Citește Descrierea Oficială

Pasiunea, Pregătire, Performanță și Scop - Cei patru piloni succes Perth College of Business & Technology (PCBT) este una dintre Hospitality La nivel național Recunoscute și înregistrate, Management & Business Furnizorii de formare, situat în inima orașului Perth, capitala și rapid orașul din Australia de Vest în creștere.

Studenții internaționali și Australia au posibilitatea de a fi instruiți și cu experiență într-o ospitalitate reală industrie Plasament.

mari săli de clasă plăcute și vibrante echipate IT la East Perth Campus precum Restaurant Platinum & facilități de stat-of-the-art Centrul de funcții, situat la 13 km în sus-nord campusul principal într-una din incinta plină de viață Westminster asigura studenților câștig de neprețuit cunoștințe și experiență.

istorie

Dezvoltare rapidă, turism si industria ospitalitatii nu a putut satisface cererea din 2008, când PCBT a fost infiintata pentru a furniza competențe lucrătorilor; formarea și forța de muncă calificarea forței.

Înregistrări & Acreditari

PCBT este o ofertă de colegiu multicultural cursuri în cadrul Calificărilor Framework australian (AQF), un CRICOS furnizor înregistrat (cod 03051J) acreditat, o organizație inregistrat Formare (RTO 52014), sub autoritatea de calitate din Australia Talent (ASQA) organism de reglementare, precum și un membru activ al Consiliului australian pentru Private Education & Training (ACPET).

Când vă înscrieți la Colegiul Perth de afaceri și tehnologie nu vă alăturați doar un guvern australian recunoscut și furnizor de formare înregistrat deveniți parte a unei comunități dinamice, care va provocare și vă sprijini în încercarea de a deveni un lider mai puternic. Colegiul este angajat sa gazduiasca o comunitate încă incluzivă diversă, care îi încurajează pe toți membrii să-și atingă potențialul prin învățare, angajament și dedicare.

Noi concepem o comunitate școlară în care toți indivizii îmbrățișeze și să promoveze acest cadru și credință. Noi credem ca acest ideal este în centrul a tot ceea ce facem.

La PCBT niciodată nu sunteți doar un nume pe o listă. Grație mici dimensiuni de clasă asigura că fiecare elev primește o atenție personală și participă într-un plin de viață, considerat provocator discuții de grup cu colegii și facultate.

Studenții beneficiază de puternică relație PCBT cu comunitatea de afaceri locală care le permite să creeze o oportunitate de învățare interactivă, cu un accent puternic pe mâini - pe experiență într-un mediu de lucru reale.

Viziunea noastra

Pentru a fi cea mai preferată organizație de formare înregistrată în Perth, care oferă învățământ profesional de calitate și de formare pentru studenții internaționali și locali

Misiunea noastră

Furnizarea de formare de înaltă calitate în afaceri, management și ospitalitate pentru studenții internaționali și locale prin dezvoltarea competențelor și a cunoștințelor de angajare prin intermediul unei sesiuni de eficiente sala de curs, punerea în aplicare a activităților de expunere și de sensibilizare a industriei și oferirea de oportunități de plasare din industrie pentru stagiari noastre pentru a fi capabili de a satisface nevoile industriei și standarde.

Bine ati venit in PCBT Studiu De ce La PCBT Echipa noastră Facilități Galerie Evenimente Promotii

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

Perth College of Business and Technology

PCBT se mândresc cu livrarea lor de calitate înaltă și de evaluare a elevilor pentru a atinge competențe ca un bucătar cu Certificat III în comercial Culinărie SIT30830. ... [+]

PCBT se mândresc cu livrarea lor de calitate înaltă și de evaluare a elevilor pentru a atinge competențe ca un bucătar cu Certificat III în comercial Culinărie SIT 30830. Noi va oferim cel mai recent pachet de formare astfel încât studenții să poată fi asigurat că sunt unul dintre primele în industria cu noul set de standarde de competență.

Această calificare reflectă rolul bucătari comerciali care folosesc o gamă largă de abilități de gătit. Ei folosesc discreție și judecată și să aibă o bună cunoaștere a operațiunilor de bucătărie. Ei lucrează cu o anumită independență și sub supraveghere limitată și poate oferi consiliere operațională și sprijin pentru membrii echipei.... [-]

Australia Perth
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Perth College of Business and Technology

Aceasta calificare este potrivită pentru cei care lucrează în calitate de administratori și ofițerii de proiect. ... [+]

Aceasta calificare este potrivită pentru cei care lucrează în calitate de administratori și ofițerii de proiect. In acest rol, indivizii folosesc abilități bine dezvoltate și o bază largă de cunoștințe pentru a aplica soluții pentru o gamă definită de probleme imprevizibile și analizează informații dintr-o varietate de surse. Ele pot asigura conducerea și îndrumarea altora cu o anumită responsabilitate limitată pentru producția altora.

DURATA CURSULUI

Acest curs este livrat de peste 26 de săptămâni, în 2 termeni inclusiv 5 săptămâni de concediu. Clasele sunt programate timp de 20 de ore pe săptămână.

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

Acest curs vă oferă posibilitatea de a fi angajați în următoarele roluri de locuri de muncă:... [-]

Australia Perth
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Perth College of Business and Technology

Această calificare s-ar aplica persoanelor fizice cu diferite titluri de locuri de muncă, inclusiv executivi, consultanți program și coordonatori de programe. ... [+]

Această calificare s-ar aplica persoanelor fizice cu diferite titluri de locuri de muncă, inclusiv executivi, consultanți program și coordonatori de programe.

Indivizii din aceste roluri pot să posede o experiență substanțială într-o gamă de setări, ci caută să dezvolte în continuare abilitățile lor într-o gamă largă de funcții de afaceri.

Pe de altă parte, se poate aplica și celor cu experiență puțină sau deloc profesional, dar care posedă competențe solide de afaceri teoretice și cunoștințele pe care le-ar dori să se dezvolte, în scopul de a crea noi oportunități educaționale și de angajare.

DATE DE CURS

COD NATIONAL: BSB50215 CRICOS COD: 087236E... [-]

Australia Perth
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Perth College of Business and Technology

Această calificare reflectă rolul persoanelor care au responsabilități de conducere sau de conducere. Ele pot supraveghea munca altora sau au roluri specializate, în cazu ... [+]

Această calificare reflectă rolul persoanelor care solicită cunoștințe și competențe specializate, precum și cu experiență în conducere și de management, într-o serie de întreprinderi și industrie contexte. Indivizii la această inițiativă la nivel de utilizare și hotărârea de a planifica și implementa o serie de funcții de conducere și de management, cu responsabilitate pentru rezultate personale și de echipă în parametri generali. Ei folosesc abilitățile cognitive și de comunicare pentru a identifica, analiza și să sintetizeze informații dintr-o varietate de surse și de a transfera cunoștințele lor altora și abilități creative sau conceptuale pentru a exprima idei și perspective sau de a răspunde la probleme complexe.... [-]

Australia Perth
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă Avansată

Perth College of Business and Technology

Această calificare reflectă rolul persoanelor care lucrează în calitate de directori de marketing, strategii de marketing și manageri la nivel național, regional sau glob ... [+]

Această calificare reflectă rolul persoanelor care lucrează în calitate de directori de marketing, strategii de marketing și manageri la nivel național, regional sau global de marketing. Indivizii din aceste poziții asigura conducerea și conducerea strategică în activitățile de marketing ale unei organizații. Analizează, proiectarea și executarea hotărârilor folosind ample competențe tehnice, creative, conceptuale și manageriale. Baza lor de cunoștințe pot fi foarte specializate sau mai larg în domeniul marketingului. Acești indivizi sunt adesea responsabili pentru rezultatele de grup și pentru performanța generală a funcției de introducere pe piață a unei organizații.... [-]

Australia Perth
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză