Citește Descrierea Oficială

Instruirea cetățenilor întreprinzător, management competent și angajat la dezvoltarea durabilă a societății.

Gata să întreprindă obține

Inspirat de modelul austriac și adaptat la realitatea brazilian, Școala de Management Training - EFG prioritizează excelență și calitatea educației, pregătirea studenților pentru activități antreprenoriale în piață.

În plus față de învățământul secundar de bază, metodologia oferă o pregătire solidă axat pe managementul afacerilor.

EFG BH este singura scoala de Belo Horizonte, folosind o metodologie care combină disciplinele de bază de liceu la formare tehnică în administrare.

De-a lungul celor 20 de ani, școala a instruit mai mult de opt mii de antreprenori tineri, iar 71,9% sunt deja pe piața forței de muncă și 53,8% în poziții de conducere în companiile pentru care lucrează.

Școlii, care a început cu o unitate în Belo Horizonte, este prezent in alte 14 orase miniere și contează acum cu o nouă fabrică în São Luis, Maranhão.

Este în practică ceea ce ai învățat

În plus față de cursuri oferite în Școala de Management, studentul are posibilitatea de a experimenta viața de zi cu zi a organizațiilor prin dezvoltarea de proiecte care fac parte din programul de curs: Practica Firm Project și planul de afaceri.

Colegiul High School

În plus față de subiectele de liceu, la Scoala de Formare Management ofera studentului posibilitatea de a cunoaște principalele domenii ale managementului la nivel operațional, managerial și strategic, pregătirea mai departe pe piața muncii.

Desigur tehnică în administrarea

Cursul tehnic în Business Administration, cu accent în Business Management este destinat persoanelor care doresc să dezvolte antreprenoriale și profesioniștii care doresc îmbunătățirea constantă și calificarea de a acționa competent în diverse sectoare de activitate.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

Cursuri

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG

Este o școală de învățământ tehnic în management mediu +, cu accent pe spiritul antreprenorial și de management, care pregătește studenții să întreprindă viitorul lor. ... [+]

Este o școală de învățământ tehnic în management mediu +, cu accent pe spiritul antreprenorial și de management, care pregătește studenții să întreprindă viitorul lor. Procesul de selecție este anuală cu admiterea pentru studenții care intră în primul an de liceu.

PROIECTE STRUCTURALE

Proiectul Mentoring (1 an): Acesta oferă primul contact cu lumea afacerilor, care să permită studentului de a asimila conceptele de bază de management și antreprenoriat. Această experiență este posibil prin întâlniri cu antreprenori, vizite tehnice și activități interdisciplinare.

Companie simulat (anul 2): Instrument tehnologie educație, cunoscut pe plan international ca practică Firmele sau Virtual Enterprise, care vă permite să se asocieze teoriile de management pentru a practica activități comerciale pe o piata virtuala simulat, legat de o rețea de 7.500 de simulate Companii prezente pe cinci continente. ... [-]

Brazilia Belo Horizonte
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Processo Seletivo 2016