Citește Descrierea Oficială

Mesajul principal este Bine ati venit la Perth, Australia de Vest - Gateway pentru Australia, un oraș cu un climat de invidiat și un mediu prietenos, în condiții de siguranță.

Phoenix Academy este un complet australian deținut și operat de afaceri de familie.

Suntem mandri de a împărtăși cu tine:

Un frumos și unic campus grădină, la 10 minute de CBD. O mai buna calitate instituție practici ofertă de școlarizare clasă mondială. O locație într-unul din cele mai bune stil de viata orase din lume. Cadre didactice și administrative angajat să atingă obiectivele.

De la înființarea noastră în 1989 motto-ul nostru a fost întotdeauna "Noi Îngrijire". Într-adevăr, ne-mi pasă foarte mult că nevoile și așteptările tale nu sunt doar respectate, dar a depășit! Sunt întotdeauna disponibil pentru a vorbi cu elevii personal.

Robynne Walsh B.Ed M.Ed. Principal și Director

Avantajul Phoenix

Frumos campus grădină. Populația International. Clasa de dimensiuni mici. Săli de clasă echipate cu cele mai noi tehnologii de predare. Profesori cu experiență și înaltă calificare. Calcul și Internet servicii excelente, plus pe WiFi campus. Opțiuni de învățare online. Gama completa de cursuri de examinare. Cursuri Fliexible pentru a se potrivi toate nevoile și nivelurile. Inovație și curriculum flexibil. Puternic accent pe abilitățile de vorbire. Program de orientare complet și Placement Test la sosire. Experienta de lucru / programe de internship. Aventură Centru și servicii de turism. Facilități de recreere la câțiva pași. În campus Residence (Beatty Lodge) Cel mai prietenos și mai bune familii putere de rezistentă din Perth. Bazate pe internet Phoenix English Proficiency Test (iPEPT)

În 25 de ani 36.000 de elevi din peste 50 de țări au fost salutat la aeroport, stabilit într-o familie iubitoare putere de rezistentă sau în reședința studenților și îngrijit într-un program de limba calitate.

Aceste 36.000 de elevi au fost întotdeauna în obiectivele turistice din Robynne și Brian, care cu echipa lor de personal loial și dedicat au făcut-o misiune de a oferi fiecărui elev sentimentul că sunt la fel de importante ca și Megumi și Kaz erau în 1989.

Marie Gorman, directorul Student Services este un membru de prim rang al companiei dupa 23 de ani, Kate Tarrant ca Senior Director este, de asemenea, marcajul an ei 23. Ann Lyall Manager Demi Pair / Au Pair are 21 ani sub centura ei la fel ca grefier nostru, Jessica Gorman si director al Programului Young Learners Margaret Stuart. Mark Belton Director General noastră a realizat 15 ani cu societatea ca are director noastre academice, Lisa Barbagiovanni și Managerii Diviziei noastre Didactic, Antony Atkinson și Daniela Multari.

Stabilitatea și securitatea personalului înseamnă că îmbunătățirea continuă apare si sisteme funcționează bine. Toată lumea are un sentiment de mândrie și de realizare de a fi parte din echipa Phoenix.

Sărbători pe tot parcursul anului inclus partide agent cocktail, petreceri studențești, burse 25-a aniversare și confirmări pentru personal și studenți.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

Phoenix Academy

Acest program este conceput pentru studenții din Australia și internaționale la nivel pre-universitar care au nevoie de o punte de legătură între studii academice anterio ... [+]

Acest program este conceput pentru studenții din Australia și internaționale la nivel pre-universitar care au nevoie de o punte de legătură între studii academice anterioare și cerințele academice ale universităților din Australia. Programul este un curs certificat IV în temeiul cadrului australian de calificări. La finalizarea cu succes a programului, elevii sunt eligibile pentru intrarea directă la Universitatea Murdoch, Edith Cowan University, Universitatea Curtin si Universitatea Monash sau alte universități de alegere la nivel primul an.

Cine este pentru?

Anul 11 ​​& 12 absolvenți care ar dori să înceapă studiile la universitate în primul an de un Bachelor of Business sau Comerț la o universitate din Australia de Vest, dar care:... [-]

Australia Perth
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
6 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Phoenix Academy

Phoenix Academy Academic English - cursul de preparare Universitatea este aprobat ca îndeplinind cerințele de limba engleza pentru intrarea directă (nu este necesar IELTS ... [+]

ACADEMIC ROMÂN - UNIVERSITATEA Prepararea (EAP)

Phoenix Academy Academic English - cursul de preparare Universitatea este aprobat ca îndeplinind cerințele de limba engleza pentru intrarea directă (nu este necesar IELTS), Western Australia Curtin, Murdoch și Edith Cowan universități atât la un student și la nivel postuniversitar.

CINE ESTE ACEST CURS PENTRU?

Acest curs este conceput pentru studenții care nu îndeplinesc cerințele de intrare limba engleză pentru Universitatea fie la nivel de licență sau de studii postuniversitare.

DESPRE CE ESTE VORBA?

Acest curs se dezvoltă în limba engleză Academic și competențele necesare de studiu pentru a reuși în studiul la nivel terțiar în Australia. Componentele de curs includ:... [-]

Australia Perth
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
36 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Phoenix Academy

Englezii Academic de program de pregătire High School este condus de Academia de campusul orasului Perth într-un cadru liniștit în grădină, situat la numai 10 minute de c ... [+]

"Obiectivul Academic engleză Phoenix pentru Programul High School Pregătirea este de a pregăti studenții pentru a intra în învățământul secundar Australia."

Phoenix ACADEMY

Englezii Academic de program de pregătire High School este condus de Academia de campusul orasului Perth într-un cadru liniștit în grădină, situat la numai 10 minute de centrul orașului. Campusul oraș include, de asemenea Beatty Lodge (self-catering cazare on-campus) trebuie părinții și familiile decid să viziteze din străinătate. Elevii provin din întreaga lume pentru a studia în limba engleză Academic Academia pentru program de pregătire High School, și acest amestec naționalitate asigură un mediu cultural sensibil și sigur pentru tineri. ... [-]

Australia Perth
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 - 48 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Phoenix Academy

Un program serios engleză în cazul în care învățarea este flexibil și este proiectat pentru a te unde vrei sa fie si mai lași timp să se bucure de viata ta! ... [+]

Noua generație Engleza Un program serios engleză în cazul în care învățarea este flexibil și este proiectat pentru a te unde vrei sa fie si mai lași timp să se bucure de viata ta! Clasele de la nivelul elementar în sus - cai de studii suplimentare disponibile Opționale Clasele Focus Special Accesul la resursele de învățare online English Niveluri: elementare (A1 +) la Intermediar (B1) General English / IELTS Pregătirea Conceput pentru a pregăti studenții pentru examenele academice IELTS general și, precum și îmbunătăți abilitățile engleza generala. Se concentrează pe sarcinile de examen și strategii în cele patru examene și livrat ca un curri... [-]
Australia Perth
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
2 - 48 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Phoenix Academy

Dezvolta Global Human Capital cu un australian personalizate Decalaj Anul Programul la Phoenix Academy. ... [+]

Dezvolta Global Human Capital cu un australian personalizate Decalaj Anul Programul la Phoenix Academy.

Abilități de afaceri GLOBAL

Global abilități de afaceri se concentreze pe soft skills necesare pentru a reuși în mediul actual de afaceri la nivel mondial.

CERTIFICAT IV IN BUSINESS (BSB40212) DIPLOMA DE AFACERI - WORK READY (BSB50207) Cambridge First Certificate in English

ÎNSCRIERE FEE: 225 dolari

[-]
Australia Perth
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
6 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Phoenix Academy

Un program de studiu și de lucru pentru a vă ajuta să profitați la maximum de dvs. de vacanta Visa de lucru și experiența "reală" Australia. ... [+]

Un program de studiu și de lucru pentru a vă ajuta să profitați la maximum de dvs. de vacanta Visa de lucru și experiența "reală" Australia.

Maximizați oportunitățile de angajare prin consolidarea abilităților de comunicare de zi cu zi la locul de muncă și Ia un loc de muncă într-una dintre cele mai puternice economii din lume astăzi NEW GENERATION ENGLISH (seral)

Un program serios engleză în cazul în care învățarea este flexibil și este proiectat pentru a te unde vrei sa fie si mai lași timp să se bucure de viata ta!

Engleza generala (cursuri de zi):

Studia un curs de engleza generala si de a dezvolta abilitățile de comunicare la nivel mondial... [-]

Australia Perth
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
6 - 17 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Phoenix Academy

Diploma Phoenix de Afaceri oferă studenților o cale de a doua an universitar. La finalizarea cu succes a Diploma de afaceri și care îndeplinesc cerințele de intrare minim ... [+]

Diploma Phoenix de Afaceri oferă studenților o cale de a doua an universitar. La finalizarea cu succes a Diploma de afaceri și care îndeplinesc cerințele de intrare minime universitare, a absolvit elevii din Diploma de Business sunt în măsură să transfere la programul relevant diplomă de licență, cu un an de picioare avansate la Curtin, Murdoch și Edith Cowan universități.

Diploma de Afaceri (intrare direct) cuprinde BSB40212 Certificat IV în afaceri.

Cine este pentru?

Anul 11 ​​& 12 absolvenți care doresc să completeze un Bachelor of Business sau Comerț la o universitate din Australia de Vest, dar care:

nu ar fi îndeplinite condițiile de intrare universitare academice nu ar fi îndeplinite condițiile de intrare în limba engleză universitare ar dori opțiunea de a Fast Track studiile ar prefera să studieze primul an de universitate într-un mediu mai favorabil mici DESPRE CE ESTE VORBA? ... [-]
Australia Perth
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
6 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Learn English with Creative Teaching