Miami Ad School - Rio de Janeiro

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Miami Ad School / ESPM este o școală de creație egală cu elevii sai: diferite.

Diferite, deoarece suntem o școală de idei.

În 2002, printr-un parteneriat cu ESPM, Ad Școala Miami a sosit în Brazilia. La acea vreme unele tehnologii trecut, altele au sosit. Doar un singur lucru nu a trecut: ideile bune.

Acum, mai mult ca niciodată, de care au nevoie să fie în toate mijloacele. Un print poate transforma post. Un mesaj poate transforma de film. Un film poate transforma tweet. Și toate acestea se poate transforma clasă.

In Miami Ad School / clase ESPM sunt după cum urmează: toate integrate cu tip din viața reală.

Crearea zonei au cursuri de copywriting, Art Direction si design grafic, toate cu durata de 2 ani. Cursul de comunicare de planificare Bootcamp - primul de acest gen din Statele Unite și Brazilia - un sfert de greu. De asemenea, avem două mai multe: agenții de servicii Bootcamp și rețelele sociale Bootcamp și implicarea cu consumatorul. Profesioniștii care doresc să înțeleagă mai mult de un subiect, Pro Miami / ESPM Miami ofera cursuri, cursuri scurte în domeniile de creație, design, mass-media, servicii pentru clienți și de planificare.

Miami Ad School / ESPM este o școală fără profesori.

Avem piață profesionale: cel mai bun, apropo. Gândire mintea care predau în practică procesul creativ de cele mai importante agenții. După ce a trecut pe aici, studentul frunze gata, și cel mai bun: respectat. Preda aici profesionisti unei agenții ca: F / Nazca, AlmapBBDO, Ogilvy, DM9DDB, Neogama / BBH, A10, Oz design, Santa Clara, Talent, Publicis, Africa și altele.

Copywriteri, art directori si designeri vin să predea. Copywriteri, art directori si designeri ieși gata să lucreze.

Miami Ad School / ESPM este un loc pentru curioși, pentru nemulțumiți, pentru neobositul. Pentru cei care doresc mai mult.

Bine ai venit inadaptati lumea are nevoie de ideile tale.

Ciudat engleză? Nu ar trebui. Miami Ad School / ESPM este o școală cuprinzătoare în care elevii lor poate rula lumea și să învețe din cele mai bune agenții în locuri precum New York, Londra, Hamburg și multe altele. Și contrar a ceea ce mulți cred, pentru a avea o idee buna nu este nevoie de a învăța, trebuie să se dezvețe.

Suntem prima scoala din lume, în care metoda principală este de a dezvăța.

În timp ce alții învață urma regulile, îi învățăm să încalce regulile. În timp ce alții învață să caute un unghi, am învățat să se uite afară pentru toată lumea.

Nu există nici o formulă, sunt formule averse. Și așa sunt creația școlii cea mai de preț. Deja a câștigat CLIO, Cannes, One Show, D & AD, arme Young, printre altele.

Miami Ad School / ESPM este o scoala de creație care oferă sânge pentru cei care au sânge în ochii lor. Aici este locul potrivit pentru a fi agitat, nemulțumit, curios.

Numai atunci poate evolua și de a fi idei la fel de bun: unice.

A Miami Ad School / ESPM Acesta oferă cursuri în Sao Paulo și Rio! Dar nimic nu vă împiedică să studieze în orice colț al lumii în care școala are filiale și parteneriate. Dacă doriți să studieze într-o ramură Miami / ESPM în Europa găsi școlile din Madrid, Hamburg și Berlin. În Statele Unite se poate studia în orașele din Miami, Minneapolis, New York și San Francisco. Posibilitatea de a întâlni noi culturi și oameni și perfecționa abilitățile creative este chiar aici! Elevi din Brazilia și de pretutindeni a călători în lume studiază și lucrează în agențiile cele mai cunoscute și cele mai premiate din lume.

A Miami Ad School / ESPM ofera programul trimestrul departe, puteți alege destinația și va demara capul pe drum! Cu acest program, elevii au posibilitatea de a studia în agențiile partenere (din trimestrul sasea desigur) sau de a face un schimb de stagiu (fata de trimestrul al 7-lea).

Locații

Rio de Janeiro

R. da Alfândega, 115

Address
MIAMI AD SCHOOL|ESPM - Rio de Janeiro
Rua da Alfândega, 115

20070-006 Rio de Janeiro, Statul Rio de Janeiro, Brazilia
Număr de telefon
+55 21 2216-2119