză unde se vorbește mai bine în Brazilia: São Luís do Maranhão. ... [+]

Ce?

Studiați și învățați limba portugheză unde se vorbește mai bine în Brazilia: São Luís do Maranhão.

Durata și datele programului

Cursurile noastre se concentrează pe nevoile dvs. Puteți alege cât timp doriți să studiați de la minim 2 până la 48 de săptămâni.

De ce?

Conform estimărilor UNESCO, portugheza este una dintre limbile cu cea mai rapidă creștere.

În America Latină, Brazilia este principalul partener comercial pentru majoritatea țărilor. Mai mulți dintre studenții noștri au găsit locuri de muncă și oportunități de carieră datorită cunoștințelor lor despre limba portugheză.

Cine?

Pentru a vă alătura unui program de limbă portugheză, trebuie să aveți cel puțin 16 ani. Nu este necesară cunoașterea limbii portugheze.... [-]

Brazilia São Luís
Contactează şcoala
Portuguese (Brazil)
La zi
Part time
2 - 48 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Via Mundo

Programul de Liceu din Brazilia (Programa de Ensino Médio no Brasil), lansat în 2001, oferă tinerilor studenți din întreaga lume posibilitatea de a trăi o experiență spec ... [+]

Ce?

Programul de Liceu din Brazilia (Programa de Ensino Médio no Brasil), lansat în 2001, oferă tinerilor studenți din întreaga lume posibilitatea de a trăi o experiență specială de schimb cultural în Brazilia.

Durata și pornirea programului

Puteți alege să studiați în Brazilia pentru un semestru (3 luni), un semestru (5 luni) sau un an universitar complet (10 luni). Puteți începe programul dvs. fie la jumătatea / sfârșitul lunii ianuarie, fie la sfârșitul lunii iulie. Anul academic brazilian începe la jumătatea lunii ianuarie și se termină la sfârșitul lunii noiembrie / începutul lunii decembrie, cu sărbătorile în lunile iulie și decembrie / ianuarie.... [-]

Brazilia São Luís
Contactează şcoala
Portuguese (Brazil)
La zi
Part time
3 - 10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Via Mundo

Programul de experiență universitară vă oferă posibilitatea de a experimenta Universitatea din Brazilia pentru un semestru sau un an universitar. ... [+]

Ce?

Programul de experiență universitară vă oferă posibilitatea de a experimenta Universitatea din Brazilia pentru un semestru sau un an universitar.

Tu devii un student vizitator și, pe lângă studierea curriculumului cursului ales de dumneavoastră, vi se va oferi instrucțiuni portugheze în cursul primului semestru al Programului.

Durata și pornirea programului

Puteți alege să studiați în Brazilia pentru un semestru (5 luni) sau un an universitar complet (10 luni). Puteți începe programul dvs. fie la jumătatea / sfârșitul lunii ianuarie sau la sfârșitul lunii iulie (atât pentru programul semestru, cât și pentru anul).

Anul academic brazilian începe la mijlocul / sfârșitul lunii ianuarie și se termină la sfârșitul lunii noiembrie / începutul lunii decembrie, cu sărbătorile în lunile iulie și decembrie / ianuarie. Cursurile deschid, de obicei, noi grupuri în fiecare semestru nou.... [-]

Brazilia São Luís
Contactează şcoala
Portuguese (Brazil)
La zi
Part time
5 - 10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

The world meets in Brazil. Come celebrate life.