Open Colleges

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cu o experienta de peste 100 de ani si mai mult de 700.000 de studenți educați, Open Colegii este lider Australia în procesul de învățare on-line.

Colegii despre Open

Suntem dedicat pentru a oferi o experiență de învățare excepțională studenților din toate categoriile de viață și de muncă pentru a elimina barierele în calea educației pe care mulți oameni se confruntă prin furnizarea de opțiuni de studiu accesibile, la prețuri accesibile și flexibile.

Punerea studenților noștri în centrul a tot ceea ce facem, ne adaptam continuu si de a dezvolta modelul nostru unic de învățare on-line pentru a ne asigura că oferim fiecare student care enrols cu noi abilitățile și sprijinul de care au nevoie pentru a reuși.

Cursuri

Noi oferim peste 150 de cursuri care ar putea ajuta să urmeze o pasiune, spori cariera ta sau de a schimba cariera complet

Noțiuni de bază

Afla tot ce trebuie sa stii despre a începe călătoria dvs. pentru a crea un viitor cu totul nou.

Cum pot începe?

Pentru cele mai multe cursuri, tot ce ai nevoie este un calculator, o conexiune la internet și unele programe de bază pe care sunteți, probabil, deja familiarizați cu, cum ar fi Microsoft Word, și puteți începe să studieze. Unele cursuri pot implica alte programe sau echipamente astfel încât să fie sigur de a verifica ghidul de curs pentru orice cerințe suplimentare.

Cum funcţionează

Nu este destul de sigur cum de învățare on-line funcționează de fapt? Nu vă faceți griji, de la utilizarea campusul online pentru accesarea tot sprijinul de care aveți nevoie - vom vorbi prin ea - studierea on-line.

Succesul studenților

Studierea on-line într-adevăr poate fi primul pas pentru a schimba viața ta. A se vedea poveștile unora dintre studenții noștri care lucrează spre visele lor, cu un pic de ajutor de la Open Colegii.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online Certificate » Vedea Online Diplomas »

Contactează
Adresa locaţie
12/300 Elizabeth St,
Sydney

Australia Online, NSW 2000 AU