ITM College and University Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Colegiul ITM

Stimate student potențial!

În calitate de director al Colegiului ITM vă invit să vă alăturați programului unic de management al turismului internațional (ITM): special dedicat studenților străini care aspiră la o carieră internațională în hotelul de lux și în turism și preferă Austria frumoasă ca mediu de învățare.

ITM este singurul și singurul colegiu de cazare și turism din Austria, acreditat și aprobat de Ministerul Educației din Austria. Veți primi o diplomă certificată de guvernul austriac, predată în limba engleză, cu o gamă largă de limbi europene care vă vor permite să vă pregătiți pentru orice locație din întreaga lume.

Preferăm să lucrăm cu un grup select de talente și, prin urmare, elevul nostru țintă ar fi cineva foarte ambițios, muncitor și interesat să-și formeze o carieră de început în industria ospitalității și a serviciilor. Credem că studiul cu noi oferă studenților stimulentul și abilitățile de a deveni antreprenori cu o durată de durată, deoarece instruirea noastră este bazată pe experiență și expunere la industria ospitalității austriece, renumită în întreaga lume.

Pe măsură ce oferim programul nostru de 2 ani pentru un număr limitat și selectat de studenți antreprenoriali și inovatori, căutăm mereu un talent remarcabil pentru a le oferi o educație exclusivă și individuală.

Aștept cu nerăbdare să vă cunosc, ca una din familia ITM!

Mag. Hans Lichtenwagner (CEO ITM)

10 motive pentru a studia la Colegiul ITM:

 • 30 de ani de succes, cu peste 1600 de absolvenți din 96 de națiuni diferite
 • Campus exclusiv și confortabil într-o regiune foarte atractivă și sigură
 • Învățământ centrat în clasă, bibliotecă și resurse pentru studiu individual și de grup
 • Facultatea profesionala cu expertiza academica si industriala
 • Rețeaua de alumni cu sprijin pentru mentor și plasarea în muncă
 • Grupuri mici de învățare cu un accent individual
 • Podul pentru opțiuni suplimentare de studii internaționale
 • Cazare în camerele hotelului cu opțiuni de pensiune completă
 • Practicum în hotel rezident integrat în curriculum
 • Centrul cultural al Vienei la distanță scurtă

Viață de student

Colegiul ITM este un mic campus care oferă o atmosferă familiară și este situat la numai 20 km sud de Viena, în Bad Vöslau. În prima zi a Colegiului ITM, veți face parte dintr-o comunitate de studenți internațional diversificată. Studenții noștri provin din întreaga lume. Astăzi avem studenți din Austria, Spania, Franța, Marea Britanie, Croația, Ucraina, Rusia și alte țări europene, precum și din Vietnam, China, Singapore, Indonezia, China, Thailanda, Japonia, Coreea, India și multe altele. Din momentul în care părăsiți ITM, veți avea prieteni pe tot globul. Pentru a sărbători diversitatea noastră culturală, avem în fiecare semestru o petrecere internațională, unde studenții își pot lua colegii la o călătorie gastronomică în țările lor de origine. Este unul dintre evenimentele remarcabile ale semestrului și este o mare sărbătoare a diferitelor medii și culturi din care vin studenții noștri.

Hotelul College Garden din campus oferă camere moderne pentru studenți. Camerele au fost proiectate în funcție de nevoile studenților.

Studiu în Austria

Austria este membră a Uniunii Europene și a Tratatului Schengen și are granițe cu Germania, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Italia, Elveția și Lichtenstein. Mai multe informații la www.austria.info

Viena

Viena este un oraș interesant și vibrant, care vă oferă toate dorințele inimii și este, prin urmare, cel mai bun oraș european pentru a trăi și a lucra. Viena ocupă locul întâi în clasamentul calității vieții, care a împins orașul Zurich de anul trecut, pe locul al doilea.

Bad Vöslau

Lemn, apă și vin sunt cei trei factori primari care au format Bad Vöslau. acest centru popular de vinuri și stațiune de sănătate este situat de-a lungul renumitei linii de izvoare termale din sudul Vienei. Este la 25 km distanță de capitala și este ușor accesibil cu trenul sau cu mașina.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Germană
 • Limba franceza
 • Spaniolă

Vedea Diplome »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Hotelul Internațional

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 anii November 2018 Austria Bad Vöslau

Programul ITM a rămas loial practicilor sale de succes din trecut, concentrându-se pe o expunere practică puternică și o experiență combinată cu cunoștințe teoretice. Aceasta este ceea ce face ca studenții noștri să fie pregătiți să lucreze din prima zi. Absolvenții noștri jurăm abordarea hands-on susținut intrarea lor și creșterea ulterioară a profesiilor lor. [+]

Programul Colegiului

Piatra ta de trecere

Programul ITM a rămas loial practicilor sale de succes din trecut, concentrându-se pe o expunere practică puternică și o experiență combinată cu cunoștințe teoretice. Aceasta este ceea ce face ca studenții noștri să fie pregătiți să lucreze din prima zi. Absolvenții noștri jurăm abordarea hands-on susținut intrarea lor și creșterea ulterioară a profesiilor lor.

Intrare pe termen scurt pentru HLW / HLT / HLF pentru profesioniști

Sunteți calificat cu un certificat de ospitalitate / școală de turism din partea UE. Aveți un A2 sau B1 în germană, franceză sau spaniolă.

Vă putem oferi o structură de studiu mai ușoară, cu intrarea în studiul limbii avansate, astfel încât veți studia cu elevii din anul 2 și veți obține avantajul de a avansa dincolo de statutul dvs. actual.... [-]


Videoclipuri

ITM Introduction

Contactează

Adresă, linia 1 Internation College of Tourism & Management - ITM GmbH, Johann Strauss Strasse 2
2540 Bad Vöslau, Lower Austria, Austria