Sydney International Business College (SIBC)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Sydney International Business College, oferim cursuri de afaceri generale și o varietate de cursuri de afaceri și contabilitate și contabilitate de la Certificatul III, Certificatul IV, Diploma și Diploma avansată atât pentru studenții interni, cât și pentru cei internaționali.

Campusul principal al Sydney International Business College este situat în inima orașului Sydney, iar colegiul are un alt campus în Hobart, Tasmania. O locație convenabilă, aproape de autobuze și trenuri. Oferim o formare excelentă, cu accent pus pe învățarea centrată pe elev și un mediu propice învățării în vocația aleasă. Scopul nostru este să vă oferim o experiență de învățare excepțională și de calitate.

Vino și vezi facilitățile noastre, vorbește cu personalul nostru prietenos și studiază cu noi, îți garantăm experiența unei vieți. Credem cu tărie că dacă „veți învăța astăzi, veți conduce mâine” .

Locații

Sydney

Address
Pitt Street,307
2000 Sydney, Noua Țara Galilor de Sud, Australia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: