Melbourne Language Centre

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Sunteți una dintre mii de studenți din multe țări care vin la MLC Ca prim pas pe drumul educațional. Dacă este Engleză generală, UNIVERSITATEA PREPARAREA sau Pregatirea liceului, MLC Este aici pentru dvs., oferind servicii profesionale de student și consiliere, atât academice cât și personale.

MLCserviciile de studenți ale elevilor nu sunt de ordinul celui care vă ajută să ajungeți în noua dvs. țară. Ca student turistic sau de lucru, veți experimenta cultura bogată Melbourne Trebuie să vă ofere. Al nostru Program general engleză vă va oferi încrederea de care aveți nevoie pentru a putea funcționa în noua dvs. limbă și vă oferă capacitatea de a lucra și de a juca cu competență. Ca un MLC Student, vă veți bucura de studiul în Melbourne Din mai multe motive, inclusiv faptul că la MLC Suntem specialiști în educația internațională și înțelegerea interculturală. Alegerea dvs. de studiu este cea mai importantă și misiunea noastră este să vă ajutăm în orice fel putem pentru a obține rezultatele pe care le doriți.

Dacă sunteți interesat de viitoare studii universitare, vă oferim ambele engleză pentru scopuri academice și Programe de pregătire IELTS, care vă va pregăti pentru studii universitare. Dacă sunteți un profesionist sanitar calificat la nivel internațional, nostru Programul English pentru Profesioniști în Sănătate (pregătirea OET) este pentru tine! Dacă sunteți un elev de liceu viitor, vă vom pregăti în noi Programul de pregătire la liceu Pentru a începe pasul următor cu încredere, știind că aveți abilitățile necesare pentru a obține succesul. MLC Are o experiență de 30 de ani care lucrează îndeaproape cu rețele private, independente și de școli guvernamentale. Suntem extrem de mândri de cei 400.000 de studenți la liceu care au început călătoria lor academică cu noi.

Locații

Melbourne

Address
Melbourne City Campus,
168 Exhibition Street

3000 Melbourne, Victoria, Australia

Box Hill

Address
Box Hill Campus,
693 Station Street

3128 Box Hill, Victoria, Australia