Citește Descrierea Oficială

Oameni sus cu este o organizație de educație la nivel mondial, care își propune să aducă lumea împreună prin intermediul serviciului și muzică. Combinație unică de călătorie internaționale, de învățare de serviciu, dezvoltarea leadership-ului și a artelor spectacolului oferă studenților o experiență de neegalat și o cale de a face o diferență în lume, o comunitate la un moment dat.

Din 1965, Oameni sus cu a oferit tinerilor din întreaga lume o experiență unică de educație internațională de neegalat de către orice alt program. Mai mult de 22.000 de tineri lideri din 131 de țări au călătorit în străinătate cu pasul cu ceilalți și sunt acum parte a rețelei noastre de absolventi la nivel mondial.

Constituită ca 501 (c) (3) nu pentru profit, muzica și artele au fost întotdeauna o parte integrantă a experienței noastre de student. Pe măsură ce lumea sa schimbat, are asa prea programul nostru. O dată cu impact în principal comunităților prin producțiile noastre muzicale, curent Up cu programul Oamenii se adresează, de asemenea, necesitatea foarte reale pentru tineri din întreaga lume pentru a deveni cetățeni globali, să dezvolte o apreciere a diversității și a culturilor, precum și de a învăța valoarea voluntariatului ca o modalitate de a face un impact pozitiv asupra lumii.

Astăzi, distinct programul nostru de unul sau doi semestru ia participanți la aproape 20 de comunități pe cel puțin două continente diferite. În fiecare comunitate, elevii vor petrece 4 - 7 zile de viață cu familiile gazdă, voluntariat cu organizații non-profit sau civice locale, participarea la ateliere de lucru educaționale, de învățare despre regiune și care desfășoară o 2 ore spectacol de scena profesionist pentru membrii comunității .

În fiecare comunitate vom vizita, lucrăm îndeaproape cu sponsorii noștri și beneficiarii selectați pentru a face un impact pozitiv de durată prin sute de ore de voluntariat efectuate de către studenții noștri. șederea noastră este scurtă, dar impactul nostru este de lungă durată. Noi muncim din greu pentru a sensibiliza pentru organizațiile non-profit și civice locale și de a inspira membrii comunității să se implice în comunitățile lor și să "găsească vocea lor", pentru a face un impact pozitiv, la nivel local și la nivel global.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

Up With People

Căutați un program de Gap an? Doriți să-și petreacă 6 sau 12 luni care călătoresc în lume? Up cu People a fost oferind una dintre cele mai unice experiențe Gap Year pentr ... [+]

Căutați un program de Gap an? Doriți să-și petreacă 6 sau 12 luni care călătoresc în lume? Up cu People a fost oferind una dintre cele mai unice experiențe Gap Year pentru tinerii din întreaga lume pentru mai mult de cinci decenii. Diversitatea experiențelor disponibile cu Up cu People este perfect pentru persoana care doreste sa maximizeze lor de oportunitate Gap Anul!

Un Gap an este adesea definită ca o perioadă de timp în care elevii să ia o pauză de la educație formală de a face ceva care oferă o creștere personală prin călătorii, serviciu și / sau stagii de comunitate.

"Nu as fi persoana care sunt astăzi fără Gap Anul meu petrecut cu Up cu persoane între liceu și facultate. Sunt atât de recunoscător că întreaga mea an, la varsta de 18 ani a fost petrecut călătorind în lume ". - UWP Alumna Juli din Minnesota, Statele Unite ale Americii Pentru mulți, un Gap an este luată între liceu / gimnaziu și universitate. Altii aleg sa ia Gap Anul lor în timpul universitar sau chiar după finalizarea gradul lor și înainte de a începe o carieră. Up cu studenții Oamenii sunt de varsta 17 - 29 Tot așa putem oferi această oportunitate oricând se potrivește planurilor personale și educaționale!... [-]

Belgia Bruxelles Statele Unite ale Americii Denver
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 semestru
Campus
Citiți mai multe în limba engleză