Unity College Australia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Viziune
Unity College Australia este un colegiu terțiar profesional care încearcă să influențeze viața prin instruirea oamenilor într-un mediu creștin pentru muncă, interes sau minister.

Misiune

Misiunea noastră este să oferim formare care:
 • este relevantă și de înaltă calitate
 • ajută studenții să obțină excelență la locul de muncă
 • dezvoltă o conștientizare a nevoilor și abilităților celorlalți pentru a răspunde în mod corespunzător
 • promovează o apreciere a contribuției credinței creștine la sine și la societate
 • promovează maturitatea personală și dezvoltarea personajelor care conduc la capacitatea de a contribui eficient la societate în ansamblu

Declarația de convingeri

Doctrinar, Unity College Australia este în mainstream al bisericii creștine, cu angajamentul său față de inspirația și autoritatea Scripturilor, proclamarea Evangheliei și suficiența lui Isus Hristos pentru toate nevoile umane. Convingerile noastre principale sunt extrase din crezurile tradiționale ale bisericii (Nicene și Apostoli).

Colegiul Ethos

Unity College Australia se angajează să furnizeze programe educaționale și de formare profesională de calitate dintr-o perspectivă creștină menită să echipeze oamenii să contribuie în mod eficient la societatea contemporană.
Programele Unity College Australia se străduiesc:
 • excelență academică (dezvoltarea disciplinei intelectuale și a expertizei pentru atingerea și dezvoltarea cunoștințelor și a competențelor, precum și crearea unei baze pentru educația ulterioară),
 • competența profesională (abilități practice și metode care se referă la lucrarea creștină și / sau abilitățile legate de muncă) și
 • dezvoltarea personajului - creștere personală bazată pe fundamentele personajului creștin.
Rezultatele profesionale variază de la serviciul și conducerea în ministerul creștin până la serviciul competent, profesional din comunitatea generală (de exemplu, tehnologia informației, îngrijirea comunității, managementul și artele creative). Unity College Australia urmărește o filozofie distinct creștină a educației bazată pe principii care pot fi aplicate în toate domeniile vieții și muncii.
Aici sunt incluse cursurile Ministerului Creștin care permit studenților să aplice practic viața creștină în slujirea altora. Cursurile generale de formare profesională ale colegiului sunt deschise elevilor de toate naționalitățile, credințele și mediile culturale. Pentru că este trans-denominațională și independentă, Colegiul este în măsură să apeleze la studenți dintr-o secțiune largă a fluxurilor creștine.

valori

Valorile inițiale sunt valabile pentru toate cursurile noastre:
 • Salutând: Încercăm să oferim un mediu primitor tuturor studenților.
 • Relația: Eficacitatea în ocuparea forței de muncă și în lucrare provine din relații puternice. Scopul nostru este de a dezvolta relații puternice și prietenii durabile între studenți, personal și cu comunitatea din jurul nostru.
 • Relevanță: Colegiul urmărește să fie relevant și profetic pentru societatea noastră. Are un accent contemporan și încearcă să includă o serie de expresii culturale.
 • Excelență: Colegiul urmărește excelența, nu din dragul său, ci în devotamentul nostru față de și pentru ca slava lui Dumnezeu să fie susținută în biserică și în comunitatea mai largă.
 • Piata: Colegiul se angajeaza sa ofere o pregatire eficienta pentru aplicarea in locurile de munca si in pietele societatii.
 • Întreaga Persoană: Considerăm că formarea implică mai mult decât să dobândească cunoștințe și abilități, iar caracterul și dezvoltarea spirituală sunt aspecte importante ale învățării și dezvoltării personale.
Următoarele valori au o aplicație specială pentru cursurile de instruire creștină:
 • Unitatea: Colegiul este trans-denominațional și deschis tuturor membrilor corpului lui Hristos și ai comunității mai largi care se abonează la moralul și valorile noastre. Căutăm să slujim bisericii și să completăm mai degrabă decât să dublăm activitățile întreprinse de alții.
 • Împărăția: dorim ca oamenii să se angajeze să servească Împărăția lui Dumnezeu fie prin biserică, fie prin locul de muncă sau pe piață.
 • Biserica: încurajăm participarea la congregațiile locale ale credincioșilor și la biserică în ansamblu.
 • Creativitate: Colegiul își propune să reflecteze și să cultive creativitatea pe care Dumnezeu ne-a dat-o. Căutăm să explorăm experiența creativă creștină.
 • Competențele Ministerului: Colegiul se angajează să dezvolte abilități ministeriale eficiente în viața studenților.
 • Dumnezeu concentrat: Noi credem în nevoia de a dezvolta o relație intimă în continuă legătură cu Dumnezeul viu. Aceasta include dezvoltarea unei pasiuni pentru a înțelege și a aplica mai bine Cuvântul lui Dumnezeu.
 • Evanghelia: baza doctrinară a Colegiului este crezurile creștine stabilite (Nicene, Apostoli). În ceea ce privește problemele de credință, căutăm unitate în esență și toleranță în ceea ce privește neînțelegerile.
 • Duhul Sfânt: Noi credem că slujirea este cea mai eficientă atunci când este făcută sub împuternicirea Duhului Sfânt. Dorim să vedem prezența supranaturală a lui Dumnezeu la locul de muncă în interiorul și prin viața tuturor celor care vin în contact cu colegiul

Istorie

Unitatea College a fost înființată în Canberra, Australia, în 1995, și are fundațiile sale de instruire a ministerelor locale pentru bisericile locale. Numele Unity College a fost ales pentru a reflecta unitatea dintre bisericile din Canberra pentru a-și aduna resursele și pentru a oferi cursuri de formare anterior oferite doar de bisericile mai mari din orașele principale.
În 1998, colegiul și-a obținut statutul de Registratură a Organizației de Formare (RTO) și a început să acorde o pregătire acreditată de guvern cu un accent deosebit pe ministerul creștin și pe artele creative. De atunci, colegiul a preluat un accent național pentru a oferi formare în alte centre din întreaga țară prin parteneriate.
Începând cu anul 2004, locațiile din New South Wales, Victoria, Queensland, Australia de Sud, Australia de Vest și Tasmania s-au angajat să predea o gamă extinsă de cursuri.
În ultimii ani au apărut oportunități de a oferi și formare la nivel internațional. Colegiul a recunoscut, de asemenea, nevoia de a se antrena în comunitatea generală cu o viziune creștină asupra lumii și a adăugat un număr substanțial de cursuri cu rezultate profesionale mai generale în domeniul de aplicare al înregistrării în ultimii ani. În 2015, colegiul și-a sărbătorit cea de-a 20-a aniversare și așteptăm cu nerăbdare dezvoltarea și dezvoltarea continuă în decursul celei de-a treia decenii de funcționare.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Diplome Avansate » Vedea Certificate » Vedea Diplome » Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat

Certificat III în industria muzicală

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 semestru January 2019 Australia Queanbeyan + 1 mai mult

Certificatul III CUA30915 în domeniul industriei muzicale, livrat în contextul programului Creative Ministries, este conceput pentru a oferi oamenilor ocazia de a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele în scopul creșterii ministrului muzicii creștine. Elevii care finalizează programul vor obține un certificat CUA30915 al III-lea în industria muzicală, precum și unități selectate din certificatul III sau IV în calificarea creștin-minister și teologie. [+]

Cursul de cursOBIECTIVE

Certificatul III CUA30915 în domeniul industriei muzicale, livrat în contextul programului Creative Ministries, este conceput pentru a oferi oamenilor ocazia de a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele în scopul creșterii ministrului muzicii creștine. Elevii care finalizează programul vor obține un certificat CUA30915 al III-lea în industria muzicală, precum și unități selectate din certificatul III sau IV în calificarea creștin-minister și teologie.

Programul va instrui indivizii în aptitudinile muzicale, împreună cu consolidarea capacității lor de a le pune în aplicare în asociere cu credința lor creștină. Acest program este livrat în mod obișnuit cu o atenție muzicală contemporană, dar va oferi o bază pentru continuarea studiilor muzicale într-o gamă de genuri muzicale.... [-]


Certificat III în informație, media digitală și tehnologie

Campus 1 semestru January 2019 Australia Queanbeyan

Acest program oferă o bază tehnică practică pentru o serie de cursuri de Diplomă IT. Acest curs este, de asemenea, potrivit pentru absolvenții de TIC care doresc să-și îmbunătățească abilitățile practice în zona de PC și server și cei cu abilități practice care doresc să obțină o calificare formală australiană în IT. [+]

Cursul de cursOBIECTIVE

Dezvoltarea cunoștințelor și a competențelor în utilizarea tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC). Acest curs primește elevii în cadrul TIC - nu mai sunt utilizatorii. Acest program oferă o bază tehnică practică pentru o serie de cursuri de Diplomă IT.

Acest curs este, de asemenea, potrivit pentru absolvenții de TIC care doresc să-și îmbunătățească abilitățile practice în zona de PC și server și cei cu abilități practice care doresc să obțină o calificare formală australiană în IT.

REZULTATE

Acest curs în domeniul TIC oferă studenților abilitățile necesare pentru următoarele scopuri:

Pentru a lucra ca tehnician TICSă se angajeze într-o serie de roluri de suport TIC (de exemplu, utilizator, operațiuni, PC, tehnic și / sau client)Pentru a facilita accesul la un loc de muncă, inclusiv înființarea unei întreprinderi miciCa precursor al studiilor de nivel superior.PREZENTARE GENERALĂ... [-]

Certificat II în industria muzicală

Campus 1 semestru January 2019 Australia Queanbeyan

Certificatul II CUA20615 în domeniul industriei muzicale, livrat în contextul programului Creative Ministries, este conceput pentru a oferi oamenilor oportunitatea de a dezvolta abilități și cunoștințe muzicale fundamentale în contextul ministerului creștin. [+]

Cursul de cursOBIECTIVE

Certificatul II CUA20615 în domeniul industriei muzicale, livrat în contextul programului Creative Ministries, este conceput pentru a oferi oamenilor oportunitatea de a dezvolta abilități și cunoștințe muzicale fundamentale în contextul ministerului creștin. Elevii care finalizează programul de zi cu normă întreagă vor obține certificatul CUA20615 II în industria muzicală, precum și unități selectate din certificatul IV în calificarea creștină a Ministerului și a Teologiei. Programul va instrui indivizii în aptitudinile muzicale de bază împreună cu consolidarea credinței lor creștine. Acest program va oferi o bază pentru continuarea studiului muzical într-o gamă de genuri muzicale.... [-]


Certificat IV în industria muzicală

Campus Cu normă întreagă 1 an January 2019 Australia Queanbeyan

Cursul combină tutoriale, activități de cercetare și workshop-uri practice și de repetiție. Acestea vor implica o serie de activități de grupuri mici și individuale. Elevii vor întreprinde, de asemenea, activități de teren în care sunt aplicate abilitățile. [+]

Prezentare generală

Programul este de obicei livrat pe o perioadă de 1 an (2 semestre) când este studiat cu normă întreagă (minimum 20 de ore pe săptămână).

Cursul combină tutoriale, activități de cercetare și workshop-uri practice și de repetiție. Acestea vor implica o serie de activități de grupuri mici și individuale. Elevii vor întreprinde, de asemenea, activități de teren în care sunt aplicate abilitățile.

Unitățile de competență vor fi furnizate printr-o serie de subiecte care acoperă aspecte ale domeniului industriei muzicale, cum ar fi:

Lucrul în industria muzicalăArte în Ministerul creștinCultul creștinPerformanță individuală (instrumentală și / sau vocală)Ansamblul de performanță / Lucrul în echipeTeoria muziciiSongwriting / compozitieTehnica audio / tehnologia sunetului... [-]

Certificat IV în Ministerul creștin

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an January 2019 Australia Queanbeyan + 1 mai mult

Certificatul 10433NAT al Cursului de Curriculum pentru Ministerul și Teologia Creștină este conceput pentru a oferi studenților abilitatea de a trăi o viață creștină eficientă, de a comunica Evanghelia și de a le sluji comunității și muncii. Acest curs va instrui potențiali lideri într-o serie de activități de minister creștin, relevante pentru biserica locală, organizația creștină și locul de muncă. [+]

Cursul de cursOBIECTIVE

Certificatul 10433NAT al Cursului de Curriculum pentru Ministerul și Teologia Creștină este conceput pentru a oferi studenților abilitatea de a trăi o viață creștină eficientă, de a comunica Evanghelia și de a le sluji comunității și muncii. Acest curs va instrui potențiali lideri într-o serie de activități de minister creștin, relevante pentru biserica locală, organizația creștină și locul de muncă.

REZULTATE

Acest curs va oferi studenților:

O înțelegere practică a BiblieiO capacitate crescută de a auzi de la Dumnezeu și de a cunoaște funcționarea Duhului SfântO fundație care să gândească biblic și să ia decizii eticeCompetența în comunicare (în special în comunicarea conceptelor biblice), rezolvarea conflictelor și abilitățile de management al oamenilorÎngrijirea pastorală și aptitudinile slujirii cu o inimă pentru Dumnezeu și poporPREZENTARE GENERALĂ... [-]

Cursuri

Engleza ca a doua limba

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 10 săptămâni January 2019 Australia Queanbeyan + 1 mai mult

Cursul ELICOS - 089714G General English este conceput pentru a oferi abilități și cunoștințe în utilizarea limbii engleze în scopuri generale. Acesta include scopuri academice, dar nu se limitează la astfel de scopuri. Modulele Intermediate, Superioare Intermediate și Advanced oferă studenților posibilitatea de a se concentra pe anumite domenii ale limbii engleze relevante pentru interesul elevului. [+]

Cursul de cursOBIECTIVE

Cursul ELICOS - 089714G General English este conceput pentru a oferi abilități și cunoștințe în utilizarea limbii engleze în scopuri generale. Acesta include scopuri academice, dar nu se limitează la astfel de scopuri. Modulele Intermediar, Intermediar superior și Advanced oferă studenților posibilitatea de a se concentra pe anumite domenii ale limbii engleze relevante pentru interesul elevului.

REZULTATE

Cursul ELICOS - curs de limba engleză oferă studenților competențele necesare în limba engleză pentru următoarele scopuri:

Pentru a facilita realizarea obiectivelor educaționale, profesionale și sociale.Pentru a facilita accesul la ocuparea forței de muncă prin dezvoltarea competențelor lingvistice.Pentru a spori capacitatea elevului de a funcționa eficient în comunitatea australiană.Pentru a îndeplini cerințele de limbă engleză pentru organizațiile interculturale.Pregătire pentru efectuarea altor studii la Unity College Australia .Pregătirea pentru studii la alte instituții de învățământ din Australia.PREZENTARE GENERALĂ... [-]

Diploma

Diploma de afaceri

Campus Online şi campus combinate Cu normă întreagă 8 luni January 2019 Australia Queanbeyan + 1 mai mult

BSB50215 Diploma de Business (BSB50215) curs este conceput pentru a oferi studenților cu formare pentru a gestiona munca altora sau pentru a adăuga valoare sau revizuiască practicile de management. [+]

Cursul de cursOBIECTIVE

BSB50215 Diploma de Business (BSB50215) curs este conceput pentru a oferi studenților cu formare pentru a gestiona munca altora sau pentru a adăuga valoare sau revizuiască practicile de management.

Această calificare reflectă rolul indivizilor cu experiență substanțială într-o serie de setări care încearcă să își dezvolte în continuare competențele într-o gamă largă de funcții de afaceri. Această calificare este, de asemenea, potrivită nevoilor persoanelor cu experiență profesională puțină sau deloc, dar care posedă aptitudini teoretice de afaceri și cunoștințe teoretice pe care ar dori să le dezvolte pentru a crea noi oportunități educaționale și de angajare.... [-]


Diploma de conducere

Campus Online şi campus combinate Cu normă întreagă 10 luni January 2019 Australia Queanbeyan + 1 mai mult

BSB51915 Diploma de Leadership și Management curs este conceput pentru a oferi studenților cu formare pentru a gestiona munca altora sau pentru a adăuga valoare sau revizuiască practicile de management. La acești manageri de nivel oferă conducere și îndrumare altora și își asumă responsabilitatea pentru funcționarea și performanța eficientă a echipei și a rezultatelor acesteia. [+]

Cursul de cursOBIECTIVE

BSB51915 Diploma de Leadership și Management curs este conceput pentru a oferi studenților cu formare pentru a gestiona munca altora sau pentru a adăuga valoare sau revizuiască practicile de management. La acești manageri de nivel oferă conducere și îndrumare altora și își asumă responsabilitatea pentru funcționarea și performanța eficientă a echipei și a rezultatelor acesteia.

REZULTATE

Elevii care îndeplinesc această calificare pot lua diverse roluri manageriale și / sau de supraveghere. Rolul și titlurile de roluri variază în diferite sectoare industriale.

PREZENTARE GENERALĂ

Modificarea locului de muncă a dus la dezvoltarea unui rol semnificativ diferit pentru managerii și echipele acestora. Există o trecere de la competențele tradiționale ale supervizorului care controlează, dirijează și menține disciplina, conducătorului de echipă fiind responsabil pentru coaching, facilitarea și dezvoltarea cooperării în echipă într-un cadru strategic.... [-]


Diploma de rețea de tehnologii informaționale

Campus Cu normă întreagă 1 an January 2019 Australia Queanbeyan

Pentru a oferi abilităților și cunoștințelor unei persoane de a gestiona, ca expert independent în domeniul TIC sau în cadrul unei echipe, instalarea unei game de rețele, inclusiv integrarea în rețea, securitatea și integrarea în e-business. [+]

Cursul de cursOBIECTIVE

Pentru a oferi abilităților și cunoștințelor unei persoane de a gestiona, ca expert independent în domeniul TIC sau în cadrul unei echipe, instalarea unei game de rețele, inclusiv integrarea în rețea, securitatea și integrarea în e-business. Acest curs permite persoanelor fizice să se specializeze în Networking după finalizarea ICT30115 Certificat III în Information, Digital Media

REZULTATE

Acest curs oferă studenților abilitățile necesare pentru următoarele scopuri:

Să se angajeze ca specialist în domeniul calculatoarelor.Posibilele titluri de locuri de muncă relevante pentru această calificare includ: Administrator de rețea, Administrator IT, Administrator de operațiuni IT, Administrator de servicii de rețea, Coordonator de rețea, Analist operațiuni de rețea, Coordonator securitate rețea, Coordonator rețea de e-businessPentru a facilita accesul la un loc de muncă, inclusiv înființarea unei întreprinderi miciCa precursor al studiilor la alte instituții de învățământ.PREZENTARE GENERALĂ... [-]

Diploma Ministerului creștin

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii January 2019 Australia Queanbeyan + 1 mai mult

Diploma 10434NAT a cursului de Ministerul și Teologia Creștină este concepută pentru a instrui elevii să trăiască o viață creștină eficientă, să comunice eficient Evanghelia și să servească comunitatea fie la locul de muncă, fie în lucrarea creștinismului. Acest curs va instrui lideri și potențiali lideri într-o serie de activități ale ministerului creștin, relevante pentru biserica locală, organizație creștină și locul de muncă. [+]

Cursul de cursOBIECTIVE

Diploma 10434NAT a cursului de Ministerul și Teologia Creștină este concepută pentru a instrui elevii să trăiască o viață creștină eficientă, să comunice eficient Evanghelia și să servească comunitatea fie la locul de muncă, fie în lucrarea creștinismului.

Acest curs va instrui lideri și potențiali lideri într-o serie de activități ale ministerului creștin, relevante pentru biserica locală, organizație creștină și locul de muncă.

REZULTATE

Acest curs va oferi studenților:

O capacitate crescută de a auzi de la Dumnezeu și de a urma conducerea Duhului SfântO înțelegere aprofundată a Bibliei și aplicarea eiAbilități suplimentare în raționamentul teologic și luarea deciziilor eticeÎmbunătățirea comunicării (în special în comunicarea conceptelor biblice), rezolvarea conflictelor și abilitățile de gestionare a oamenilorÎmbunătățirea abilităților pastorale, de conducere și de slujire cu o inimă pentru Dumnezeu și pentru oameniOportunități pentru dezvoltarea competențelor de specialitate ale ministeruluiPREZENTARE GENERALĂ... [-]

Diplomă de Administrare a Afacerilor

Online şi campus combinate Cu normă întreagă 8 luni January 2019 Australia Queanbeyan

BSB50215 Diploma de Business (BSB50215) curs este conceput pentru a oferi studenților cu formare pentru a gestiona munca altora sau pentru a adăuga valoare sau revizuiască practicile de management. [+]

Cursul de cursOBIECTIVE

BSB50215 Diploma de Business (BSB50215) curs este conceput pentru a oferi studenților cu formare pentru a gestiona munca altora sau pentru a adăuga valoare sau revizuiască practicile de management.

Această calificare reflectă rolul indivizilor cu experiență substanțială într-o serie de setări care încearcă să își dezvolte în continuare competențele într-o gamă largă de funcții de afaceri. Această calificare este, de asemenea, potrivită nevoilor persoanelor cu experiență profesională puțină sau deloc, dar care posedă aptitudini teoretice de afaceri și cunoștințe teoretice pe care ar dori să le dezvolte pentru a crea noi oportunități educaționale și de angajare.... [-]


Diplomă de industrie muzicală

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Australia Queanbeyan

Diploma de industrie muzicală (CUA50815) curs este conceput pentru a oferi oamenilor oportunitatea de a dezvolta un nivel ridicat de calificare și cunoștințe legate de industria muzicală. Unity College oferă acest curs într-un context creștin, inclusiv dezvoltarea de abilități pentru închinarea bisericească contemporană, slujire și mobilizare. [+]

Cursul de cursOBIECTIVE

Diploma de industrie muzicală (CUA50815) curs este conceput pentru a oferi oamenilor oportunitatea de a dezvolta un nivel ridicat de calificare și cunoștințe legate de industria muzicală. Unity College oferă acest curs într-un context creștin, inclusiv dezvoltarea de abilități pentru închinarea bisericească contemporană, slujire și mobilizare. Cursul va instrui indivizii în aptitudinile de conducere muzicale, muzică și de slujire și va oferi oportunități de performanță publică. Acest curs ar încorpora în mod normal o gamă de genuri muzicale contemporane, cum ar fi pop, rock, evanghelie, folk, blues și jazz.

REZULTATE

Elevii care efectuează acest curs vor putea să aplice abilitățile și cunoștințele dobândite la meseria lor, în contextul misiunii creștine și a performanței muzicii comunitare. Elevii se pot aștepta să se dezvolte:... [-]


Diplomă Avansată

Diploma ADV a Ministerului creștin

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 an January 2019 Australia Queanbeyan + 1 mai mult

Diploma avansată 10435NAT a cursului de Ministerul și Teologia Creștină este concepută pentru a oferi studenților abilitatea de a comunica Evanghelia și de a servi comunitatea, atât în ​​lucrarea oficială a lucrării creștine și / sau la locul de muncă. Cursul va conduce lideri într-o serie de domenii ale ministerului creștin relevant pentru biserica locală, organizația creștină și / sau locul de muncă. [+]

Cursul de cursOBIECTIVE

Diploma avansată 10435NAT a cursului de Ministerul și Teologia Creștină este concepută pentru a oferi studenților abilitatea de a comunica Evanghelia și de a servi comunitatea, atât în ​​lucrarea oficială a lucrării creștine și / sau la locul de muncă. Cursul va conduce lideri într-o serie de domenii ale ministerului creștin relevant pentru biserica locală, organizația creștină și / sau locul de muncă.

REZULTATE

Acest curs va oferi studenților:

O înțelegere aprofundată a Bibliei și aplicarea eiAbilități de nivel înalt în raționamentul teologic și luarea deciziilor eticeComunicare foarte dezvoltată (în special în comunicarea conceptelor biblice) și abilitățile de management al oamenilorÎngrijire pastorală, abilități avansate de leadership și slujire, cu o inimă pentru Dumnezeu și pentru oameniOportunitate practică pentru dezvoltarea în continuare a competențelor de specialitate ale ministeruluiPREZENTARE GENERALĂ... [-]

Diplomă de afaceri ADV

Campus Online şi campus combinate Cu normă întreagă 8 luni January 2019 Australia Queanbeyan + 1 mai mult

BSB50215 Diploma de Business (BSB50215) curs este conceput pentru a oferi studenților cu formare pentru a gestiona munca altora sau pentru a adăuga valoare sau revizuiască practicile de management. [+]

Cursul de cursOBIECTIVE

BSB50215 Diploma de Business (BSB50215) curs este conceput pentru a oferi studenților cu formare pentru a gestiona munca altora sau pentru a adăuga valoare sau revizuiască practicile de management.

Această calificare reflectă rolul indivizilor cu experiență substanțială într-o serie de setări care încearcă să își dezvolte în continuare competențele într-o gamă largă de funcții de afaceri. Această calificare este, de asemenea, potrivită nevoilor persoanelor cu experiență profesională puțină sau deloc, dar care posedă aptitudini teoretice de afaceri și cunoștințe teoretice pe care ar dori să le dezvolte pentru a crea noi oportunități educaționale și de angajare.... [-]


Contactează

Unity College Australia

website http://www.unity.edu.au
Telefon +61 2 6161 0050