inlingua Salzburg

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la inlingua Salzburg

Învață să vorbești germană într-unul din cele mai frumoase orașe din lume, la una din cele mai mari și mai experimentate organizații școlare de limbi străine din întreaga lume. Descoperiți frumusețea orașului Salzburg, atmosfera stimulantă din punct de vedere cultural și farmecul ruralului înconjurător și, în același timp, profitați de ocazia de a învăța o limbă străină sau de a vă îmbunătăți cunoștințele despre unul deja știut într-o atmosferă stimulantă din punct de vedere cultural.

inlingua

Salzburg - Varietate & Flair

Situat în inima Europei și ușor accesibil prin toate mijloacele de transport, Salzburg oferă o diversitate egală de foarte puține alte orașe din lume.

Cunoscută în întreaga lume ca centru de artă și cultură, orașul natal al lui Wolfgang Amadeus Mozart are mult mai multe de oferit decât festivalurile sale în timpul verii și al Paștelui, producții de teatru și expoziții muzeale.

Indiferent dacă sunteți un cunoscător de artă sau un gourmet, iubitor de muzică sau un călător de vacanță care caută relaxare, un visător sau o bufniță de noapte, vă veți bucura pur și simplu de Salzburg și de varietatea pe care o oferă vizitatorilor săi.

Mergeți la o plimbare liniștită pe străzile și aleile înguste din acest oraș baroc. Nenumărate magazine vă invită să faceți niște cumpărături, iar de pe terasele cafenelelor de renume mondial puteți să vă bucurați de vederea frumoasă a arhitecturii în centrul istoric al orașului, bine păstrat, și să faceți o pauză de la vizitarea obiectivelor turistice cu o bucată delicioasă de prăjitură.

Un oraș și împrejurimile sale

De ce să nu vizitați cetatea din Salzburg, cea mai mare, complet conservată cetate din Europa Centrală, sau Palatul Hellbrunn cu fațetele sale celebre? Sau poate grădinile romantice Mirabell cu priveliștea lor minunată sau locul de naștere al lui Mozart în Getreidegasse ...? Salzburg are de asemenea multe de oferit iubitorilor de natură sau celor care caută șansa de relaxare și de sport.

Chiar dincolo de porțile orașului, unul dintre cele mai frumoase peisaje naturale din Europa Centrală se desfășoară chiar în fața ochilor tăi. Alpii sunt la numai câțiva kilometri distanță de Salzburg; Acolo aveți condiții ideale pentru drumeții și schi. Numeroasele lacuri (multe dintre ele având o calitate a apei potabile), precum Wolfgangsee și Fuschlsee, sunt locuri excelente pentru a se răcori în timpul verii.

Un paradis sportiv

Sporturile sunt foarte importante în Salzburg. Indiferent dacă golf, călărie, tenis, parapantă, înot, navigație sau windsurfing, alpinism, schi, snowboarding sau ciclism montan - Salzburg și zona înconjurătoare oferă ceva pentru toată lumea.

Cazare

Homestay cu o familie gazdă locală

Consolidați-vă învățarea și bucurați-vă de cultura austriacă și de viața de familie. La inlingua Salzburg, familiile voastre familiale vă vor trata ca membru cu drepturi depline al gospodăriei.

Veți mânca împreună și veți împărtăși zone comune de locuit. Alternativ, Salzburg oferă o gamă largă de hoteluri și pensiuni de diferite standarde. Suntem bucuroși să vă ajutăm în alegerea și rezervarea cazării. Preferințele pentru cazare și a

Serviciul de transfer

De la / la gară sau aeroport Salzburg sau München ar trebui să fie făcut în avans.

limba germana

Servicii suplimentare

Inlingua are plăcerea de a oferi gratuit accesul la internet tuturor studenților săi. Tot ce trebuie să aduceți este laptopul, tableta, i-pad-ul sau smartphone-ul.

Locații

Salzburg

inlingua

Address
International School of Languages
Sigmund-Haffner-Gasse 8


5020 Salzburg, Salzburg, Austria
Număr de telefon
+43 662 871101