Sydney School of Business and Technology (SSBT)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

despre SSBT

Suntem un institut cuprinzător, multicultural, învățământ profesional, care oferă căi de educație de calitate stabilite pentru a se asigura viitorul tău strălucește mai luminos.

Vă invităm să vină și să studieze sub cerul marelui nostru sudic.

istorie

Sydney School of Business and Technology a fost înființată în 1999 pentru a satisface nevoile lumii de afaceri DOT.COM în curs de dezvoltare. In anul 2000 a devenit un SSBT Private Limited Company. În același an, SSBT a obținut statutul de organizație inregistrat Formare (RTO) și, de asemenea, a devenit Commonwealth Registrul instituțiilor și cursuri pentru Elevii de peste mări (CRICOS) înregistrate.

Am ales Sydney CBD ca locație preferată, având în vedere studenți de peste mări. Avem mulți ani de experiență în oferirea de servicii pentru studenți de peste mări am experimentat echipa de management și formatori calificați pentru a oferi o educație de calitate atât studenților pe piața internă și în străinătate.

straluceasca Brighter

SSBT vrea ca tu sa ai un viitor dinamic. Noi credem că cărțile deschise și mințile deschise duc la noi experiențe și aventuri incitante. Studia în institutul nostru în continuă evoluție și să se adapteze la această lume tehnologică avansează.

Să ne ajuta să vă extindeți orizonturile, straluceasca mai luminos!

Locații

Sydney

Address
Level 1,
301 George Street

NSW 2000 Sydney, Noua Țara Galilor de Sud, Australia