Mercury Colleges

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ne face o deosebita placere va ura bun venit la Mercury Colegii din Sydney, Australia.

Mercury Colegii a fost elevi de bun venit de peste 50 de ani. Colegiul are o istorie lungă în Australia, iar de-a lungul anilor a câștigat o reputație de invidiat pentru predare sale de calitate.

La Mercury Colegii, vom căuta să beneficieze de interesele studenților noștri și prin schimburi educaționale și culturale într-un mediu de învățare de distincție.

Misiune

"Mercury Colegiile oferă și depășesc toate cerințele pentru furnizarea educației de calitate. Noi oferi studenților noștri cu abilitățile necesare cerute pe piețele de muncă; vom rămâne în prima linie a educației de calitate și de a oferi un nivel ridicat de educație, formare și facilități "

Profesorii noștri calificați

studenții Mercury Colegii pot beneficia de profesori calificați, entuziast și prietenos. Profesorii au drept scop asistarea studenților cu nevoile lor lingvistice individuale, și atingerea scopurilor lor în învățarea limbii engleze.

clasele noastre

Cu elevii care provin dintr-o varietate de naționalități, clasele noastre au un mediu de învățare plăcut pentru ca elevii să se angajeze și să interacționeze confortabil și productiv, astfel încât acestea să poată îmbunătăți abilitățile lor de limba engleza mai repede.

Facilitatile noastre

La Mercury cursuri Colegii sunt concepute pentru a oferi instruire intensivă pentru succesul în carieră într-un mediu de învățare profesional, care este provocator și motivant. Facilitățile generale pentru studenții includ calculatoare și acces gratuit la internet, acces gratuit la internet wireless, îngrijire și consiliere, ajutor cu cazare și zone de prânz.

Locul de amplasare nostru

Mercury Colegii este situat în inima orașului Sydney orașului, aproape de principalele atracții Sydney, cum ar fi Opera House, Podul Harbour, Sydney Royal Botanic Gardens, Victoria Building Regina, și multe altele. Campusul este ușor accesibil cu mijloacele de transport public. Este o locație perfectă pentru studenții care doresc să experimenteze viața de oraș în Sydney!

Locații

Sydney

Address
Level 1 & 2 Anzac House, 245 Castlereagh St.
NSW 2000 Sydney, Noua Țara Galilor de Sud, Australia