Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Instruirea cetățenilor întreprinzător, management competent și angajat la dezvoltarea durabilă a societății.

Gata să întreprindă obține

Inspirat de modelul austriac și adaptat la realitatea brazilian, Școala de Management Training - EFG prioritizează excelență și calitatea educației, pregătirea studenților pentru activități antreprenoriale în piață.

În plus față de învățământul secundar de bază, metodologia oferă o pregătire solidă axat pe managementul afacerilor.

EFG BH este singura scoala de Belo Horizonte, folosind o metodologie care combină disciplinele de bază de liceu la formare tehnică în administrare.

De-a lungul celor 20 de ani, școala a instruit mai mult de opt mii de antreprenori tineri, iar 71,9% sunt deja pe piața forței de muncă și 53,8% în poziții de conducere în companiile pentru care lucrează.

Școlii, care a început cu o unitate în Belo Horizonte, este prezent in alte 14 orase miniere și contează acum cu o nouă fabrică în São Luis, Maranhão.

Este în practică ceea ce ai învățat

În plus față de cursuri oferite în Școala de Management, studentul are posibilitatea de a experimenta viața de zi cu zi a organizațiilor prin dezvoltarea de proiecte care fac parte din programul de curs: Practica Firm Project și planul de afaceri.

Colegiul High School

În plus față de subiectele de liceu, la Scoala de Formare Management ofera studentului posibilitatea de a cunoaște principalele domenii ale managementului la nivel operațional, managerial și strategic, pregătirea mai departe pe piața muncii.

Desigur tehnică în administrarea

Cursul tehnic în Business Administration, cu accent în Business Management este destinat persoanelor care doresc să dezvolte antreprenoriale și profesioniștii care doresc îmbunătățirea constantă și calificarea de a acționa competent în diverse sectoare de activitate.

Locații

Belo Horizonte

Address
Av. Barão Homem de Melo, 329 - Nova Granada

30460-090 Belo Horizonte, Statul Minas Gerais, Brazilia