Perth College of Business and Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pasiunea, Pregătire, Performanță și Scop - Cei patru piloni succes Perth College of Business & Technology (PCBT) este una dintre Hospitality La nivel național Recunoscute și înregistrate, Management & Business Furnizorii de formare, situat în inima orașului Perth, capitala și rapid orașul din Australia de Vest în creștere.

Studenții internaționali și Australia au posibilitatea de a fi instruiți și cu experiență într-o ospitalitate reală industrie Plasament.

mari săli de clasă plăcute și vibrante echipate IT la East Perth Campus precum Restaurant Platinum & facilități de stat-of-the-art Centrul de funcții, situat la 13 km în sus-nord campusul principal într-una din incinta plină de viață Westminster asigura studenților câștig de neprețuit cunoștințe și experiență.

istorie

Dezvoltare rapidă, turism si industria ospitalitatii nu a putut satisface cererea din 2008, când PCBT a fost infiintata pentru a furniza competențe lucrătorilor; formarea și forța de muncă calificarea forței.

Înregistrări & Acreditari

PCBT este o ofertă de colegiu multicultural cursuri în cadrul Calificărilor Framework australian (AQF), un CRICOS furnizor înregistrat (cod 03051J) acreditat, o organizație inregistrat Formare (RTO 52014), sub autoritatea de calitate din Australia Talent (ASQA) organism de reglementare, precum și un membru activ al Consiliului australian pentru Private Education & Training (ACPET).

Când vă înscrieți la Colegiul Perth de afaceri și tehnologie nu vă alăturați doar un guvern australian recunoscut și furnizor de formare înregistrat deveniți parte a unei comunități dinamice, care va provocare și vă sprijini în încercarea de a deveni un lider mai puternic. Colegiul este angajat sa gazduiasca o comunitate încă incluzivă diversă, care îi încurajează pe toți membrii să-și atingă potențialul prin învățare, angajament și dedicare.

Noi concepem o comunitate școlară în care toți indivizii îmbrățișeze și să promoveze acest cadru și credință. Noi credem ca acest ideal este în centrul a tot ceea ce facem.

La PCBT niciodată nu sunteți doar un nume pe o listă. Grație mici dimensiuni de clasă asigura că fiecare elev primește o atenție personală și participă într-un plin de viață, considerat provocator discuții de grup cu colegii și facultate.

Studenții beneficiază de puternică relație PCBT cu comunitatea de afaceri locală care le permite să creeze o oportunitate de învățare interactivă, cu un accent puternic pe mâini - pe experiență într-un mediu de lucru reale.

Viziunea noastra

Pentru a fi cea mai preferată organizație de formare înregistrată în Perth, care oferă învățământ profesional de calitate și de formare pentru studenții internaționali și locali

Misiunea noastră

Furnizarea de formare de înaltă calitate în afaceri, management și ospitalitate pentru studenții internaționali și locale prin dezvoltarea competențelor și a cunoștințelor de angajare prin intermediul unei sesiuni de eficiente sala de curs, punerea în aplicare a activităților de expunere și de sensibilizare a industriei și oferirea de oportunități de plasare din industrie pentru stagiari noastre pentru a fi capabili de a satisface nevoile industriei și standarde.

Bine ati venit in PCBT Studiu De ce La PCBT Echipa noastră Facilități Galerie Evenimente Promotii

Locații

Perth

Address
110 Brown Street, East Perth
6004 Perth, Australia de Vest, Australia