Unisul

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Unisul este o universitate comunitară, cu misiunea de a promova educația la toate nivelurile și modalitățile de a forma pe deplin și, cetățeni competenți pe tot parcursul vieții, angajat la dezvoltarea științei, tehnologiei și inovării, contribuind la îmbunătățirea vieții în societate.

  • 3 Campusuri, 7 și 77 Universitatea Unități de centre de învățare on-line - In cei peste 50 de ani, Unisul a antrenat mai mult de 150.000 de profesioniști, cu mai mult de 50.000 de proiecte și participarea la dezvoltarea Santa Catarina; - 30.000 de studenți înscriși în prezent; - 100 studenți absolvenți în diferite domenii; - 42 cursuri post-universitare (lato sensu) și MBA; - 6 cursuri postuniversitare (stricto sensu): 4 masterat și 2 doctoratelor - Cercetare și inovare: 4.000 de beneficiari, 230 de proiecte în curs de desfășurare și 95 de grupuri de cercetare și linii - Extensie: arată rolul social activ în comunitățile în care se stabilește. Există aproximativ 180.000 de servicii comunitare, în mai multe domenii, în zeci de proiecte și programe.
  • 89 de acorduri internaționale; 23 de tari de pe toate continentele

UNISUL GLOBAL

UNISUL`s Biroul Relații Internaționale adună toate programele internaționale disponibile de la Universitatea, în plus față de a fi antreprenoriale de alianțe și parteneriate, crearea de rețele la nivel mondial, precum și internaționalizarea studenților și absolvenților. Există un centru internațional, un punct de referință în cadrul programelor oferite studenților străini și studiul formal al limbii portugheze, precum și un schimb de birou, care lucreaza pentru a crea oportunități pentru programe de schimb academice.

INTERNATIONAL CENTER

Acesta își propune să promoveze o interacțiune între profesori și elevi din Brazilia cu străini în campusul Universității, pentru a stimula multiculturalismul, asigurând oportunități de integrare academică între comunitățile braziliene și străine.

Limba portugheză și Cultură braziliană pentru străini - Cursuri intensive si extensive, care vizează străini care doresc să învețe limba portugheză și ajunge să cunoască cultura braziliană. Există o opțiune a unui programul blended care combină predarea virtuală portugheză, prin Unisul platformă virtuală PLUS predarea la clasă. Prin urmare, elevii obține o șansă de a experimenta limbă, cultură și de afaceri în Brazilia.

Programe personalizate - programe special concepute pentru universități străine, concentrându-se pe diferite domenii de predare, în conformitate cu proiectul ales de către fiecare instituție, inclusiv de limbă portugheză și Studii de Cultură din Brazilia, atracții vizitare și excursii pe teren.

Cursuri în limba engleză - Cursuri predate în limba engleză, cu accent pe afaceri, economie globală, bunuri de larg consum, turism, mediu, marketing, care vizează studenții internaționali, și, de asemenea, de licență, absolvenți și toate comunității Unisul.

Locații

Florianópolis

Unisul - Universidade do Sul de Santa Catarina

Address
Florianópolis, Starea Santa Catarina, Brazilia
Număr de telefon
+55 800 970 7000

Tubarão

Unisul - Universidade do Sul de Santa Catarina

Address
Tubarão, Starea Santa Catarina, Brazilia
Număr de telefon
+55 800 970 7000