Deutschinstitut.at

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Doriți să vă îmbunătățiți limba germană? Oferim cursuri de limba germană la prețuri atractive într-un mediu prietenos, internațional, condus de profesori motivați și cu experiență.

Școala noastră de limbă germană este convenabil situată aproape de centrul orașului Viena, de ani de zile unul dintre orașele cele mai viabile din lume, în funcție de mai multe clasamente diferite ale orașelor.

Cursurile noi încep în fiecare lună, acoperind toate nivelurile de la A1 la C1. Cursurile sunt concepute pe baza cadrului european comun de referință pentru limbi străine și sunt predate utilizând cele mai recente materiale didactice de la Hueber Verlag. La școala noastră, toate materialele de curs, inclusiv cartea de curs, sunt incluse în preț.

V-ar interesa să experimentați un oraș minunat și să învățați ceva germani în timp ce sunteți aici? Nu ezitați să ne contactați - personalul nostru va fi bucuros să vă ajute în limba germană, engleză, franceză, italiană, norvegiană sau japoneză. Împreună putem evalua nivelul actual de germană și puteți găsi cursul perfect pentru dvs.!

Locații

Viena

Deutschinstitut Wien

Address
Mollardgasse 8/12

1060 Viena, Viena, Austria
Număr de telefon
+43 1 8904144

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră