Phoenix Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Mesajul principal este Bine ati venit la Perth, Australia de Vest - Gateway pentru Australia, un oraș cu un climat de invidiat și un mediu prietenos, în condiții de siguranță.

Phoenix Academy este un complet australian deținut și operat de afaceri de familie.

Suntem mandri de a împărtăși cu tine:

Un frumos și unic campus grădină, la 10 minute de CBD. O mai buna calitate instituție practici ofertă de școlarizare clasă mondială. O locație într-unul din cele mai bune stil de viata orase din lume. Cadre didactice și administrative angajat să atingă obiectivele.

De la înființarea noastră în 1989 motto-ul nostru a fost întotdeauna "Noi Îngrijire". Într-adevăr, ne-mi pasă foarte mult că nevoile și așteptările tale nu sunt doar respectate, dar a depășit! Sunt întotdeauna disponibil pentru a vorbi cu elevii personal.

Robynne Walsh B.Ed M.Ed. Principal și Director

Avantajul Phoenix

Frumos campus grădină. Populația International. Clasa de dimensiuni mici. Săli de clasă echipate cu cele mai noi tehnologii de predare. Profesori cu experiență și înaltă calificare. Calcul și Internet servicii excelente, plus pe WiFi campus. Opțiuni de învățare online. Gama completa de cursuri de examinare. Cursuri Fliexible pentru a se potrivi toate nevoile și nivelurile. Inovație și curriculum flexibil. Puternic accent pe abilitățile de vorbire. Program de orientare complet și Placement Test la sosire. Experienta de lucru / programe de internship. Aventură Centru și servicii de turism. Facilități de recreere la câțiva pași. În campus Residence (Beatty Lodge) Cel mai prietenos și mai bune familii putere de rezistentă din Perth. Bazate pe internet Phoenix English Proficiency Test (iPEPT)

În 25 de ani 36.000 de elevi din peste 50 de țări au fost salutat la aeroport, stabilit într-o familie iubitoare putere de rezistentă sau în reședința studenților și îngrijit într-un program de limba calitate.

Aceste 36.000 de elevi au fost întotdeauna în obiectivele turistice din Robynne și Brian, care cu echipa lor de personal loial și dedicat au făcut-o misiune de a oferi fiecărui elev sentimentul că sunt la fel de importante ca și Megumi și Kaz erau în 1989.

Marie Gorman, directorul Student Services este un membru de prim rang al companiei dupa 23 de ani, Kate Tarrant ca Senior Director este, de asemenea, marcajul an ei 23. Ann Lyall Manager Demi Pair / Au Pair are 21 ani sub centura ei la fel ca grefier nostru, Jessica Gorman si director al Programului Young Learners Margaret Stuart. Mark Belton Director General noastră a realizat 15 ani cu societatea ca are director noastre academice, Lisa Barbagiovanni și Managerii Diviziei noastre Didactic, Antony Atkinson și Daniela Multari.

Stabilitatea și securitatea personalului înseamnă că îmbunătățirea continuă apare si sisteme funcționează bine. Toată lumea are un sentiment de mândrie și de realizare de a fi parte din echipa Phoenix.

Sărbători pe tot parcursul anului inclus partide agent cocktail, petreceri studențești, burse 25-a aniversare și confirmări pentru personal și studenți.

Locații

Perth

Phoenix Academy

Address
223 Vincent St
West Perth
Western Australia, 6005

Perth, Australia de Vest, Australia
Număr de telefon
+61 8 9235 6000