Citește Descrierea Oficială

Pacific College of Technology este un premiat furnizor înregistrată a educației și formării profesionale, oferind cursuri în contabilitate, afaceri, Management și Tehnologia Informației. Prin completarea unei diplome / diplome avansat cu noi, studenții deschide o cale de a intra în majoritatea universităților din Australia și sunt bine pregătiți pentru muncă din viața reală.

Top 10 motive pentru a alege Pacific College of Technology

Colegiul este ASQA aprobate și CRICOS înregistrate. Toate cursurile noastre urmeze Cadrul australian de calificări și să respecte standarde AQTF. Avem personal cu înaltă calificare și de susținere pentru a vă ajuta tranziție fără probleme a studia in Sydney. Oferim o structură de prețuri foarte competitive. Puteți transfera credit obtinut la Pacific College of Technology la universitate. Colegiul are timpilor de clasa flexibile (seara și în weekend sunt disponibile). Cursuri la Pacific College of Technology va oferi abilitățile și cunoștințele potrivite pentru a reuși într-un mediu de lucru dinamic. Personalul nostru didactic prevede, instruire practică hands-on într-un mediu high-tech și inovatoare. Există o gamă largă de cursuri selectate în funcție de necesități. Colegiul este convenabil situat în imediata vecinătate a Auburn gara, în inima din Sydney, Australia.

Hands-on, practică

Ne concentrăm pe abilitățile practice care aveți nevoie pentru a fi capabil de a efectua în cariera aleasa. Vă dau o pregătire solidă în teorie, atunci vă învață cum să-l aplice la situația de afaceri din lumea reală.

Recunoscut de universități din Australia

Toate cursurile noastre sunt aprobate de guvern, astfel încât acestea sunt recunoscute de către universități și colegii din Australia. De a lua o diplomă (sau mai sus) cu Pacific Colegiul de Tehnologie, este posibil să primiți credit pentru programul de o diplomă de licență.

Pregăti pentru universitate

Vă vom ajuta să se pregătească pentru continuarea studiilor la o universitate din Australia de predare abilități academice vitale cum ar fi eseu, raport și scrierea de atribuire, cercetarea, de referință și analiza critică.

O experiență plăcută de învățare

Vei bucure de timpul în Australia, cu atmosfera de campus relaxată și prietenoasă. În plus, vă vom ajuta să se distreze prin sponsorizarea activități cum ar fi excursii la atracțiile Sydney, grătare și turnee sportive.

Despre Sydney

Colegiul este situat în Auburn, care este de aproximativ 20 km de CBD Sydney. Colegiul este situat la 2 minute de mers de la Gara Auburn, care le permite elevilor posibilitatea de a se bucura de facilități convenabile de transport, centre comerciale din apropiere, piețe, restaurante și de divertisment. Sydney oferă una dintre cele mai bune medii de învățare unică și experiențe sociale.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

Pacific College of Technology

Acest curs își propune să ofere studenților cu cunoștințe, aptitudini și atitudine în administrarea afacerilor însoțită de o gamă largă de competențe relevante din indust ... [+]

Curs Rezultate

Acest curs își propune să ofere studenților cu cunoștințe, aptitudini și atitudine în administrarea afacerilor însoțită de o gamă largă de competențe relevante din industria generice pentru a întreprinde următoarele roluri:

Asistent personal executiv Oficiul Administrator Asistent de proiect Cerințe de intrare Studenții care doresc admiterea la acest curs trebuie să completeze școlarizarea Anul 12 sau grad australian echivalent.

elevii de vârstă matură (21 ani și peste) pot fi admise în programele diplomelor și certificatelor fără o calificare academice oficiale.

Elevii care au absolvit anterior un certificat III, IV sau certificat de calificare Diplomă în Australia, nu trebuie să furnizeze certificate școlare.... [-]

Australia Sydney
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Pacific College of Technology

Această calificare reflectă roluri de locuri de muncă de contabilitate în domeniul serviciilor financiare și de alte industrii care necesită funcții de sprijin de contabi ... [+]

Această calificare reflectă roluri de locuri de muncă de contabilitate în domeniul serviciilor financiare și de alte industrii care necesită funcții de sprijin de contabilitate. Grupurile țintă pentru această calificare sunt oameni care au nevoie de cunoștințe și abilități de a lucra în serviciile financiare și domeniul contabil. Acest grup poate include: studenții locali și internaționali, angajați care au nevoie de competențe în domeniul serviciilor financiare. Principala cale de la această calificare este de muncă în roluri de locuri de muncă de contabilitate. O cale de învățare în continuare utilizarea de calificare, cum ar fi Diploma de contabilitate ar sprijini progresul în carieră.... [-]

Australia Sydney
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Pacific College of Technology

Această calificare oferă abilitățile și cunoștințele pentru un individ de a instala și de a gestiona rețele la scară mică, fie ca un tehnician independent suport din part ... [+]

Această calificare oferă abilitățile și cunoștințele pentru un individ de a instala și de a gestiona rețele la scară mică, fie ca un tehnician independent suport din partea rețelei, fie ca parte a unei echipe.

După finalizarea cu succes a tuturor unităților din acest curs, studenții sunt eligibile pentru Certificat IV în tehnologia informației rețea-ICT40415. Titluri de locuri de muncă posibile relevante pentru această calificare se numără:

suport de rețea suport operațiunile de rețea tehnician operațiunile de rețea tehnician rețea tehnician suport de rețea

Caile de la calificarea:

Diploma ICT50415 Tehnologiei Informației rețea sau o serie de alte calificări Diplomă TIC.... [-]

Australia Sydney
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Pacific College of Technology

Această calificare este destinat persoanelor care lucrează și / sau care doresc să lucreze în profesionale rolurile de locuri de muncă contabile în domeniul serviciilor f ... [+]

Această calificare este destinat persoanelor care lucrează și / sau care doresc să lucreze în profesionale rolurile de locuri de muncă contabile în domeniul serviciilor financiare și alte industrii.

Cerințe de intrare

Cerințele de intrare în această calificare sunt:

Studenții trebuie să fie de peste 18 de ani, Studenții trebuie să aibă o finalizarea cu succes a Anul australian 12 sau echivalent. Finalizarea FNS40611 Certificat IV în contabilitate este calea preferată pentru intrarea în această calificare.

Limba engleză Proficiency Cerinte

evidenta primara: Pentru a putea fi oferit un loc la Pacific College, studentul de peste mări trebuie să demonstreze dovada a uneia dintre următoarele teste:... [-]

Australia Sydney
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Pacific College of Technology

Acest curs este conceput pentru studenții care doresc să dezvolte abilități și cunoștințe în planificarea, managementul, administrarea, salarizare, menținerea înregistrăr ... [+]

Acest curs este conceput pentru studenții care doresc să dezvolte abilități și cunoștințe în planificarea, managementul, administrarea, salarizare, menținerea înregistrărilor o rețea grup de lucru, de organizare și de afaceri, de proiectare și elaborare a documentelor, gestionarea resurselor umane si coordonarea echipelor sau middle management în mici, mijlocii și organizațiile mari.

Cerințe de intrare Studenții care doresc admiterea la acest curs trebuie să completeze școlarizarea Anul 12 sau grad australian echivalent.

elevii de vârstă matură (21 ani și peste) pot fi admise în programele diplomelor și certificatelor fără o calificare academice oficiale. ... [-]

Australia Sydney
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Pacific College of Technology

Această calificare oferă abilitățile și cunoștințele pentru un individ de a gestiona, ca un specialist în domeniul TIC independent sau ca parte a unei echipe, instalarea ... [+]

Această calificare oferă abilitățile și cunoștințele pentru un individ de a gestiona, ca un specialist în domeniul TIC independent sau ca parte a unei echipe, instalarea de o serie de rețele, inclusiv Internetworking, securității și integrarea de e-business.

După finalizarea cu succes a tuturor unităților din acest curs, studenții sunt eligibile pentru Diploma Tehnologiei Informației Networking-ICT50415. Titluri de locuri de muncă posibile relevante pentru această calificare se numără:

administrator de retea administrator IT administrator operațiilor IT administrator servicii de rețea coordonator rețea de sprijin analist operațiunile de rețea coordonator de securitate a rețelei rețea de e-business coordonator ... [-]
Australia Sydney
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă Avansată

Pacific College of Technology

Acest curs este destinat persoanelor care lucrează și / sau care doresc să lucreze în profesionale rolurile de locuri de muncă contabile în domeniul serviciilor financiar ... [+]

Acest curs este destinat persoanelor care lucrează și / sau care doresc să lucreze în profesionale rolurile de locuri de muncă contabile în domeniul serviciilor financiare și alte industrii.

Elevii vor învăța să asiste superiori contabili și îndeplinească sarcinile într-o gamă largă de funcții de contabilitate manuale și computerizate, inclusiv planificarea fiscală, modelarea financiară, audit intern și extern, managementul planificării financiare, planificarea financiară personală și de conducere a unei echipe sau departament.

Cursul de asemenea, vă învață abilități de comunicare și de oameni este necesar să prezinte rapoarte, să fie conștienți de drepturile și responsabilitățile angajatorilor și angajaților și pentru a gestiona eficient o echipă.... [-]

Australia Sydney
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Pacific College of Technology

Acest curs este conceput pentru studenții care doresc să dezvolte abilități și cunoștințe în planificarea, managementul, administrarea, salarizare, menținerea înregistrăr ... [+]

Acest curs este conceput pentru studenții care doresc să dezvolte abilități și cunoștințe în planificarea, managementul, administrarea, salarizare, menținerea înregistrărilor o rețea grup de lucru, de organizare și de afaceri, de proiectare și elaborare a documentelor, gestionarea resurselor umane si coordonarea echipelor sau middle management în mici, mijlocii și organizațiile mari.

intrare Caile

Admiterea la acest program poate fi obținută prin următoarele căi:

cale de calificare

Aceasta include orice calificare finalizate, astfel cum sunt enumerate în cerințele de calificare academice de mai jos. Candidații cu studii terțiare prealabile adecvate care satisfac o parte din cerințele academice ale cursului poate fi acordat "credit" și / sau de intrare la curs cu 'picioare avansate ". Se referă la Manualul Student pentru detalii legate de avansată permanent.... [-]

Australia Sydney
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Pacific College of Technology

Această calificare oferă abilitățile și cunoștințele pentru un individ de a planifica, proiecta, gestiona și monitoriza o tehnologie de informație corporativă și comunica ... [+]

Această calificare oferă abilitățile și cunoștințele pentru un individ de a planifica, proiecta, gestiona și monitoriza o tehnologie de informație corporativă și comunicațiilor (TIC) de rețea ca un specialist în domeniul TIC independent sau ca parte a unei echipe responsabile de sisteme avansate de securitate a rețelei TIC. Calificarea are o bază tehnică TIC la nivel înalt cu unitățile de securitate corespunzătoare și capacitatea de a se specializa într-o serie de domenii, inclusiv de voce, fără fir, infrastructură de rețea și durabilitate.

După finalizarea cu succes a tuturor unităților din acest curs, studenții sunt eligibile pentru Diploma avansată de Network Security-ICT60215. Titluri de locuri de muncă posibile relevante pentru această calificare se numără:... [-]

Australia Sydney
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză