Citește Descrierea Oficială

Unisul este o universitate comunitară, cu misiunea de a promova educația la toate nivelurile și modalitățile de a forma pe deplin și, cetățeni competenți pe tot parcursul vieții, angajat la dezvoltarea științei, tehnologiei și inovării, contribuind la îmbunătățirea vieții în societate.

  • 3 Campusuri, 7 și 77 Universitatea Unități de centre de învățare on-line - In cei peste 50 de ani, Unisul a antrenat mai mult de 150.000 de profesioniști, cu mai mult de 50.000 de proiecte și participarea la dezvoltarea Santa Catarina; - 30.000 de studenți înscriși în prezent; - 100 studenți absolvenți în diferite domenii; - 42 cursuri post-universitare (lato sensu) și MBA; - 6 cursuri postuniversitare (stricto sensu): 4 masterat și 2 doctoratelor - Cercetare și inovare: 4.000 de beneficiari, 230 de proiecte în curs de desfășurare și 95 de grupuri de cercetare și linii - Extensie: arată rolul social activ în comunitățile în care se stabilește. Există aproximativ 180.000 de servicii comunitare, în mai multe domenii, în zeci de proiecte și programe.
  • 89 de acorduri internaționale; 23 de tari de pe toate continentele

UNISUL GLOBAL

UNISUL`s Biroul Relații Internaționale adună toate programele internaționale disponibile de la Universitatea, în plus față de a fi antreprenoriale de alianțe și parteneriate, crearea de rețele la nivel mondial, precum și internaționalizarea studenților și absolvenților. Există un centru internațional, un punct de referință în cadrul programelor oferite studenților străini și studiul formal al limbii portugheze, precum și un schimb de birou, care lucreaza pentru a crea oportunități pentru programe de schimb academice.

INTERNATIONAL CENTER

Acesta își propune să promoveze o interacțiune între profesori și elevi din Brazilia cu străini în campusul Universității, pentru a stimula multiculturalismul, asigurând oportunități de integrare academică între comunitățile braziliene și străine.

Limba portugheză și Cultură braziliană pentru străini - Cursuri intensive si extensive, care vizează străini care doresc să învețe limba portugheză și ajunge să cunoască cultura braziliană. Există o opțiune a unui programul blended care combină predarea virtuală portugheză, prin Unisul platformă virtuală PLUS predarea la clasă. Prin urmare, elevii obține o șansă de a experimenta limbă, cultură și de afaceri în Brazilia.

Programe personalizate - programe special concepute pentru universități străine, concentrându-se pe diferite domenii de predare, în conformitate cu proiectul ales de către fiecare instituție, inclusiv de limbă portugheză și Studii de Cultură din Brazilia, atracții vizitare și excursii pe teren.

Cursuri în limba engleză - Cursuri predate în limba engleză, cu accent pe afaceri, economie globală, bunuri de larg consum, turism, mediu, marketing, care vizează studenții internaționali, și, de asemenea, de licență, absolvenți și toate comunității Unisul.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Cursuri

Unisul

Curs de limba portugheză și braziliană Cultură pentru Străini (CLPCB) din Unisul întâmpină studenții interesați în învățarea portugheză ca a doua limbă, și, de asemenea, ... [+]

Limba și cultura braziliană în lume

Curs de limba portugheză și braziliană Cultură pentru Străini (CLPCB) din Unisul întâmpină studenții interesați în învățarea portugheză ca a doua limbă, și, de asemenea, să cunoască mai multe despre cultura Braziliei, în special în Santa Catarina și frumusețile sale naturale și regionale diversitate.

CLPCB nu se limitează la clasă. De-a lungul cursului, elevii participa la activitățile de studiu diverse, cum ar fi excursii, de cercetare regizat, cursuri, evenimente, printre alte acțiuni care abordează cunoștințele și cultura și limba Braziliei.

Elevii participă la cursuri cu profesori pregătiți, atât pentru a obține competență în limba portugheză, și de a dobândi cunoștințe în tehnica portugheză, utilizate în diferite domenii ale cunoașterii.... [-]

Brazilia Florianópolis
Martie 2020
Engleză,Portuguese (Brazil)
Part time
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Unisul

Subiecții fac parte a cursului de extensie pentru limbi străine, cultură și contextul socio-economic brazilian. Subiectele subiectului variază de la zilele de prezență di ... [+]

Cursuri predate în limba engleză pentru studenții internaționali, profesori undergraduation și de absolvire și comunitatea în ansamblu

Subiecții fac parte a cursului de extensie pentru limbi străine, cultură și contextul socio-economic brazilian.

Cursul nu are nevoie să fie finalizată. Studenții pot lua separat alte discipline. Subiectele sunt oferite pentru toți studenții din întreaga lume și sunt predate în limba engleză de către profesori calificați.

Subiectele subiectului variază de la zilele de prezență din Brazilia și cu privire la afacerile universale. Expliciți scenarii globalizării economice sunt discutate aspecte; De asemenea, durabilitatea în scenarii de turism; omenirea și dimensiunea sa biologică, socială și culturală; multiculturalismului și a identității culturale; consumă și consumatorii. Studenți, ca și condiție esențială, trebuie să fie fluent în limba engleză pentru a lua aceste cursuri (auz, citire și scriere).... [-]

Brazilia Florianópolis
Martie 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Unisul

Programe special concepute pentru universități străine, concentrându-se pe diferite domenii de predare, în conformitate cu proiectul ales de către fiecare instituție, inc ... [+]

Programe special concepute pentru universități străine, concentrându-se pe diferite domenii de predare, în conformitate cu proiectul ales de către fiecare instituție, inclusiv de limbă portugheză și Studii de Cultură din Brazilia, atracții vizitare și excursii pe teren.

Centrul International Unisul oferă, de asemenea, posibilitatea companiilor și a universităților internaționale pentru a crea propriile programe așa cum doresc, în cazul în care Centrul International va forma un program special pentru grupul viitoare.

Noi personaliza programul astfel încât aceasta poate include cursuri de limbă portugheză și învățare cultura braziliană, cursuri speciale într-o limbă străină, activități culturale și vizite tehnice, pe lângă organizarea de cazare, transfer și logistica internă în oraș.... [-]

Brazilia Florianópolis
Martie 2020
Engleză,Portuguese (Brazil)
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză