Cademix Institute of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Cademix Institute of Technology ; primul și personalizat Institutul de Educație, Cercetare și Inovare din Inima Europei. Misiunea noastră este de a face cunoștințele de înaltă tehnologie accesibile tuturor. Cademix se concentrează pe Proiectare asistată de computer, Inginerie, Fabricare, Media mixte. Drept urmare, Cademix oferă o gamă largă de programe multidisciplinare de educație și accelerare în carieră în știință, inginerie, management, antreprenoriat și artă digitală.

Cademix este planificat să completeze golul dintre Academia și Industrii. Prin urmare, acoperă tehnologiile specifice și adaptarea culturală necesară în Europa. Programele de accelerare a carierei Cademix se desfășoară paralel cu programele profesionale și certificate. Mai mult, acesta urmărește să îmbunătățească și să accelereze setul de abilități al absolvenților și studenților post-universitari spre cele mai solicitate și poziții foarte plătite din industrie.

Cademix a explicat în video de 2 minute

Cademix este un Institut de Dezvoltare și Inovare a Cercetării, oferă un ciclu de inovare deschis și complet în domeniul tehnologiilor asistate de computer. Deci, ce este un ciclu deschis și complet de inovare? Iată o definiție bună: Cercetarea este transformarea banilor în cunoaștere. Inovația este însă transformarea cunoștințelor în bani.

Începe cu educația, dezvoltarea carierei, investițiile în resurse și continuă până în R

Inovația este a doua jumătate a ciclului și este mai relevantă pentru societate. Începe cu inovația bazată pe cunoștințele disponibile. Apoi trece la serviciile de dezvoltare și inginerie a produselor, urmate de comercializare și vânzare. După finalizarea vânzării, ciclul este complet, iar sistemul este durabil din punct de vedere financiar.

Acestea definesc sectoarele noastre de afaceri majore. Departamentele noastre de educație și grupurile de cercetare oferă Pathways personalizate necesare în industrie. Ei lucrează cu Centrul nostru de dezvoltare în carieră, care oferă programe de accelerare a carierei tehnologice.

Departamentul de Fizică și TIC și Inginerie oferă expertiză în domenii de înaltă tehnologie, cum ar fi simularea computerului, imprimarea 3D, AI, IoT, Mașina și Industria 4.0. Departamentul de artă digitală acoperă subiecte legate de proiectarea asistată de computer, producția video, arta digitală și multimedia. Și departamentul de Management inovare și antreprenoriat acoperă domeniile de conducere, management tehnologic, echipă și dezvoltare de afaceri.

Pe partea de inovare, avem serviciile de consultanță în domeniul ingineriei și serviciile de marketing digital, care lucrează îndeaproape cu studiourile noastre de animație și oferă conducta completă pentru producția video. În timp ce fiecare dintre sectoare este esențial pentru ciclul complet, acestea oferă servicii b2b și b2c și sunt, de asemenea, deschise parteneriatelor internaționale. În total, acoperim cele mai multe domenii legate de proiectarea asistată de computer, inginerie, fabricație și mix multimedia.

Locații

Viena

Address
Donau-City-Straße,1
1220 Viena, Viena, Austria

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră