The Eagle Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De la înființarea sa în 2003, Academia Eagle a fost cea mai bună alegere a Australiei pentru studenții australieni și internaționali care caută o academie completă de sport, fitness și recreere cu multe opțiuni. Academia Eagle își îmbunătățește în mod constant și își schimbă ofertele de cursuri pentru a oferi studenților noștri exact ceea ce doresc. Avem acum cursuri de limba engleza si de afaceri!

Academia Eagle are calificări și cursuri în afaceri, limbă engleză, recreere în aer liber, sport, agrement și fitness pentru a-și mări gama de cursuri utile pentru cei care caută locuri de muncă în cluburi sportive, gimnastică, turism, ospitalitate sau alte domenii de activitate. Aruncați în serviciul nostru prietenos și este ușor să vedeți de ce peste 500 de elevi de pe fiecare continent au ales să studieze la Academia Eagle în ultimul an.

Scopul nostru este de a oferi o înaltă calitate de predare și coaching, în împrejurimi de înaltă calitate, la un preț rezonabil, pentru a oferi studenților noștri un avantaj distinct față de alții.

Lucrăm cu alte Academii de Sport și Centrul de conducere pentru a livra programele noastre (vezi mai jos). Folosind aceste academii de specialitate, toți liderii în sportul ales, accesăm o gamă de autocare de cea mai înaltă calificare și cele mai bune facilități din Australia.

Fie că elevii sunt interesați de cunoștințe generale de sport sau recreere, cum ar fi nutriția sau administrarea sportivă; cursuri de instructori în fitness, surfing sau alte activități acvatice; o carieră în afaceri; sau să-și îmbunătățească abilitățile în limba engleză scrisă și scrisă; ne putem satisface nevoile.

Acum avem campusuri în Fortitude Valley, Carina, Broadbeach și Coolangatta!

Dorim să vă întâmpinăm la Academie și să aveți încredere că cursul ales este tot ceea ce ați sperat, că sportul, fitnessul, afacerea, recrearea sau capacitatea de engleză se îmbunătățește și, cel mai important, vă bucurați de timpul petrecut cu noi. Spuneți-ne dacă vă putem ajuta în orice moment.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome Avansate » Vedea Certificate » Vedea Diplome » Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat

Certificat III Fitness

Online Campus Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Australia Southport Brisbane + 2 mai mult

Această calificare oferă abilitățile și cunoștințele pentru un individ de a fi competent într-o serie de activități și funcții care necesită muncă autonomă într-un interval definit de situații de instruire de exerciții și activități. [+]

Această calificare oferă abilitățile și cunoștințele pentru un individ de a fi competent într-o serie de activități și funcții care necesită muncă autonomă într-un interval definit de situații de instruire de exerciții și activități. Rezultatele calificărilor includ instruirea pentru grupuri, echipe sau programe de gimnastică. Lucrările pot fi întreprinse în locuri precum săli de sport, facilități de fitness, bazine, facilități comunitare sau medii în aer liber.

Durata cursului: 12 luni (52 săptămâni, alcătuite din învățământul de 40 de săptămâni și 12 săptămâni de vacanță).

Elevii pot începe studiile cu inducție în orice luni, după cum au fost aprobați de către director, iar clasele generale operează săptămânal, cu excepția perioadelor de vacanță (a se vedea fișa Termen și vacanță).... [-]


Certificat iii în afaceri

Online Campus Cu jumătate de normă 6 luni Înscriere Deschisă Australia Southport Brisbane Coolangatta + 3 mai mult

Această calificare reflectă rolurile variate ale indivizilor din diferite sectoare industriale care aplică o gamă largă de competențe utilizând o anumită discreție, judecată și cunoștințe teoretice relevante. Ele pot oferi consiliere tehnică și sprijin pentru o echipa. [+]

Această calificare reflectă rolurile variate ale indivizilor din diferite sectoare industriale care aplică o gamă largă de competențe utilizând o anumită discreție, judecată și cunoștințe teoretice relevante. Ele pot oferi consiliere tehnică și sprijin pentru o echipa. Clienții cheie pentru această calificare sunt studenții interni și internaționali care doresc să lucreze în calitate de consilier în domeniul serviciilor pentru clienți, operatori de introducere a datelor, funcționari generali, ofițeri de administrație sau ofițeri de procesare de text.

Durata cursului:

6 luni (28 de săptămâni, alcătuite din 20 săptămâni de școlarizare și 8 săptămâni de vacanță).... [-]


Cursuri

ELICOS Intensive Spoken and Written English Course (Beginner – Advanced)

Campus Cu normă întreagă 12 luni Înscriere Deschisă Australia Southport Brisbane + 1 mai mult

[+]

Moduri alternative de livrare

Studenții în domeniul vizelor ar trebui să fie conștienți de faptul că agenții pot acționa în numele nostru pentru a recruta studenți. Acești agenți sunt afișați pe site-ul nostru.

Nivel

[-]

Diploma

Diploma de afaceri

Campus Cu normă întreagă 9 luni Înscriere Deschisă Australia Southport Brisbane Coolangatta + 2 mai mult

[+]

Aceasta calificare este, de asemenea, adaptate necesităților persoanelor cu experiență puțin sau deloc profesional, dar care posedă abilități de sunet de afaceri teoretice și cunoștințe care le-ar dori să se dezvolte, în scopul de a crea noi oportunități educaționale și de angajare.

Având în vedere incluziunile noastre și facilitățile pe care le folosiți, veți vedea că niciun concurent nu poate să se potrivească prețurilor noastre pentru valoare. Dacă nu sunteți de acord, aduceți-ne o ofertă de concurs în scris și ne simțim încrezători că o putem bate pentru dvs.

Pre-rechizite: Elevii pot aplica pentru recunoașterea învățării anterioare sau credit direct. Acest lucru poate reduce timpul cursului. BSBADM506 Gestionați proiectarea și dezvoltarea documentelor de afaceri [-]

Diplomă Avansată

Advanced Diploma of Leadership and Management

Campus Cu normă întreagă 18 luni Înscriere Deschisă Australia Southport Brisbane Coolangatta + 2 mai mult

[+]

Având în vedere incluziunile noastre și facilitățile pe care le folosiți, veți vedea că niciun concurent nu poate să se potrivească prețurilor noastre pentru valoare. Dacă nu sunteți de acord, aduceți-ne o ofertă de concurs în scris și ne simțim încrezători că o putem bate pentru dvs.

Pre-rechizite: Elevii pot aplica pentru recunoașterea învățării anterioare sau credit direct. Acest lucru poate reduce timpul cursului.

Elevii trebuie să studieze cele 12 unități de mai jos pentru a obține calificarea.

E8 BSBADV602 Elaborarea unei campanii de publicitate [-]

Videoclipuri

Carina Campus

Fortitude Valley Campus

Southport Campus

Contactează

Adresă, linia 1 56 Nerang St.
4215 Southport, Queensland, Australia

Adresă, linia 1 360 St Pauls Terrace
4006 Brisbane, Queensland, Australia

Adresă, linia 1 70 Griffith Street
4225 Coolangatta, Queensland, Australia

Adresă, linia 1 56 Zahel Street
4152 Brisbane, Queensland, Australia