Citește Descrierea Oficială

STUDIU IN BRAZILIA SI PREZENTA DIPLOMA BRITANICA

Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) este un centru inovator de predare care oferă cursuri de discipline creative cu un standard de clasă mondială. EBAC are parteneriate cu Universitatea din Hertfordshire (Marea Britanie) și Consorțiul Școlii din Moscova, care cuprinde Școala superioară de artă și design britanică, Școala de arhitectură din Moscova MARCH, Școala de Film de la Moscova și Școala Scream of Computer Graphics. Școlile formează o comunitate de elevi și profesori care colaborează și schimbă informații și cunoștințe, creând o atmosferă unică de predare.

Școala oferă studenților posibilitatea de a studia în Brazilia într-un curs asemănător cu Marea Britanie, fiind singura instituție din America Latină care oferă diploma britanică de bacalaureat, eliberată de Universitatea din Hertfordshire, valabilă în Regatul Unit, Uniunea Europeană și Statele Unite.

EBAC este o instituție creativă și antreprenorială, cu cursuri de licență, de inițiere și de specializare în domeniile artei și designului, grafică audiovizuală și grafică pe calculator, cu un accent orientat spre dezvoltarea completă a studenților. Situat în vecinătatea Vila Madalena, inima industriei creative din São Paulo, școala are cea mai bună infrastructură și cele mai noi echipamente de pe piață, astfel încât studenții săi să învețe din cele mai inovatoare.

CURSURI OFERITE

Școala oferă educație în disciplinele creative atât în ​​cursuri de licență cât și în specializări, cu profesori care sunt profesioniști remarcabili în domeniile lor. Elevii care aleg să absolve - bacalaureat britanic, studiază de la 3 la 4 ani, în funcție de calificarea și experiența lor. Un alt mod de a studia la EBAC, de asemenea cu o calitate internațională, este alegerea unuia dintre cursurile de specializare, fie pentru profesioniștii care lucrează pe piață, fie pentru cei care doresc să-și schimbe cariera. În plus, există cursuri intensive, cursuri de inițiere și cursuri speciale pentru adolescenți.

EDUCAȚIA CALITĂȚII INTERNAȚIONALE

Ebac oferă un nou model de predare a disciplinelor de creație cu diplomă internațională, utilizarea celor mai bune tehnologii disponibile și care garantează elevului inserția sa pe piața muncii.

STRATEGIE

Asigurați o calitate internațională în predarea disciplinelor creative, cu profesori de renume pe piață și cu resurse tehnice de ultima generație, împuternicind studenții pentru cele mai bune oportunități de carieră.

MISIUNE

Oferirea de educație a disciplinelor creative cu o calitate internațională și stimularea creșterii economiei creative în Brazilia.

COOPERAREA CU UNIVERSITATEA DIN HERTFORDSHIRE

De la crearea sa, Scoala Britanică de Arte Creative a colaborat cu Universitatea din Hertfordshire (Marea Britanie). A fost înființată în 1952 și este acum una dintre cele mai importante instituții terțiar din Marea Britanie. Campusurile sunt situate într-o zonă funky, care este la 40 de minute de Londra.

Servicii și resurse

Utilizând cele mai noi echipamente disponibile, elevii EBAC își pot exprima ideile și pot lucra la intersecția dintre artă și tehnologie de vârf. Laboratoarele sunt folosite în clase, cursuri de masterat și seminarii, precum și folosite pentru muncă individuală.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)
  • Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

Escola Britânica de Artes Criativas

Fundația Art ... [+]

Despre Wiki

Fundația Art Cursul acționează ca un impuls pentru cariere de succes în industriile creative, asistarea studenților în direcția căii lor, dezvoltarea celor mai importante abilități necesare pentru a completa suprafața în timpul cursurilor de bacalaureat britanice specifice. În parteneriat cu Cultura Inglesa, EBAC oferă, de asemenea, cursuri de limbă engleză în cadrul pregătirii studenților.

Obiectivele programului

Cursul a fost construit în trei părți distincte pentru dezvoltarea studenților: cercetare, consolidare și design. Studenții se familiarizează cu toate aspectele legate de munca designerului contemporan, de a defini viitorul curs și de a-și construi portofoliul, care trebuie să fie admis la cursul bacalaureatului britanic. Finalizarea cu succes a Fundației Art... [-]

Brazilia Pinheiros
Contactează şcoala
Engleză,Portuguese (Brazil)
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Escola Britânica de Artes Criativas

O oportunitate unica de a aborda universul graficii computerizate si de a obtine cunostinte generale in diferitele sale segmente cum ar fi animatia, conceptul artistic, e ... [+]

Despre Wiki

O oportunitate unica de a aborda universul graficii computerizate si de a obtine cunostinte generale in diferitele sale segmente cum ar fi animatia, conceptul artistic, efecte speciale (VFX), jocurile si realitatea virtuala (VR). Învățarea se desfășoară în cursul dezvoltării unei serii de proiecte, adică, elevul va "învăța prin practică", într-un mod practic și interdisciplinar 100%. Programul a fost creat pentru elevul care este interesat de subiect, dar are o experiență puțin sau deloc și ar dori să devină un profesionist sau să schimbe cariera.

Cursul este structurat în trei module. În primul rând sunt elemente cheie cum ar fi: captarea imaginii, crearea de materie primă și noțiunile generale ale software-ului principal utilizat în industrie. În această etapă, profesiile din zone sunt contextualizate. În cel de-al doilea și al treilea modul studentul alege o anumită zonă pentru a se dezvolta în profunzime: animație, jocuri sau efecte vizuale. Cu materiale reale, în colaborare cu producătorii de piață, participă la toate etapele proiectelor până la prezentarea către clientul final.... [-]

Brazilia Pinheiros
Contactează şcoala
Portuguese (Brazil),Engleză
5 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Escola Britânica de Artes Criativas

Programul este destinat elevilor interesați să investească în formare de înaltă calitate și să dezvolte cunoștințe în domeniul designului grafic și al comunicării vizuale ... [+]

Despre WikiNOI TURCURI CU ÎNCEPUT ÎN AUGUST 2018.

Programul este destinat elevilor interesați să investească în formare de înaltă calitate și să dezvolte cunoștințe în domeniul designului grafic și al comunicării vizuale.

Obiectivul cursului este pregătirea profesioniștilor capabili să realizeze programarea vizuală a diferitelor genuri și formate, să dezvolte și să utilizeze elemente estetice ale procesului de comunicare vizuală, să creeze ilustrații, să aplice fonturi și să reproducă alte elemente ale identității vizuale, să gestioneze întregul proces de comunicare vizuală, și propunând soluții practice la problemele reale.

Rezultate așteptateÎnțelegerea cuprinzătoare a evoluțiilor istorice și contemporane majore în designul grafic, inclusiv a contextelor sociale, tehnice și profesionale.Cunoașterea de sine, capacitatea de a comunica cu publicul variat, dezvoltarea abilităților de lucru în echipă, discuții și negociere.Dezvoltați abilitățile personale și de afaceri pentru a răspunde provocărilor actuale și viitoare ale carierei.La finalizarea cursului, studentul va putea să lucreze ca designer grafic (și viitor director de artă) în studiouri de design, agenții de publicitate, consultanți de marketing, editori și designeri grafici. El va avea, de asemenea, suficiente cunoștințe pentru a-și asuma și deschide propria companie de design.Structura cursuluiMODULUL I: FUNDAMENTALE ALE LIMBII VIZUALEMijloace de exprimare și reprezentare vizualăGrafică pe calculatorIstoria culturii vizualeMODULUL II: DESIGNATORUL CA EDITORDesign digitalCrearea de imagini în medii diferiteEditorial Graphic DesignMODULUL III: CONSTRUCȚIILE DE CONSTATĂRIGrafică contemporanăIdentitatea vizualăStudii de coduri de comunicare vizualăMODULUL IV: PREGĂTIREA PIEȚEIantreprenoriatProducția graficăDesign personal... [-]
Brazilia Pinheiros
Contactează şcoala
Portuguese (Brazil),Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Escola Britânica de Artes Criativas

Programul de curs își propune să formeze editori adevărați, nu doar editori de software. Ideal pentru profesioniștii care lucrează deja în sectorul audiovizual și care tr ... [+]

Despre WikiNOI TURCURI CU ÎNCEPUT ÎN AUGUST 2018.

Programul de curs își propune să formeze editori adevărați, nu doar editori de software. Ideal pentru profesioniștii care lucrează deja în sectorul audiovizual și care trebuie să-și aprofundeze cunoștințele și abilitățile sau pentru studenții interesați de o pregătire de înaltă calitate și care termină o absolvire în domeniul corelata.

Studenții studiază intens principalele fundamentale ale cinematografiei, cum ar fi scenariul, dramaturgia, limbajul cinematografic, genurile, sunetul și postproducția, dezvoltarea sensibilității și sensului critic prin formarea repertoriului și analiza filmului. În partea practică, studenții lucrează cu materiale video brute, puse la dispoziție de producătorii partenere, ceea ce le oferă o experiență mai aprofundată a vieții cotidiene a editorilor, precum și crearea unui portofoliu de lucrări reale. Drept urmare, cursul formează profesioniști narațioși, capabili să contribuie creativ la regizorul insulei de editare, consolidând profesia editorului ca un adevărat povestitor.... [-]

Brazilia Pinheiros
Contactează şcoala
Portuguese (Brazil),Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză