Tec-NQ

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE NOI

La Tec-NQ, meseriile sunt o carieră de primă alegere. Tec-NQ este o organizație de formare înregistrată (RTO) și o școală secundară superioară care funcționează din 2007. Tec-NQ oferă o gamă de programe de instruire și educație pentru Townsville și Regiunea Nord Queensland, inclusiv formare profesională full-time, formare profesională la cerere, programe anterioare angajării și programe de ucenicie școlară.

Istoria noastra

Initial fondata ca Colegiul Tehnic Australian de Nord Queensland, organizatia a fost finantata ca parte a programului guvernelor federale a Australian Technical College. În 2009 a fost încheiat acest program și lansarea Tec-NQ ca organizație independentă la începutul anului 2010.

Tec-NQ a crescut progresiv de la înființarea sa și în prezent studenți și ucenici în domeniile: Tamplarie, Instalatii sanitare, Electrotehnologie, Automobile, Inginerie si IT.

În 2015, Tec-N a deschis o facilitate regională de cazare (RTAF) pentru studenții și ucenicii din regiune.

Tec-NQ oferă, de asemenea, Certificat 111 în domeniul electrotehnologiei în Mackay pentru pregătirea de ucenicie. Studenții trebuie să fie angajați ca ucenic în cadrul industriei.

Comitetul și personalul Tec-NQ sunt mândri să servească comunitatea locală.

Diferența noastră

De ce să alegeți TEC-NQ?

 • Suntem locali
 • Opțiuni flexibile de antrenament
 • Abordare colaborativă
 • Serviciu personal
 • Formatori de experți
 • FACILITĂȚI de stat-of-the-art

Modelul nostru de instruire

 • Pentru a permite mai mult timp ucenicului dvs. de a lucra și a ajuta afacerea dvs. să crească, modelul nostru de formare este o cale eficientă de funcționare a ucenicului dvs. pentru a obține abilitățile și cunoștințele practice maxime pentru a deveni mai calificați.
 • Formare la locul de muncă : venim la locul de muncă pentru a efectua cursuri de formare și evaluare cu ucenicul.
 • e-Learning : Platforma noastră de e-learning permite învățarea de sine stătător între contactul cu facilitatorul care permite mai puțin timp de lucru la locul de muncă.
 • Instruirea pe bază de colegiu : în cazul în care Tec-NQ identificat va oferi cursuri de formare prin intermediul atelierelor de colegiu care să permită instruirea practică a abilităților practice care nu pot fi obținute la locul de muncă.
 • Procesele de evaluare a competențelor : pentru un personal experimentat care nu a obținut niciodată o calificare în domeniul comerțului, putem realiza un proces de competență rapidă care evaluează abilitățile actuale ale membrilor personalului împotriva standardelor naționale privind pachetul de formare pentru a finaliza rapid calificarea. Acest proces este ușor de utilizat și permite unui personal experimentat să obțină o calificare profesională într-o perioadă scurtă de timp.

Beneficiile învățării mixte

 • Modelul de livrare al modelului Tec-NQ permite o mai mare flexibilitate în cât de des este retras ucenicul dvs. de la locul de muncă pentru a vă pregăti, ceea ce vă permite să vă gestionați mai bine personalul și volumul de muncă curent.
 • Ucenicii sunt deserviți prin mai multe metode de instruire pentru a se asigura că rămân angajați și că progresează după cum este necesar.
 • Instruirea la locul de muncă permite ucenicilor dvs. să progreseze în ritmul propriu și să nu fie împiedicați de alți ucenici în formare în bloc. Pregătirea blocului disponibil este negociată la înscriere și durează doar 2 săptămâni, permițând ucenicului dvs. să se întoarcă la locul de muncă mai repede.
 • Tec-NQ este capabil să desfășoare activități de formare la locul de muncă care se referă la lucrările care se desfășoară în prezent la momentul vizitei. De exemplu: dacă ucenicul dvs. face munca de strung, Tec-NQ se poate adapta prin instruirea și evaluarea ucenicului dvs. pe unitățile de competență care se referă la strunjirea muncii.

Locații

Orașul Townsville

Address
54 Discovery Drive. Douglas Townsville QLD Australia
4814 Orașul Townsville, Queensland, Australia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: