Citește Descrierea Oficială

Miami Ad School / ESPM este o școală de creație egală cu elevii sai: diferite.

Diferite, deoarece suntem o școală de idei.

În 2002, printr-un parteneriat cu ESPM, Ad Școala Miami a sosit în Brazilia. La acea vreme unele tehnologii trecut, altele au sosit. Doar un singur lucru nu a trecut: ideile bune.

Acum, mai mult ca niciodată, de care au nevoie să fie în toate mijloacele. Un print poate transforma post. Un mesaj poate transforma de film. Un film poate transforma tweet. Și toate acestea se poate transforma clasă.

In Miami Ad School / clase ESPM sunt după cum urmează: toate integrate cu tip din viața reală.

Crearea zonei au cursuri de copywriting, Art Direction si design grafic, toate cu durata de 2 ani. Cursul de comunicare de planificare Bootcamp - primul de acest gen din Statele Unite și Brazilia - un sfert de greu. De asemenea, avem două mai multe: agenții de servicii Bootcamp și rețelele sociale Bootcamp și implicarea cu consumatorul. Profesioniștii care doresc să înțeleagă mai mult de un subiect, Pro Miami / ESPM Miami ofera cursuri, cursuri scurte în domeniile de creație, design, mass-media, servicii pentru clienți și de planificare.

Miami Ad School / ESPM este o școală fără profesori.

Avem piață profesionale: cel mai bun, apropo. Gândire mintea care predau în practică procesul creativ de cele mai importante agenții. După ce a trecut pe aici, studentul frunze gata, și cel mai bun: respectat. Preda aici profesionisti unei agenții ca: F / Nazca, AlmapBBDO, Ogilvy, DM9DDB, Neogama / BBH, A10, Oz design, Santa Clara, Talent, Publicis, Africa și altele.

Copywriteri, art directori si designeri vin să predea. Copywriteri, art directori si designeri ieși gata să lucreze.

Miami Ad School / ESPM este un loc pentru curioși, pentru nemulțumiți, pentru neobositul. Pentru cei care doresc mai mult.

Bine ai venit inadaptati lumea are nevoie de ideile tale.

Ciudat engleză? Nu ar trebui. Miami Ad School / ESPM este o școală cuprinzătoare în care elevii lor poate rula lumea și să învețe din cele mai bune agenții în locuri precum New York, Londra, Hamburg și multe altele. Și contrar a ceea ce mulți cred, pentru a avea o idee buna nu este nevoie de a învăța, trebuie să se dezvețe.

Suntem prima scoala din lume, în care metoda principală este de a dezvăța.

În timp ce alții învață urma regulile, îi învățăm să încalce regulile. În timp ce alții învață să caute un unghi, am învățat să se uite afară pentru toată lumea.

Nu există nici o formulă, sunt formule averse. Și așa sunt creația școlii cea mai de preț. Deja a câștigat CLIO, Cannes, One Show, D & AD, arme Young, printre altele.

Miami Ad School / ESPM este o scoala de creație care oferă sânge pentru cei care au sânge în ochii lor. Aici este locul potrivit pentru a fi agitat, nemulțumit, curios.

Numai atunci poate evolua și de a fi idei la fel de bun: unice.

A Miami Ad School / ESPM Acesta oferă cursuri în Sao Paulo și Rio! Dar nimic nu vă împiedică să studieze în orice colț al lumii în care școala are filiale și parteneriate. Dacă doriți să studieze într-o ramură Miami / ESPM în Europa găsi școlile din Madrid, Hamburg și Berlin. În Statele Unite se poate studia în orașele din Miami, Minneapolis, New York și San Francisco. Posibilitatea de a întâlni noi culturi și oameni și perfecționa abilitățile creative este chiar aici! Elevi din Brazilia și de pretutindeni a călători în lume studiază și lucrează în agențiile cele mai cunoscute și cele mai premiate din lume.

A Miami Ad School / ESPM ofera programul trimestrul departe, puteți alege destinația și va demara capul pe drum! Cu acest program, elevii au posibilitatea de a studia în agențiile partenere (din trimestrul sasea desigur) sau de a face un schimb de stagiu (fata de trimestrul al 7-lea).

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Cursuri

Miami Ad School - Rio de Janeiro

Na Miami Ad School/ESPM, o aluno aprende a ter um olhar de designer gráfico, e o mais importante: aprende que não existe nada sem uma boa ideia. Para isso, montamos um cu ... [+]

Design Gráfico

Sabe o que o Rio de Janeiro tem a ver com o Design Gráfico? Tudo.

Da calçada de Copacabana às curvas do Pão de Açúcar, das cores da Rocinha, até a beleza colossal do Cristo. Tudo é design.

Na Miami Ad School/ESPM, o aluno aprende a ter um olhar de designer gráfico, e o mais importante: aprende que não existe nada sem uma boa ideia. Para isso, montamos um currículo que reúne os fundamentos do design gráfico com novas disciplinas (user experience, motion e digital) e o pensamento criativo.

Assim, você vai poder trabalhar em lugares onde suas boas ideias são bem-vindas: escritórios de design, agências de publicidade, produtoras.

Afinal, o design gráfico é isto: a união da inspiração certa com uma grande ideia. E cá, pra nós, a inspiração o Rio de Janeiro te dá, as boas ideias a Miami Ad School/ESPM te ensina.... [-]

Brazilia Rio de Janeiro
Contactează şcoala
Portuguese (Brazil)
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Miami Ad School - Rio de Janeiro

Na Miami Ad School/ESPM um diretor de arte é feito do jeito que o mercado pede: completo. A Miami Ad School/ESPM é uma escola de excelência global. Aqui você vai aprende ... [+]

Direção de Arte

Mais do que deixar bonito, é preciso pensar criativamente.

Na Miami Ad School/ESPM um diretor de arte é feito do jeito que o mercado pede: completo.

Fazer o layout não é mais suficiente. Um diretor de arte precisa saber criar, conceituar e até escrever.

Como se isso já não bastasse, você pode aprender numa das cidades mais bonitas do Brasil: o Rio de Janeiro. Os olhos do mundo estão voltados para cá.

Que tal voltar seus olhos para o mundo? A Miami Ad School/ESPM é uma escola de excelência global. Aqui você vai aprender a fazer, refazer e fazer de novo. Depois disso, você vai poder levar sua carreira pra onde você quiser. Dizem que para brilhar é preciso estar no lugar certo, na hora certa. Então se você ainda não acordou, aqui vai uma dica: A hora é agora. O lugar é o Rio de Janeiro.... [-]

Brazilia Rio de Janeiro
Contactează şcoala
Portuguese (Brazil)
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Miami Ad School - Rio de Janeiro

No curso de Redação Publicitária além de criar, você vai aprender a escrever. Ou seja, na Miami Ad School/ESPM Rio você vai escrever e, acima de tudo, aprender. Só aqui v ... [+]

Redação Publicitária

Inspire-se.

No curso de Redação Publicitária além de criar, você vai aprender a escrever.

Aprender que escrever é um exercício de carpintaria. Aqui é preciso talhar cada detalhe, até conseguir algo brilhante.

Aprender que escrever é um exercício de desapego. Aqui é preciso saber jogar fora, até conseguir algo único.

Aprender que escrever é um exercício de repetição. Aqui é preciso fazer sempre mais, até chegar no resultado final.

Ou seja, na Miami Ad School/ESPM Rio você vai escrever e, acima de tudo, aprender. Só aqui você encontra desafio, vida real e muita refação.

É o desafio de pensar criativamente traduzido em palavras.... [-]

Brazilia Rio de Janeiro
Contactează şcoala
Portuguese (Brazil)
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Hair

Piano

Sloth