Read the Official Description

Bună, sunt Jennifer

Un antreprenor, majoretă, networker și foodie dedicat să ajute tinerii să devină persoana pe care o doresc cu adevărat să fie. Mi-am fondat compania, Go For it Brussels , pentru a crea oportunități pentru studenții universitari și absolvenți de a avansa în mod profesionist, în timp ce se bucură de o experiență o dată pe viață.

La Go For it Brussels , lucrăm împreună într-o echipă mică, dar diversă, care împreună au aproape treizeci de ani de experiență în lucrul cu studenții. Noi credem că călătoriile, trăirea unor noi culturi, întâlnirile cu noi oameni sunt experiențe cheie care pot modela cine sunteți ca persoană și înmulțiți instantaneu opțiunile.

Pentru mine, cele șase luni petrecute în străinătate în Franța au fost unele dintre cele mai bune momente ale vieții mele. Am muncit atât de mult și nu m-am culcat destul de mult - și mi-am întors toate hainele verzi, pentru că nu am separat spălatul. Mama mea nu era mulțumită! Dar prietenii pe care i-am făcut, abilitățile pe care le-am învățat și încrederea pe care am câștigat-o ca urmare a faptului că trebuie să îmi dau seama de multe lucruri diferite sunt ceea ce rămâne cu mine chiar acum, ani mai târziu, când tehnica de separare a spălării este (practic) . De asemenea, credem în calitate și în furnizarea de valoare pe care nu o puteți obține în altă parte. De aceea am pus accentul pe progresul profesional în programele noastre.

Vrem ca fiecărui elev să li se garanteze o experiență aprofundată dacă se angajează într-un semestru întreg în străinătate sau călătoresc timp de o săptămână, așa că am construit în toate programele noastre un constructor de portofolii: un element clar de valoare pentru a arăta un viitor angajator.

Asta pentru ca in era liberelor wifi si a aplicatiilor de calatorie credem ca inca mai sunt multe de castigat decat de o distractie.

Din ce suntem

Echipa noastră a găzduit sute de studenți în ultimii cincisprezece ani și a antrenat și mentorat peste 130 de ani pentru a le ajuta să devină super-eroi pe care trebuie să fie. Iată tipurile de beneficii pe care le prezintă din experiența lor:

  • Am avut o experiență de neuitat, o voi face din nou
  • Când am aplicat pentru școală absolventă / un loc de muncă / un stagiu, experiența mea în stagiu într-adevăr a ajutat la încheierea tranzacției
  • Am învățat multe despre mine, și am dobândit o perspectivă asupra posibilelor mele căi de carieră
  • Am învățat abilități practice de viață, și despre mine.


Nu există planuri mici

Avem o experiență dovedită de a oferi cele mai bune stagii și de a găzdui cei mai buni studenți. Noi îi învățăm pe studenții noștri cum să devină cei mai buni și pot negocia poziții importante pentru ei la birourile gazdă. Win-win! Oferim cursanți de mentorat și autocare pentru a crea o viziune pentru cariera lor.


Înţelegere

Am reușit, uneori e greu să fii departe de familie și de prieteni pentru o lungă perioadă de timp, iar între a lucra și a studia viața poate deveni dură. Am fost acolo și am dezvoltat sensibilitatea și compasiunea de a ține mâna studenților în ora lor de nevoie și de ai ajuta să treacă prin dificultăți


Cunoștințe locale

Suntem cu sediul solid în Europa, unde lucrăm și colaborăm de ani de zile. Putem organiza stagii de practică și vizite la fața locului, deoarece avem contactele necesare pentru a face acest lucru bine. Cu noi, schimbul cultural începe imediat ce începem conversația și vei fi încurajat să reflectezi asupra ta și a culturii tale și să câștigi cunoștințe neprețuite în comunicarea interculturală la fiecare pas.

De ce Bruxelles

Instituțiile UE

Bruxellesul este inima procesului de elaborare a politicilor UE și găzduiește cele trei organisme principale ale politicii UE

Afaceri guvernamentale

Cu sute de grupuri, companii și asociații active în advocacy și afacerile europene, Bruxelles-ul este adăpostul mai multor lobbyiști decât Washington DC.

Afaceri internationale

Întreprinderile mari și mici se adună în jurul sediului UE

Călătorie convenabilă

Zeci de zboruri ieftine pe zi pentru a merge peste tot în Europa, precum și trenuri, autobuze, orice opțiune de călătorie pe care ați putea dori.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Go For it Brussels

25 de ore pe săptămână care lucrează în domeniul dvs. de carieră ales la Bruxelles, Belgia. O stea în CV-ul dvs., care vă va câștiga puncte pentru școala postuniversitară ... [+]

Studiu în străinătate - Intern - Distrează-te - Explorează lumea și descoperă-te

Închipuiți în secret că sunteți destinat unor lucruri mai mari, dar nu vă puteți da seama de următorul pas? Te-ai născut să zbori, dar chiar vrei să ai picioarele pe pământ?

Nu te teme. Excitarea și planificarea sunt ambele posibile - în același timp. Aventura poate fi combinată cu siguranță - și ar trebui!

Alăturați-vă pentru a descoperi cum puteți străluci și crește.

Un stagiu de care nu vrei să pleci acasă

25 de ore pe săptămână care lucrează în domeniul dvs. de carieră ales la Bruxelles, Belgia. O stea în CV-ul dvs., care vă va câștiga puncte pentru școala postuniversitară, vă va face să vă stați afară în aplicațiile viitoare de locuri de muncă, să vă oferiți acea margine sofisticată pe care ați dorit-o în rețea.... [-]

Belgia Brussels
January 2020
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri de vară

Go For it Brussels

De ce să nu folosiți vara pentru a vă dezvolta CV-ul și pentru a obține o experiență reală în domeniul în care vă interesează? Bruxelles-ul este cosmopolitul vas de topir ... [+]

Un stagiu de care nu vrei să pleci acasă

Imersiv, stagiu de zi cu normă întreagă într-o zonă la alegere. Start flexibil și durată: recomandăm o ședere minimă de 8 săptămâni.

Antrenează-ți superputerile

Oferiți CV-ului dvs. o experiență de lucru în capitala multiculturală a Europei. Indiferent dacă vă simțiți concentrat pe o anumită zonă sau nu sunteți sigur de unde să începeți, vă putem ajuta.

Planul individual de succes: acordăm timp pentru a vă cunoaște și vă ajutăm să vă construiți planul pentru o carieră de succes.Plasarea stagiilor: vă vom aplica, fără a fi nevoie să vă faceți griji în legătură cu procesul de aplicare.Coaching: în grupă sau într-o sesiune, veți învăța cum să vă conectați la conexiunile profesionale. Veți obține sfaturi valoroase pentru a vă negocia sarcinile, timpul și relațiile dvs. la birou.Portofoliu: luați acasă un set complet de instrumente pentru următoarea aplicație. Nu te mai simți pierdut din nou!... [-]
Belgia Brussels
September 2019
La zi
6 - 10 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Go For It Brussels helped me change my life and redirect my career

Financial Policy internship