New York Film Academy Australia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Academia de Film de la New York a fost fondată de veteranul producător Jerry Sherlock în 1992, care a produs astfel de clasice ca "Vânătoarea pentru luna roșie". Încurajat de prietenii lui care doreau să-și trimită copiii la școala de film, dar a constatat că prețurile erau prea costisitoare, Sherlock a proiectat o școală care nu numai că era accesibilă, dar mai importantă, se baza pe principiul învățării prin practică.

Inspirat de ideea că pentru a învăța cum să faci filme, trebuie să faci de fapt filme, Sherlock și colegii săi au proiectat un curriculum cu adevărat unic. Îmbinând un amestec de instruire a școlii de film tradiționale cu o nouă abordare, Academia accentuează cursurile bazate pe studenții care în realitate ies și filmează în cadrul cursurilor. Elevii scriu, produc, direcționează și editează propriile filme originale, în timp ce, de asemenea, servesc ca membrii de echipă pe filmele colegilor colegilor lor pentru a obține experiență vastă la set.

Acest angajament față de învățare prin practică se aplică tuturor programelor oferite de Academie, studenții care lucrează cu echipamente standard din industrie în facilități de clasă mondială. La Academie, elevii pot alege dintr-o gamă largă de programe artistice vizuale și spectaculoase, printre care se numără Filmmaking, Actorie pentru Film, Animație 3D

Academia de Film din New York își extinde curriculum-ul, precum și prezența sa globală, cu cinci campusuri stabilite și numeroase programe de destinație la nivel mondial. La campusurile NYFA din New York și Gold Coast, Australia, elevii se scufundă în programe și ateliere de conservare pe termen lung și pe termen scurt, în timp ce campusurile din Los Angeles și South Beach, Miami, oferă și grade.

NYFA oferă studenților instrumentele și know-how-ul și practic aplică ceea ce învață în clasă în lumea reală, făcând o experiență educațională diferită de oricare alta.

Locații

Southport

Address
Lawson Street,5
4215 Southport, Queensland, Australia