Școli de Afaceri în Benin

Cei Mai Buni Școli & Universități în Benin 2019

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din Benin. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Benin. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din Benin și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în Benin și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Benin direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Benin

African School of Economics

Certificat Benin Cotonou Statele Unite ale Americii Princeton

The African School of Economics is headquartered in Abomey-Calavi, (Cotonou, Benin). We currently offer four graduate programs at the Masters level: Master in Mathematics, Economics and Statistics (MMES), Master in Business Administration (MBA), Master in Development Studies (MDS) and Master in Public Administration (MPA). We also have an executive education program and a Ph.D. program in Economics.