ITM College and University Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ITM College" src="//img.emg-services.net/educations/education621830/fotomitterer-8699_2.jpg" alt="ITM College" />

Diplomă în Hospitality

Diploma în Hospitality


Învățarea în limbi străine
Calitati administrative
Instruire practică


De-a lungul Diplomei în Hospitality

Ospitalitate și turism în Austria

Colegiul de Management al Turismului Internațional ( ITM ) oferă un program unic de studiu care a fost creat special pentru studenții care planifică să aibă o carieră internațională în domeniul managementului hotelier și al turismului.

ITM fost primul colegiu din Austria care a introdus limba engleză ca limbă de predare. Colegiul este acreditat și aprobat de Ministerul Educației din Austria. Absolvenții primesc o diplomă certificată de guvernul austriac. Programul este predat în limba engleză, iar studenții au ocazia să învețe două limbi suplimentare care îi vor ajuta să devină mai încrezători în timp ce lucrează în întreaga lume.

ITM lucrează cu persoane ambițioase. Elevul lor țintă este motivat și dedicat specializării în industria ospitalității și serviciilor. Prin oferirea unui program de studiu aplicat, studenții vor avea o cunoaștere largă nu numai pe plan teoretic, dar și pe plan practic. Formarea practică este o parte esențială a dezvoltării în această industrie din ce în ce mai în creștere. De aceea, ei au ales un hotel de operare ca Campus - unde studenții au ocazia să se familiarizeze cu mediul lor de lucru viitor.

Programul de colegiu de doi ani este disponibil pentru un număr limitat și selectat cu atenție de studenți, pentru a garanta calitatea înaltă și pregătirea individuală în timpul lecțiilor practice și teoretice. Acest lucru asigură că lectorii își pot adapta și personaliza lecțiile în funcție de preferințele individuale ale elevilor. ITM salută viitorii manageri și se străduiește să le ofere instruirea și abilitățile necesare pentru atingerea obiectivelor dorite.

Locații

Bad Vöslau

Address
Internation College of Tourism & Management - ITM GmbH, Johann Strauss Strasse 2
2540 Bad Vöslau, Austria Inferioară, Austria

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe