ActiLingua Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Din 1988, Actilingua a câștigat o reputație la nivel mondial pentru gama sa de succes a cursurilor, mediul său de învățare ideală și echipamente moderne de predare. satisfacția studenților este esențială pentru toate eforturile noastre. Un standard ridicat de școlarizare, cazare confortabilă și un program cultural și de agrement variate reflectă standardele noastre la Actilingua. Programul nostru flexibil curs ofera cursul german cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră personale. Vei studia standardul german în grupuri mici de studiu internaționale și profit de imersiune culturală completă.

metodele noastre

Programul de bază oferă instruire intensivă în gramatica, structura teză și de vocabular. Citirea și înțelegerea de ascultare precum și exerciții scrise sunt componente importante ale cursurilor noastre. Unul dintre principiile noastre de bază este acela de a asigura un maxim de comunicare orală. Sunteți încurajat să practice dvs. de germană vorbită cu profesorul și cu colegii tăi.

Profesorii noștri

Profesorii noștri se văd ca prietenii și partenerii. Ele sunt vorbitori nativi de standardul german și să ia adevărată plăcere în lucrul cu tine. Ele sunt de înaltă calificare și cu regularitate participa la cursuri organizate de Actilingua. Fiecare grup este predat de două (Standard Curs) sau trei cadre didactice (curs intensiv) pe zi, pentru a se asigura de instrucțiuni mai variate și de stimulare. Participantii au profit din diferite stiluri de predare, personalități profesorilor și variații în pronunție germane moderne.

Actilingua dintr-o ochire

  • 3 școli, în locații premium
  • Cursuri de germană pentru adulți 16+ tot timpul anului
  • Cursuri de vara pentru adolescenti de varsta 12-17 si 16-19
  • Cazare la Actilingua Residence, Host Family, Apartament, Student House
  • Centrul oficial de examinare pentru examenele de admitere la universitate
  • se amestecă naționalitatea perfectă: elevi din mai mult de 40 de țări.

Viena - City of ...

  • ...Muzică: concerte, operă, musicaluri, Viena filarmonici, Vienna Boys Choir
  • ...Modernitatea: Hundertwasser, Museumsquartier, UNO-City, Start-up Oraș
  • ...Cultura & Bucatarie: Palatul Schönbrunn, Palatul Imperial, cafenele traditionale, taverne de vin, Wiener Schnitzel

Descoperiți orașul cel mai locuibil din lume!

Locații

Viena

Address
ActiLingua Academy
Wattmanngasse 15

1130 Viena, Viena, Austria