Tourism Schools Salzburg

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Turism Școli Salzburg sunt printre cele mai importante institute de ospitalitate în Austria și Europa, elevii se pregătesc pentru o carieră interesante și de succes în industria ospitalității și turismului. Fondată în 1946 și care este deținută de către Camera Economică Salzburg, Turism școli Salzburg au educat mai mult de 15.000 de studenți din peste 150 de țări. Absolvenții noștri dețin poziții de nivel înalt în turism și ospitalitate întreprinderile, agențiile guvernamentale și consiliile de turism din întreaga lume.

La patru locații diferite programe sunt oferite pentru a pregăti studenții perfect pentru o carieră profesională în turism. Ele oferă o experiență educațională unică combină în profunzime formare în management, cu hands-on practică. O atenție specială este acordată dezvoltării unui nivel profesional de competență în comunicare, precum și competențe lingvistice. Germană, engleză, franceză, italiană și spaniolă sunt toate oferite la Turism Școli Salzburg. Aptitudinile sociale sunt ascuțite prin educație clasă, precum și sarcini practice.

Cu Colegiul de Management al Ospitalitatii este oferit un program complet de diplomă în limba engleză pentru studenții internaționali.

Caracter internațional suplimentar este oferit de Institutul de Turism și Hotel Management, care este, de asemenea parte din Turism școli Salzburg. Elevii de la peste tot în lume se poate dobândi cunoștințe profesionale în cadrul unui curs de diplomă 8 luni în Hospitality Management Turistic și sau aduce un fler intercultural interesant la școală.

Învață de la cei mai buni - oferim Un standard academic ridicat Combinația perfectă de teorie și practică Prelegeri de lideri in domeniul lor O rețea la nivel mondial Oportunități de carieră internaționale De stat-of-the-art facilități Tehnici moderne de predare Centru carieră

Trăi și studia în Salzburg Pentru mai mult de 100 de ani, Salzburg, orașul lui Mozart și "Sound of Music", nu a fost doar epicentrul turismului și ospitalității industriei din Austria, dar cu adevărat un hotspot pentru turismul internațional. Ce loc mai bun pentru a afla despre ospitalitate decât într-o regiune în care există 24 de milioane de hotel de cazări în fiecare an? Orașul Salzburg se oferă o mare varietate de culturi și împrejurimile sale sunt perfecte pentru a vă bucura timpului liber de către lacuri sau în munți - totul locul ideal pentru a studia turism și ospitalitate.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Diploma in Hospitality Management

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Austria Salzburg

Programul de doi ani este foarte industrie concentrată, combinând subiecți de conducere cu instruirea practică. La subiecții manageriale, cum ar fi gestionarea turismului, administrarea afacerilor și marketing, elev obține cunoștințele și aptitudinile pentru a conduce cu succes organizațiile de ospitalitate în viitor. Prin hands-on de formare practică, pe care le obțin o experiență neprețuită în arta culinară și de gestionare a restaurant (prepararea hranei, service, bar si nutritie). [+]

Programul de doi ani oferit în limba engleză sau germană este foarte concentrat industrie, care combină subiecte de conducere cu pregătire practică. La subiecții manageriale, cum ar fi gestionarea turismului, administrarea afacerilor și marketing, elev obține cunoștințele și aptitudinile pentru a conduce cu succes organizațiile de ospitalitate în viitor. Prin hands-on de formare practică, pe care le obțin o experiență neprețuită în arta culinară și de gestionare a restaurant (prepararea hranei, service, bar si nutritie).

Un stagiu obligatoriu de 12 săptămâni între al doilea și al treilea semestru continuare îmbunătățește abilitățile practice și oferă o experiență vitală industrie.... [-]


Diplomă în ospitalitate și de gestionare a turismului la lea

Campus Cu normă întreagă 8 luni October 2018 Austria Salzburg

Diploma oferit la ITH echipează absolvenți cu o înțelegere în profunzime a aspectelor operaționale și manageriale ale acestei industrii printr-un amestec bun de hands-on de formare și teoria academică. Elevii vor pleca cu abilități antreprenoriale, o cunoaștere solidă a practicilor de management și o înțelegere a problemelor de turism durabil [+]

Institutul de Turism și Hotel Management (ITH) este brațul internațională a turismului școli Salzburg. Acesta a fost deschis în 1965 și a educat până acum peste 2.300 de studenți internaționali.

Diploma oferit la ITH echipează absolvenți cu o înțelegere în profunzime a aspectelor operaționale și manageriale ale acestei industrii printr-un amestec bun de hands-on de formare și teoria academică. Elevii vor pleca cu abilități antreprenoriale, o bună cunoaștere a practicilor de management și o înțelegere a problemelor de turism durabil.

Studiaza la ITH nu este vorba doar de a primi formare profesională de nivel înalt în ospitalitate și turism, este de asemenea, despre conectarea cu diferite culturi, limbi și tradiții din întreaga lume. Într-o industrie internațională cum ar fi turismul astfel de competențe interculturale ofera un avantaj competitiv pentru cariera ta viitoare.... [-]