Citește Descrierea Oficială

Directa cale, rapid la locul de muncă de vis - Colegiul de Turism din Austria

educație Turismul în Austria are internațional o prioritate foarte mare. Școlilor de Turism Bad Gleichenberg printre cele mai bune de formare din lume centre de turism. Turism Colegiul 4-semestru este, de asemenea, pur limba engleză.

Colegiul de turism și pentru petrecerea timpului liber Studii de trenuri absolvenți și tineri dedicați, care au fost eligibile în patru semestre pentru experți în turism.

În special scorurile Colegiului de Turism sau Colegiul pur limba engleza a industriei turismului și pentru petrecerea timpului liber cu forma compactă de formare practică (efectiv este de 1,5 ani), care este adaptat la piața internațională.

În conținutul de formare ca un hotel aplicat, eveniment și management de proiect, limbaje, marketing, receptie, agentie de turism, contabilitate, afaceri, management de sanatate, leadership, managementul resurselor umane, turism durabil, E-Marketing, Ospitalitate și Management Turistic se numără printre formare practică intensivă în bucătărie, bar, servicii și produse alimentare pe calendar.

Mai ales de multe de formare suplimentară în calitate de manager banchet, barman, vin și cunoscători de somelier, cafea și ceai bere tineri, sau formarea de concierge, în colaborare exclusivă cu Les Clefs d'Or, precum și managerul energetic al turismului oferă avantaje reale în a începe cariera .

În afară de școlarizare mare accent este pus pe instruirea practică. In-house și evenimente externe, cum ar fi Campionatele Mondiale de schi din Schladming și Soci, cursa de noapte Schladming, sau Balul Operei din Viena, o experiență valoroasă este colectată. În plus față de studenții absolvent de formare în lunile de vară, de câteva săptămâni, în unități turistice.

Următoarele puțurile pot fi selectate: Limbile managementul turismului

O coexistență colorat în campus În prezent de viață și de învățare 300 de elevi din 25 de țări împreună în campus. Studenții de la Colegiile de Turism pot deschide reședință de student de camere single și duble de închiriat. zone comune contribuie la interacțiunea dintre studenți și coexistența multiculturală. Pensiune completă înseamnă bufet este inclus în taxa de școlarizare, comoditatea de o cale scurtă de predare sau multe lucruri libere să facă în campus, cum ar fi săli de sport, biblioteca, biciclete, patine cu role în linie, sala de sport, etc. face viața în campus deosebit de atractiv.

Căi după absolvire:

intrarea în profesiile din domeniul turismului de top și o carieră în diverse profesii: După finalizarea ecluzele sunt într-un carieră la nivel mondial deschis. Fie că în industria hotelieră internațională, gastronomie, cu companiile aeriene sau linii de croazieră, operatorii de turism, în stațiuni și cluburi, organizare de evenimente, ci și în sectorul de servicii - absolvenți ai Grupurilor de turism sunt angajați în întreaga lume râvnite.

Studiu suplimentar: Parteneriate cu universitățile și colegiile internaționale fac posibilă deja să obțină Bachelor Degree cu 2 semestre și Master cu 5 semestre. De asemenea, pentru Începând cu propria afacere sau Achiziția unei afaceri de familie unul este gata să treacă prin examenul de calificare industria de catering și de examinare antreprenorială.

Colegiul Turismul face parte din școli de turism Bad Gleichenberg. Din moment ce acestea sunt conduse ca școlile private, aplicații sunt posibile oricând. Semestrul Start este pe 11 Septembrie.

Acest lucru oferă training:

Formare compact cu formare Job Management Garantare cu sunet de înaltă relevanță practică internațională alternativă de studii recunoscute la studii pe termen lung combinație optimă de teorie și practică la intrarea într-o rețea de carieră internațională absolventi internaționale de licență de afaceri, examinare antreprenori și patru profesii, inclusiv

Gradul cu valoare adăugată:

Diploma: funcționar turistic / examinare antreprenorială Turism Kaufmann și Gastgewerbliche ucenicie formale 4: manager de restaurant, bucatar, asistent la hotel și ospitalitate, intrare de călătorie agenție asistent universitar, recunoașterea perioadelor de studii

Programe predate în:
Engleză
Germană

Această școală oferă și:

Cursuri

Tourism School Bad Gleichenberg

Colegiul de patru semestru a fost stabilit de Steirischer Hotelfachschulverein pentru elevii care au absolvit cu succes școlile secundare superioare (Matura / Abitur) și ... [+]

Cele patru-semestru Colegiul a fost stabilit de Steirischer Hotelfachschulverein pentru studenții care au absolvit cu succes școli superioare secundare (un nivel)-și solicitanți care au trecut examenul de admitere la facultate care doresc să se concentreze pe formarea profesională în domeniul turismului. În ceea ce privește organizarea și cazare Colegiul este conectat cu hotelul Școala și Institutul Superior de Turism.

Școlarizarea dureaza timp de patru semestre. Anul școlar începe în luna septembrie și se termină în prima sâmbătă din luna iunie. (Examenul de admitere la facultate pot fi luate de la școlile de Turism.) Colegiul de Turism si vacante dă educație generală și studii comerciale specifice, de formare în domeniul turismului și gastronomie, studii de specialitate în cel puțin două limbi străine, cunoștințe și competență în domeniul operațiunilor de servicii pentru oaspeti, alimentară și a băuturilor și în domeniul administrației și servicii pentru clienți.... [-]

Austria Bad Gleichenberg
Contactează şcoala
Engleză,Germană
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză