Nungalinya College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Nungalinya este primul Colegiu de instruire pentru biserici combinate pentru australieni indigeni. Colegiul este susținut oficial de bisericile anglicane, unitoare și catolice din Teritoriul de Nord și este situat în Casuarina, o suburbie de nord a Darwin.

Din 1974, Colegiul Nungalinya echipează bărbați și femei pentru roluri de conducere în biserici și comunități. Programele noastre de instruire explorează credința creștină contextual prin cursuri de studii fundamentale, prezentare generală a Bibliei, mass-media, muzică și ucenicie, slujire creștină și teologie și traducere biblică.

În fiecare an, bărbați și femei din peste 100 de comunități diferite din Australia vin să studieze la Colegiul Nungalinya . Studenții noștri provin atât din comunități îndepărtate, cât și din comunități urbane, iar mediile lor culturale și lingvistice diferite sunt respectate și incluse în viața campusului. Mulți studenți dețin funcții importante de autoritate în propriile comunități. Colegiul Nungalinya respectă acești bătrâni și înțelepciunea tradițională pe care o posedă. Noi recunoaștem că Bătrânii sunt liderii adecvate pentru a trece la ceea ce învață pentru tinerii lor.

Locații

Casuarina

Address
Dripstone Road,72
0811 Casuarina, Teritoriul nordic, Australia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: