Citește Descrierea Oficială

DESPRE NOI

Crearea Scolii Olinda în 2010 a fost rezultatul unui parteneriat între două brazilieni și un australian. Fostul profesor și elev, a devenit o afacere atunci când sunt combinate pentru a construi singura școală format special pentru străini în Brazilia. Suntem mândri să vă prezentăm Olinda portugheză Limba School.

Oferim studenților noștri, de precizie în predare portugheză. De asemenea, oferindu fiecare dintre ele, o experiență care depășește așteptările lor.

Atenția noastră la nevoile individuale studenților sunt principala noastră preocupare.

Ceea ce ne diferentiaza de alte școli este grija dăm pentru studenții noștri. Feedback-ul dvs. bunăstarea și pozitiv este ceea ce ne motiveaza.

Scoala de proprietari locuiesc pe site-ul, studenții noștri obține răspunsul doresc și atunci când este necesar.

Orașul Olinda este un oraș colonial istoric, cu drumuri abrupte pietruite si case colorate care este popular cu comunitatea artistică, creativă și muzical.

UNESCO a declarat un sit istoric în 1982. Pe scurt, este un loc frumos.

Pentru cei care prefera pulsul un oraș mare, Recife, cu plajele sale frumoase, este doar un autobuz sau taxi, și / sau la 10 minute cu metroul.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Cursuri

Olinda School

Oferim cursuri regulate în instrucțiunea în limba portugheză pentru străini în ambele de grup și lecții particulare pentru incepatori, intermediari și avansați. Pentru a ... [+]

Instrucțiuni limba portugheză pentru Străini

Oferim cursuri regulate în instrucțiunea în limba portugheză pentru străini în ambele de grup și lecții particulare pentru incepatori, intermediari și avansați. Pentru a obține cea mai bună experiență de învățare, cursuri de grup sunt limitate la un maxim de 6 persoane pe clasă, și fiecare clasă se întâlnește luni până vineri.

Lectii private sunt disponibile pentru studenții și profesionale noi sau avansate, care au un accent specific, fie pe anumite aspecte și de comunicare verbală sau scrisă, sau în lecții particulare vocabulare sunt perfecte pentru persoanele care au puțin timp pentru învățare limbi. Aceste clase sunt, de asemenea, în timpul săptămânii.... [-]

Brazilia Olinda
Înscriere Deschisă
Portuguese (Brazil)
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Olinda School Student review: Tom from London, UK

Olinda School Student review: Candyce from USA

Olinda School Student review: Brian from Oklahoma City, USA

Olinda School Student review: Anja from Germany

Olinda School