Colegii în Belarus

Cei Mai Buni Școli & Universități în Belarus 2019

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din Belarus. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Belarus. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din Belarus și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în Belarus și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Belarus direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

5 Rezultate din Belarus

EMAS Eurasian Management & Administration School

Rusia Moscow Nizhny Novgorod Russia Online Ucraina Kyiv Belarus Minsk Kazahstan Almaty September 2019 + 5 mai mult

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries.


Belarusian State University

Belarus Minsk September 2019

The Belarusian State University is a leading scientific, educational, innovation and cultural centre of the Republic of Belarus. Belarusian State University (BSU) Minsk, Belarus, was founded on October 30, 1921.
IPM Business school

Cursuri Diploma Belarus Minsk September 2019

IPM Business School is a meeting point for the best real world experience and local practices.